jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 بسی زیباست کاش یاد بگیرن بقیه نگو این مفسد فی الارض :banel_smiley_52:
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 جالبتر اینکه ترم اول بعضی پسرها تیپشون یه طوریه که نگم بهتره ۲-۳ترم بعد یکی باید بگیرتشون ترم ۷یا ۸ ندیدم که تیپ ساده داشته باشن خوبه که باز پیشرفت میکنن آره پیشرفت می کنن اما بلد نیستن چجور پیشرفت کنن پسرای ایرانی خیلی ضایع آرایش می کنن نمی دونم بلد نیستن یا از لوازم آرایش های چینی استفاده می کنن
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 آره پیشرفت می کنن اما بلد نیستن چجور پیشرفت کنن پسرای ایرانی خیلی ضایع آرایش می کنن نمی دونم بلد نیستن یا از لوازم آرایش های چینی استفاده می کنن تازه کارن حالا یاد میگیرن یه پسری تو یونی ما خیلی خوشگله رد میشه صد تا چشم دنبالشه همش میخوام برم ازش بپرسم پنکیکت چیه ابروهاتو کی بر میداره؟ کجا مش کردی؟ ولی اکثرشون گند میزنن :icon_pf (34): 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 تازه کارن حالا یاد میگیرن یه پسری تو یونی ما خیلی خوشگله رد میشه صد تا چشم دنبالشه همش میخوام برم ازش بپرسم پنکیکت چیه ابروهاتو کی بر میداره؟ کجا مش کردی؟ ولی اکثرشون گند میزنن :icon_pf (34): احیانا دخترایی که از پسرای آرایش کرده بدشون میاد آویزونش نمیشن؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 احیانا دخترایی که از پسرای آرایش کرده بدشون میاد آویزونش نمیشن؟ اتفاقا یکی هست همش جلو ما میگفت وا این چرا اینجوریه نوچ نوچ و... یه روز دیدیمش ته راهرو رفته تو لوز المعده طرف هرو کر میخنده ما اینجوری بودیم :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 اتفاقا یکی هست همش جلو ما میگفت وا این چرا اینجوریه نوچ نوچ و... یه روز دیدیمش ته راهرو رفته تو لوز المعده طرف هرو کر میخنده ما اینجوری بودیم :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: اینا برای حذف رقیب این کار هارو می کنن اینجوری میگن بقیه از طرف مقابل بدشون بیاد خودشون پسر تور کنن ندیدی این دختر چادریا میگن پسر پیف پیف هنوز به 19 سال نرسیده ازدواج می کنن:icon_pf (34):
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 یه پسری بود شدید معتقد بود آرایش واسه زن و... بهم پیشنهاد دوستی داد با دوستام شرط بستیم و بهش گفتم اگه ابرو هاتو بر داری و اسپری برنزه بزنی باهات دوست میشم همه گفتن امکان نداره ۲روز بد چنان تیکهای شد و اومد یونی که دیگه لازم نبود شرط قبول کنه تا کسی باهاش دوست بشه تعداد کثیری دختر بهش آمار میدادن هر روز هم در حال پیشرفته 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 یه پسری بود شدید معتقد بود آرایش واسه زن و... بهم پیشنهاد دوستی داد با دوستام شرط بستیم و بهش گفتم اگه ابرو هاتو بر داری و اسپری برنزه بزنی باهات دوست میشم همه گفتن امکان نداره ۲روز بد چنان تیکهای شد و اومد یونی که دیگه لازم نبود شرط قبول کنه تا کسی باهاش دوست بشه تعداد کثیری دختر بهش آمار میدادن هر روز هم در حال پیشرفته خدا خیرت بده یکیو وارد عرصه ی انسانیت کردی
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 اینا برای حذف رقیب این کار هارو می کنن اینجوری میگن بقیه از طرف مقابل بدشون بیاد خودشون پسر تور کننندیدی این دختر چادریا میگن پسر پیف پیف هنوز به 19 سال نرسیده ازدواج می کنن:icon_pf (34): دقیقا موندم تو کاره این دخترها که خودشون محجبن ولی طرفشون آخره تیپه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 نمی دونم چرا این پسرایی که ارایش می کنن فکر می کنن از دماغ فیل افتادن نه به این پسرای بی کلاس که مثل کنه می مونن و ذره ای برای خودشون ارزش قائل نیستن نه مثل اینا که دیگه خودشونو گم می کنن کلا پسرا چیزی به اسم تعادل تو وجودشون نیست 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 دقیقا موندم تو کاره این دخترها که خودشون محجبن ولی طرفشون آخره تیپه من از قیافه ی شرقی خیلی خیلی بدم میاد چند وقت پیش تو خیابون یه پسریو دیدم اگه فارسی حرف نمی زد کسی متوجه نمیشد ایرانیه دست یه دختر چادریو گرفته عشقولانه تو خیابون قدم می زدن دختر هم از اون چادری هایی بود که روسری ساتن ابریشم مدل عربی سر می کنن عینک بدون فرم می زنن فکر می کنن آخر خوشتیپی ان و جاشون هم حتما تو بهشت رفته بودن جلوی نمایشگاه