sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دلم را ارزان رد کردم رفت! زِوارش در رفته بود! راستی برای انتظار تو هم دیگر جا نداشت...تنگ شده بود! دلم را نو کردم...بفرما! 14 لینک به دیدگاه
امیـــــر علی 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یک پیاده رو تقریبا خلوت... یک مرد, یک زن...یک زوج...خوشبختیشان پای خودشان! یک مرد, یک مرد ...یک شرکت...سود ضررشان به پای خودشان! یک زن, یک زن...یک رفاقت...معرفت واعتمادشان پای خودشان! یک پسر, یک دختر...یک رابطه...پاکی و ناپاکیشان پای خودشان! ...انتهای پیاده رو... یک من,یک تنهایی...!یک رنج ...اخر و عاقبتش پای خدا! 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یاد دارم در غروبی سرد سرد میگذشت از کوچه ما دورهگرد داد میزد کهنه قالی میخرم دست دوم جنس عالی میخرم کاسه و ظرف سفالی میخرم گر نداری کوزه خالی میخرم اشک در چشمان بابا حلقه زد عاقبت آهی کشید بغضش شکست اول ماه است نان در سفره نیست ای خدا شکرت ولی این زندگی است؟ خواهرم بیروسری بیرون دوید گفت آقا سفره خالی میخری؟ 11 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بر این ساعتی که وارونه رو به نیستی می رود و بر این جنازه ی زنده که لجوج اما بی رمق تقلید بی مایه ای از زندگی می کند. آه که مرگ هم از این هیکل بی جان گریزان است. نفرین بر باغبانی که گل در شوره زار می کارد و نعلت بر گلی که خار آلود است. دلم یک جرعه نیستی می خواهد 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه دردم نبودن تو نیست به هیچ وجه ... دردم نخواستن تو هم نه که نخواستن عشق و علاقست دردم بی اعتمادی به علاقه هاست!!! 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خرافــات اســت مـیـگـویـنــد هــر چـیـز را بـشـمـاری کـم مـیـشـود! مــن روزهــا را شـمــــردم از روزهـــای نـبــود تـــو هیچ کم نشد! 12 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ حرفا دیگه تموم شدن برا گفتن تودلم حرفی ندارم اشکا دیگه تموم شدن برای گریه تو چشام اشکی ندارم مثل اون شبنم پاک , روی گلها می مونی مثله اون عروسک شب , توی رویا می مونی مثل اون شبنم پاک , روِی گلها می مونی مثله اون عروسک شب , توی رویا می مونی 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اي كاش .... باتو ميموندم اي كاش ... از تو ميخوندم اي كاش .... لحظه هام بوي .... تو رو داشت اي كاش ... اي كاش عشقت ..... عشق دنيامه ........ عشقت ...... شوق فردامه عشقت ...... اي كاش ...... غم توي قلبم نميذاشت ...... اي كاش ....... اي كاش اي واي... قلبم .... بي تابه........ اي واي ......چشمام... بي خوابه كاش با من بودي هر شب ....... هرجا مهتاب .... مهتابه 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو هم مومن نبودی بر گلیم ما و حتی در حریم ما ساده دل بودم که می پنداشتم دستان تو باید مثل هر عاشق رهــــــــا باشد تو هم از ما نبودی ... 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ می خواهم عوض شوم....چرا باید دلتنگ باشم؟.........................تو باید دلتنگ شوی...می خواهم آن سیب قــــــرمز بالای درخت باشم...در دورترین نقطه... دقت کن رسیدن به من آسان نیست!.............اگر همتش را نداری آسیب به درخت نرسان...به همان سیب های کرم خورده ی روی زمین قانع باش...!!! 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ آدمی که دلتنگ است... هیچ حرفی حالی اش نیست... . . . برایش فلسفه نبافید..! 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این داستان دیگر تکراری است ... قصه یک دل شکسته موضوع تازه ای نیست ولی .. آیا تا بحال دیده ای دلی که هزار تکه شده است .. روزی غریبانه دلتنگ شکننده اش شود ؟! 10 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ قانون تو تنهایی من است و تنهایی من قانون عشق عشق ارمغان دلدادگیست و این سرنوشت سادگیست چه قانون عجیبی! چه ارمغان نجیبی و چه سرنوشت تلخ و غریبی! که هر بار ستاره های زندگیت را با دستهای خود راهی آسمان پر ستاره کنی و خود در تنهایی و سکوت با چشمهای خیس از غرور پیوند ستاره ها را به نظاره نشینی و خاموش و بی صدا به شادی ستاره های از تو گشته جدا دل خوش کنی و باز هم تو بمانی و تنهایی و دوری! 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نفس بکشهوا را پر کرده ام از دلتنگی هایمنفس بکشبگذار ریشه کنم در تو 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بچه که بودیمچه زیبا بازی می کردیم با هماما حالا...باز هم زیبا بازی می کنیم اما برای هم. 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ منظور خدا تو بودی من و دنیا حاشیه های آفریدنت!! (محمدمسعود کرمی) 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ديشب خوابت را ميديدم و از ازدحام بوسه و آغوش جايى براى سوزن انداختن نبود بهرنگ قاسمی 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چرا اینگونه است ؟!! این جز قانون طبیعت است که هر عملی عکس العملی دارد .. پس لابد جوابی برای این کشش ذهنم به سوی تو هست .. این مهم نیست که کدام قطبی مثبت یا منفی .. مهم این است که نیرویی از فرسنگها دارد ضربان قلبم را نامنظم می کند . 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ یک روز دیگر کم شد از عمـــــــــرم...مبارک باد... امروز قـــــــدری کمتر از دیروز ...دلتنگـــــــــم... 9 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ [h=2][/h] گاهی دلم می گیرد از آدم هایی که در پس نگاه سردشان با لبخندی گرم فریبت می دهند دلم می گیرد از خورشیدی که گرم نمی کند و نوری که تاریکی می دهد از کلماتی که چون شیرینی افسانه ها فریبت می دهند دلم می گیرد از سردی چندش آور دستی که دستت را می فشارد و نگاهی که به توست و هیچ وقت تو را نمی بیند از دوستی که برایت هدیه دو بال برای پریدن می آورد و بعد پرواز را با منفور ترین کلمات دنیا معنی می کند دلم می گیرد از چشم امید داشتنم به این همه هیچ گاهی حتی از خودم هم دلم می گیرد!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده