ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 مــیــدونم ! کــــار داری ! ســَرَت شـــلوغه ! مــیــــدونم! امــا اینکـــه موقع خـــواب روی تخـــتت ... چند ثانیه ... فقط لحــظه ای بــه ذهــنت خـــطور کنه کـــه یکی جــایی ... کـــسی ... روی تخــتش ...موقع خــوابـــش ... واس خاطر "تـــــــــو" اشـــک مــــی ریزه ! همیـــن هــم بــرا مـــن کــافیه ! 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 تقصیر تو نیست هرچه هست زیر سر پاییز است که به نسیمی عقل را می رباید تا دل بی اگر و امایی تنگ تو شود. آ. کلوناریس ترجمه: احمد پوری 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 زن جنس عجیـــــبی ست .. چشم هایش را که می بنـــــدی ؛ دید دلــــش بیشتر میشود ! دلش را که میشکنی بـــــاران لطافت از چشم هایش سرازیــــــر .. انگـــــار درست شده تا روی عشــــق را کــــــم کند 4
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 از پلّه ی نخست كه بنشينی ايوان دلش چرا كه نگيرد . . . با خود چه كرده ای... معمار بامهای نفس بر؟ 8
ایلین1366 5544 ارسال شده در 10 بهمن، 2013 بعضــی حـــرفا رو نمــیشه گفت، بایـد خــورد! ولی بعضی حـرفارو، نه میشه گفت، نه میشـه خورد! میمونه سردل! میشـــه دلتنگــــی! میشــــه بغـــــض! میشــــه سکـــوت! میشـــه همـــون وقتایــــی که خـــودتم نمـــی دونــی چــتـه...! 9
sahar 91 9480 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 بی مقدمه حتی بی قافیه و ردیف "دلم برایت تنگ است" زیر عکس های تو آلبومت این مشق هر شبم است 9
ایلین1366 5544 ارسال شده در 16 بهمن، 2013 پاییز از نیمه گذشته و “هوا” گاهی سرد میشود و گاهی “گرم” ! وقتی که نیستی هوا هم حالش را نمیفهمد چه رسد به من ! 9
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 بهمن، 2013 وقتی دلت میگیرد ... جلوی آیینه می ایستی ... رژ لب میزنی... کمی عـــــــطر... نیش خندی میزنی به خودت... به دلتنگی هایی که برایشان نقاب میدوزی ... لباس رنگی ات را میپوشی .. موهایت را می بندی .. چند دانه ای مروارید به بغض هایت میآویزی ... در آخر آنــــــــــــــقدر زیــــــــبا میشوی که همه شک میکنند دلتنگترین دخترک دنیایی !!!! 9
Abbas.H 15131 ارسال شده در 19 بهمن، 2013 هستم ....... زياد ... دلتنگ ................. فكر ميكردم دائميه ........... چقدر حماقت !!!!!!!!!!!!!!!!! 9
ایلین1366 5544 ارسال شده در 30 بهمن، 2013 این روزها … بیشتر از قبل حال همه را می پرسم… سنگ صبور غم هایشان میشوم…. اشک های روی گونه هایشان را پاک می کنم…. اما… یک نفر پیدا نمیشود که دست زیر چانه م بگذارد سرم را بالا بیاورد و بگوید: حالا تو برام بگو چی شده...............!!!!! ؟؟؟ 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 جسارت میخواهد نزدیک شدن به افکار دختری که روزها مردانه با زندگی می جنگد اما شب ها… بالشش از هق هق دخترانه اش خیس است 9
S a d e n a 11333 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 چترت را کنار ايستگـــاهي در مه فراموش کن... خیس و خسته به خـانه بيـا... نمی خواهـم شاعر باشي... باران باش! همين براي هفت پشـت روييـدن گل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کافيست.. 7
ایلین1366 5544 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تــــــــو بنویس ... از دلتنگی هایت از دردهایت، از حــــرف هایت ... از هرچه دلت می گوید ! بنویس برایـــــــــم... 8
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 ...کردم هزار چاره پی اضطراب دل ............... ممکن نشد دمی که به خاطر نیارمت 8
sajad rezaie 56 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 شاعر نیستم....... ولی در دلم چیزهایی دارم نزدیک به لعب....وچه زیبا گفتند عشق بر هر درد بی درمان دواست... عاقبت وصل روی دوستان ما را به در کند .....ونیست باکی این پیک آخرماست ........ وبرعکس خیالمان بی مزه است .... هی" تازه خالص شدن را می فهمیم؟؟؟؟؟؟؟ یعنی آزاد بودن سرحد عشق ومرادماست ومرادمان را چه زود از یاد می بریم........... 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 بعضــــــی ها گـــریه نمی کنند! اما... از چشـــــم هایشان معـلـوم است که اشکــــی به بــزرگی یــک سـکــــوت گــــوشه چشـمـشان به کمیــــــن نشــستـه... 3
sahar 91 9480 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 چه سخت است... دل به سایه هایی خوش کنی که رنگ و بویی از او دارند ولی حضور، حضور او نیست و تنها سایه ها هستند که از پی هم میگذرند 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 پر از بغض تلخم پر از زخم و عادت تمومش نکن با اینکه یه عمره رسیدیم ته خط تمومش نکن شبیه برگ میریزم مثه پاییز و میری به آسونی با یه لبخند دنیام و به هم میریزی و میری به آسونی چجوری بتونم تحمل ندارم تو یادم بده با این حال ابری چجوری نبارم تو یادم بده تو این روزای بی رویا دارم جون میکنم اما نمیمیرم هنوزم یادمه حرفات به این زودی فراموشی نمیگیرم تویی که عاشقم بودی کجا میری به این زودی چرا بیخیالت نمیشم هنوزم تویی که عاشقم بودی کجا میری به این زودی تو پروانه بودی چرا من بسوزم چجوری بتونم تحمل ندارم تو یادم بده با این حال ابری چجوری نبارم تو یادم بده تو این روزای بی رویا دارم جون میکنم اما نمیمیرم هنوزم یادمه حرفات به این زودی فراموشی نمیگیرم 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 وقتی بغض میکنم دلم میخواد خدا از آسمون بیاد زمین اشکامو پاک کنه دستمو بگیره و بگه : بیا بریم اینجا اذیتت میکنن...! 7
S a d e n a 11333 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 خواب ها تمــام میــشونــد ... تو امــا .... رویای بی انقــضـای منی ..!! 6
ارسال های توصیه شده