قرآنی وایتاده بودن دختر هی به زور دست پسر اینور اونور می کشید معلوم بود پسر از این چیزا خوشش نمیاد این چادریا در تور کردن پسر خیلی ماهرن چادر سر می کنن برای ایزگم کردن 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 خدا خیرت بده یکیو وارد عرصه ی انسانیت کردی به خودش که میگم خودشو میزنه به اون را وقتی اورفلیم تحریم شد اومده بود میگفت دیدی نگار تحریم شد و... کرم زیر چشمش خیلی خوب بود من الان ازون تو آرایش عقبم :persiana__hahaha: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 به خودش که میگم خودشو میزنه به اون را وقتی اورفلیم تحریم شد اومده بود میگفت دیدی نگار تحریم شد و... کرم زیر چشمش خیلی خوب بود من الان ازون تو آرایش عقبم :persiana__hahaha: حالا وارد ؟ خوب آرایش می کنه یا ضایع بازی در میاره؟ 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 من از قیافه ی شرقی خیلی خیلی بدم میاد چند وقت پیش تو خیابون یه پسریو دیدم اگه فارسی حرف نمی زد کسی متوجه نمیشد ایرانیه دست یه دختر چادریو گرفته عشقولانه تو خیابون قدم می زدن دختر هم از اون چادری هایی بود که روسری ساتن ابریشم مدل عربی سر می کنن عینک بدون فرم می زنن فکر می کنن آخر خوشتیپی ان و جاشون هم حتما تو بهشت رفته بودن جلوی نمایشگاه قرآنی وایتاده بودن دختر هی به زور دست پسر اینور اونور می کشید معلوم بود پسر از این چیزا خوشش نمیاداین چادریا در تور کردن پسر خیلی ماهرن چادر سر می کنن برای ایزگم کردن توهین به بقیه نباشه من نمیگم همه اینجورن یه بار از یه هم چین مدل دختری پرسیدم چرا چادر سر میکنی گفت آخه وقتی میان خواستگاری و تحقیق اینجوری باشم بهتره:icon_pf (34): تصور کن قیافه منو 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 مثل این 2 تا نباشه چقدر ضایع آرایش کردن اینارو با اون یکی پسری که عکسشو گذاشتم مقایسه کن:icon_pf (34): 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 توهین به بقیه نباشه من نمیگم همه اینجورن یه بار از یه هم چین مدل دختری پرسیدم چرا چادر سر میکنی گفت آخه وقتی میان خواستگاری و تحقیق اینجوری باشم بهتره:icon_pf (34): تصور کن قیافه منو بعضی هاشون میگن وقتی چادر سر کنی همه میفهمن که آماده برای ازدواج کردنی و برات تند تند خواستگار می فرستن:icon_pf (34): 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 حالا وارد ؟ خوب آرایش می کنه یا ضایع بازی در میاره؟ کرمش افتضاحه میماسه رو صورتش ولی ابروهاش چون کار کسیه که خودم معرفیش کردم کوفتش بشه عالیه به موهاش ریمل مو میزنه آدم فک میکنه تٔف مالیده سرش
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 مثل این 2 تا نباشه چقدر ضایع آرایش کردن اینارو با اون یکی پسری که عکسشو گذاشتم مقایسه کن:icon_pf (34): ای وای اینارو یاد نوید و کسرا افتادم اونام همینجوری گند میزنن تازه فک میکنن چه جذابن!!! :icon_pf (34):خط چشم فقط خط چشم آدام لمبرت ای جااااان
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 تیر، 2011 کرمش افتضاحه میماسه رو صورتش ولی ابروهاش چون کار کسیه که خودم معرفیش کردم کوفتش بشه عالیه به موهاش ریمل مو میزنه آدم فک میکنه تٔف مالیده سرش اه اه اه چندتا سی دی آموزش آرایشگری هم بهش معرفی کن منم چندتا پسر دیدم تو خیابون نمی دونم کی بهشون گفته بود این مدل مو بهت میاد موهاشونو سیخ کرده بودن چتری هم ریخته بودن تو صورتشون با اسپری مو اکلیلی اونم سفید چتری موشونو رنگ کرده بودن خیلی هم با غرور کاذب تو خیابون راه میرفتن من 10 سالم بود اسپری اکلیل دار به موهام میزدم نمی دونم چرا ایرانی ها پیشرفت نمی کنن آرایش دخترای ایران هم افتضاحه البته از پسرا خیلی بهتره 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 تیر، 2011 اه اه اهچندتا سی دی آموزش آرایشگری هم بهش معرفی کن منم چندتا پسر دیدم تو خیابون نمی دونم کی بهشون گفته بود این مدل مو بهت میاد موهاشونو سیخ کرده بودن چتری هم ریخته بودن تو صورتشون با اسپری مو اکلیلی اونم سفید چتری موشونو رنگ کرده بودن خیلی هم با غرور کاذب تو خیابون راه میرفتن من 10 سالم بود اسپری اکلیل دار به موهام میزدم نمی دونم چرا ایرانی ها پیشرفت نمی کنن آرایش دخترای ایران هم افتضاحه البته از پسرا خیلی بهتره نمیدونم کی میخوان این مدل سیخ سخو تموم کنن عذاب آواره
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری