jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای وای اینارو یاد نوید و کسرا افتادم اونام همینجوری گند میزنن تازه فک میکنن چه جذابن!!! :icon_pf (34):خط چشم فقط خط چشم آدم لمبرت ای جااااان وای نگو دلم قیلیژ ویلیژ رفت:girl_blush2: عاشق این مدل ارایششم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این جا هم خوشگله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم کی میخوان این مدل سیخ سخو تموم کنن عذاب آواره مثل فوکول دخترا می مونه دیگه چند سال طول کشید تا از شرش خلاص شدیم حالا درست و حسابی اگه سیخ سیخ کنن آدم بدش نمیاد اما خیلی ضایع این کارو می کنن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای نگو دلم قیلیژ ویلیژ رفت:girl_blush2:عاشق این مدل ارایششم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این جا هم خوشگله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی بیاد منو جم کنه لطفا :62izy85: من ازینا میخوام :w821: کاش بعضیها ببینن بفهمن قیافه یعنی چی ببینن اون دخترهایی که گلوشونو واسه آدام پاره میکنن 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل فوکول دخترا می مونه دیگه چند سال طول کشید تا از شرش خلاص شدیمحالا درست و حسابی اگه سیخ سیخ کنن آدم بدش نمیاد اما خیلی ضایع این کارو می کنن:icon_pf (34): :shame: همه چیمون به هم میاد هر وقت تو بقیه چیزا پیشرفت کردیم تو این زمینه هم پیشرفت میکنیم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی بیاد منو جم کنه لطفا :62izy85: من ازینا میخوام :w821: کاش بعضیها ببینن بفهمن قیافه یعنی چی ببینن اون دخترهایی که گلوشونو واسه آدام پاره میکنن من فقط در یه صورت حاضرم دوست پسر داشته باشم که مثل آدام باشه خدایا چرا ما از این نعماتت محرومیم :w74: این ها نمونه ی یک انسان واقعی هستن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :shame: همه چیمون به هم میاد هر وقت تو بقیه چیزا پیشرفت کردیم تو این زمینه هم پیشرفت میکنیم هر موقعه میرم بیرون آدم های ضایع میبینم قلبم میگیره میام زودی خونه آخه ما هم آدمیم ما هم آدام می خوایم:cryingf: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فقط در یه صورت حاضرم دوست پسر داشته باشم که مثل آدام باشهخدایا چرا ما از این نعماتت محرومیم :w74: این ها نمونه ی یک انسان واقعی هستن نگو نگو امیدوارم آرزو به دل نمونم یه دوس پسر با مداد چشم مدل آدام داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگو نگو امیدوارم آرزو به دل نمونم یه دوس پسر با مداد چشم مدل آدام داشته باشم من به تامی گیتاریست آدام هم راضیم درست مثل آدام نیست اصلا دوست پسر چیه حسرت به دلم موند یکی با شمایل آدام تو خیابون از جلوم رد بشه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من به تامی گیتاریست آدام هم راضیم درست مثل آدام نیست اصلا دوست پسر چیه حسرت به دلم موند یکی با شمایل آدام تو خیابون از جلوم رد بشه :there: :ws54: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آنچه که در سالهای اخیر نخست در میان بازیگران و ورزشکاران مرد دیده می شد و اکنون در میان قشر جوان در کوچه و خیابان فراوان دیده می شود استفاده از لوازم آرایش است که طبق آمارها، استفاده از این لوازم در میان آقایان رو به افزایش است! البته موضع گیری آقایان در برابر استفاده از لوازم آرایشی متفاوت است، برخی از آقایان به هیچ عنوان حاضر نیستند که از هیچیک از لوازم آرایشی ـ بهداشتی استفاده کنند و هنگامی که به این گروه از آقایان پیشنهاد میکنید از کرمهای ضدآفتاب بدون رنگ استفاده کنند، بهشدت مخالفت کرده و اعتقاد دارند که چهرهشان براق و چرب خواهد شد و جلوه مردانهای نخواهد داشت. در برخی از آرایشگاههای مردانه، خدماتی بیش از خدمات معمولی که در آرایشگاههای مردانه رایج است مثل کوتاه کردن مو انجام میشود که میتوان به برداشتن موهای صورت و ابرو اشاره کرد. به هر حال اگر آرایش کردن و ساعتها در جلوی آیینه به خود رسیدن، کاری بود که اغلب زنانه به حسابش میآوردند اما این روزها پسرانی را هم میتوان دید که برای بیرون رفتن از خانه از ساعتها قبل به تکاپو میافتند. نظر شما چیست ؟ سلامتی اون پسر بچه هایی که قدیما با ذغال واسه خودشون سیبیل می کشیدن که شبیه باباهاشون بشن نه واسه این بچه فشنایی که تازگیا ابرو هاشونو برمیدارن که شبیه ماماناشون بشن پ ن :منظور اون پسرایی که ابروشون از ابرو دخترا هم نازکتر بر میدارن ، جایی که از جنبه نظاقت به جنبه بیبببببببببببببب تبدیل میشه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شک نکن مگه هرکی یه کرم به صورتش زد اتفاق خاصی واسش میوفته? هرکی جذاب شد دیگه مرد نیست؟؟؟؟!!!:jawdrop: فک نمیکنم کرم زدن یا ابرو بر داشتن به هورمونها یا.. آسیب بزنه آخه چه ربطی داره؟؟؟ :icon_pf (34): خب این نظر منه شاید بعضی خانوما دوست داشته باشن شو هرا شون مثل خانوما ارایش کنن اون به خودشون مربوطه حتی شاید دوس داشته باشن شوهراشون النگو دست کنه سلامتی اون پسر بچه هایی که قدیما با ذغال واسه خودشون سیبیل می کشیدن که شبیه باباهاشون بشن نه واسه این بچه فشنایی که تازگیا ابرو هاشونو برمیدارن که شبیه ماماناشون بشن پ ن :منظور اون پسرایی که ابروشون از ابرو دخترا هم نازکتر بر میدارن ، جایی که از جنبه نظاقت به جنبه بیبببببببببببببب تبدیل میشه :a030: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز یه پسر رو تو اتوبوس دیدم ، یه هیکل خیلی درشتی داشت ! ابروهاش رو مثل شمشیر باریک کرده بود ! از همه بد تر رژ لبم زده بود !:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز یه پسر رو تو اتوبوس دیدم ، یه هیکل خیلی درشتی داشت !ابروهاش رو مثل شمشیر باریک کرده بود ! از همه بد تر رژ لبم زده بود !:icon_pf (34): ازش شماره میگرفتی میدادی به من...... 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ازش شماره میگرفتی میدادی به من...... :jawdrop: آهان ! میخواستی به راه راست هدایتش کنی ؟دفه بعدی دیدمش حتما این کارو میکنم ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهان ! میخواستی به راه راست هدایتش کنی ؟دفه بعدی دیدمش حتما این کارو میکنم ! میخواستم باهاش صحبت دوستانه داشته باشم،ببینم چی دوست داره،فقط همین. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ازش شماره میگرفتی میدادی به من...... أا essi نگفته بودی? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده