azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ امشب غم هایم برایم مهمانی گرفته اند و من میخواهم بترکانم تمام بغض هایم را… 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خوب هم که باشی، از بس بدی دیده اند خوبی هایت را باور نمی کنند! لعنت به شهری که در آن غریبه ها آشناترند !!! __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ من....تو.........ما........... یادت هست؟؟!!! حالا, تو.....او......شما........ منم به سلامت؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ لعنتــــــــی خوابـــــــــــــــــید... بدون "شب بخیر " شاید می دانست بی او هیچ ساعتی از زندگی ام به خیـــــر نیست ...!!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دنیا تنهایی های زیادی داره اما تنهایی من دنیایی داره … 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ شیـرینش بغض میکند ناخن خوار شده است دلگـیـر است دستآنش میلـرزد اتانول میبلعـد خیرـه ی خیرس بـ…. . . . بگذریـم… اسم او دیگــر فرـهـآد نیست جلآد استــ…. تلخـی کن شیریــنم…. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ تنها که زندگى کنى، توی جمع که برگردى، آدما آزار دهنده ترمیشن... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ میدونی چرا میگن” دلت دریا باشه” وقتی یه سنگو تودریا میندازی فقط برای چند ثانیه اونو متلاتم میکنه وبرای همیشه محو میشه ولی اون سنگ تا ابد ته دل دریا موندگاره وسعی می کنم مثل دریا باشم فراموش کنم سنگ که به دلم زدن با اینکه سنگینی شونو برای همیشه روی سینه ام حس می کنم. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه ازخدا بخواه تورو تمنای دلی کنه که مثل دل خودت پر از عشق باشه. 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دلتنگم و با هبچ کسم میل سخن نیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ با کســی باش کـه وقتایـــی که دلـــت گرفتـه حــوصله نــداری "نــاراحتـــی" حـــس می کنــی یه دنیـــــا غــم داری بلـــد باشــــه شـــــادت کنـه راه قلبـــتُ بلـــد باشـه تنهــــات نـــزاه...! 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چـــه حــس قشنگـــــیه وقتــی خـــرد و داغونـــی...یـكی بـا تـــمام وجـــود بپـــره و بغـلـــت کنــه و بگـــه : مگه مــن مـــردم عشقــم...! ♥ 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ عزیـزم نکن این کارها رو!!! هر وقت که از سر نگرانی سرم داد میزنی دلم غنج میره!!! که برات مهمم دیگه بغلم نکن قلبم جنبه نداره ببینه برات تا این حد مهمه یه وقت محوت میشه دیگه کار نمیکنه 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دلم تنگ شده از این زمانه.... نامردان اینقد زیاد شدن که.... مردان را نمی بینم! 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از راه دور به تو عشق میورزم تا دیگر این فاصله را احساس نکنی از راه دور درد دلهای خودم را به تو میگویم و تو را در آغوش محبت های خودم میفشارم آری ! از همین راه دور میتوانی دست در دستانم بگذاری وبا هم قدم بزنیم به خاب عاشقی میروم تا این رویا را برایم زنده شود خاطره هایمان را همیشه در ذهنم مرور میکنم و هیچگاه نمیگذارم خاطره ای لحظه دیدارمان از ذهنم دور شود 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دلم می گیرد گاهی درست مثل لحظه اول از تو که هنوز عشق را باور نکرده ای و چشمانم ابریست از غیض باوری که در چشمان تو نیست. آه! چه توازن مبارکی! 8 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مات شدم از رفتنت!!! هیچ میز شطرنجی هم در میان نبود!!! این میان فقط یک دل بود ... که دیگر نیستــــــ . 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چون طفل که از خوردن داروست پریشان با دوست پریشانم و بیدوست پریشان ابرو به هم آورده و گیسو زده بر هم چون ابر که بر گنبد مینوست پریشان مجموعهی ناچیز من آشفتهی او باد آن کس که وجودم همه از اوست پریشان دست و دل من بر سر این سلسله لرزید در جنگل گیسوی تو آهوست پریشان آرامش دریای مرا ریخته بر هم این زن که پریخوست،پریروست،پریشان ... با حوصلهی تنگ و دل سنگ چه سازم ؟ با دوست پریشانم و بیدوست پریشان علیرضا بدیع 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ فریب کس نخوردم جز تو ای یار… که دیگر کس فریبایی ندارد… 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یه روزایی یه شبایی به یه ادمای خاصی خیلی احتیاج داری گوشیتو بر میداری شمارشو بگیری اما میدونی بی فایدس... اینقدر دلگیر و دلتنگی که یهو بخودت میای میبینی خیره شدی به یه صفحه ی خالی بیجواب اشکات سرازیر شدن بعد با خودت فقط یه جمله میگی اون همه دوست داشتن اخرش چرا اینطوری شد ...؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده