afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آنچه که در سالهای اخیر نخست در میان بازیگران و ورزشکاران مرد دیده می شد و اکنون در میان قشر جوان در کوچه و خیابان فراوان دیده می شود استفاده از لوازم آرایش است که طبق آمارها، استفاده از این لوازم در میان آقایان رو به افزایش است! البته موضع گیری آقایان در برابر استفاده از لوازم آرایشی متفاوت است، برخی از آقایان به هیچ عنوان حاضر نیستند که از هیچیک از لوازم آرایشی ـ بهداشتی استفاده کنند و هنگامی که به این گروه از آقایان پیشنهاد میکنید از کرمهای ضدآفتاب بدون رنگ استفاده کنند، بهشدت مخالفت کرده و اعتقاد دارند که چهرهشان براق و چرب خواهد شد و جلوه مردانهای نخواهد داشت. در برخی از آرایشگاههای مردانه، خدماتی بیش از خدمات معمولی که در آرایشگاههای مردانه رایج است مثل کوتاه کردن مو انجام میشود که میتوان به برداشتن موهای صورت و ابرو اشاره کرد. به هر حال اگر آرایش کردن و ساعتها در جلوی آیینه به خود رسیدن، کاری بود که اغلب زنانه به حسابش میآوردند اما این روزها پسرانی را هم میتوان دید که برای بیرون رفتن از خانه از ساعتها قبل به تکاپو میافتند. نظر شما چیست ؟ 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فکر کنم یه سریا میخوان با آرایش بیشتر دخترا رو جلب کنن چون یک سری دخترها دوست دارن بنظر من این آقایون فعلا موندن تا مرد بشن حتی اگه سنشون 30 سال باشه چون با آرایش فقط خصلت زنونه داره من که از مردایی که ابرو برمیدارن و آرایش میکنن متنفرم 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند روز پيشا توي خيابون چهره يه پسري رو ديدم كه واقعا جاي شرم داشت كرم آرايشي با رنگ متوسط زده بود من به شخصه مخالف آرايش آقايون هستم ... 10 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اکثر دختران قیافه مردانه رو برای آقایون بیشتر میپسندن ......... ارایش و اصلاح اصلا بهشون نمیاد !!!! بیشتر جلب توجه ست 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همینطورکه زنان آرایش دارند مردان هم آرایشهای مردانه دارند.زدودن موهای زائدی که درچهره مردان وجودداره مثل مردانی که آنقدرابروان پرپشتی دارندکه ازچهره اونافقط ابروان پرپشت دیده میشه یااینقدرموی زائددرنواحی قابل رویت دارندکه بیشترازجنبه مردانگی وجهه وچهره نامناسبی ازطرف ارائه میکنه وازنظربهداشتی مشکل سازمیشه تااین حدآرایش که من بیشتراسمش روپیرایش میذارم واسه مردان فکرنکنم مشکل داشته باشه!امااون آرایشی مشکل داره که طرف ازابزاری استفاده کنه که صرفامال استفاده خانوم هاست مثل رژلب،یاسرمه وازاین قبیل اقلام امادرحدی که چهره مردروازقالب اصلی خارج نکنه وتنهاجنبه بهترجلوه دادن وارائه چهره ای مناسبترباشه ازنظرمن مشکل نداره.حتی شنیدم که رژلب واسه سلامت لب خوبه وبعضی آقایون شبهاقبل ازخواب رژلب استفاده میکنندوصبح پاک میکنند! 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همینطورکه زنان آرایش دارند مردان هم آرایشهای مردانه دارند.زدودن موهای زائدی که درچهره مردان وجودداره مثل مردانی که آنقدرابروان پرپشتی دارندکه ازچهره اونافقط ابروان پرپشتدیده میشه یااینقدرموی زائددرنواحی قابل رویت دارندکه بیشترازجنبه مردانگی وجهه وچهره نامناسبی ازطرف ارائه میکنه وازنظربهداشتی مشکل سازمیشه تااین حدآرایش که من بیشتراسمش روپیرایش میذارم واسه مردان فکرنکنم مشکل داشته باشه!امااون آرایشی مشکل داره که طرف ازابزاری استفاده کنه که صرفامال استفاده خانوم هاست مثل رژلب،یاسرمه وازاین قبیل اقلام امادرحدی که چهره مردروازقالب اصلی خارج نکنه وتنهاجنبه بهترجلوه دادن وارائه چهره ای مناسبترباشه ازنظرمن مشکل نداره.حتی شنیدم که رژلب واسه سلامت لب خوبه وبعضی آقایون شبهاقبل ازخواب رژلب استفاده میکنندوصبح پاک میکنند! چشمم روشن پس مدیر تالار خانواده دوست داره آرایشو؟ 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشمم روشن پس مدیر تالار خانواده دوست داره آرایشو؟ اولامدیرنه وهمکارمدیر! درثانی من گفتم باآرایش موافقم؟میشه اون قسمت که گفتم من باآرایش مردان موافقم نشون بدید؟من گفتم باگرفتن موهای زائد در صورت ونواحی قابل رویت که بیشترچندش آورن تامردانه موافقم حتی دراحکام دینی هم سفارش به گرفتن موهای زائد شده وداشتن چهره ای که درجامعه قابل تحمل باشه شرعا،قانوناوعرفامشکلی گمان نکنم داشته باشه! 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتی شنیدم که رژلب واسه سلامت لب خوبه وبعضی آقایون شبهاقبل ازخواب رژلب استفاده میکنندوصبح پاک میکنند! 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رعایت بهداشت و پیرایش برای همه ضروری ست .......... موضوع استفاده از لوازم ارایشی زنانه است ....... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی اومدم نتقل قول بگیرم دیدم گرفتی 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آرایش کردن مردها عملی زننده است 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولامدیرنه وهمکارمدیر! درثانی من گفتم باآرایش موافقم؟میشه اون قسمت که گفتم من باآرایش مردان موافقم نشون بدید؟من گفتم باگرفتن موهای زائد در صورت ونواحی قابل رویت که بیشترچندش آورن تامردانه موافقم حتی دراحکام دینی هم سفارش به گرفتن موهای زائد شده وداشتن چهره ای که درجامعه قابل تحمل باشه شرعا،قانوناوعرفامشکلی گمان نکنم داشته باشه! خب داشتن موی زاید چیزی جز کثیفی طرف رو نمیرسونه من حتی با ریش گذاشتن برای عزا داری هم مخالفم یه رسم و رسوم و عادت ناپسند که 40 روز مردها باید ریش بذارن که مثلا به مردم بفهمونن عزیزم فوت کرده من حال تمیز کردن خودمو ندارم :w74:ولی بحث رژ و فوایدش برای آقایون بحث جداییه 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رعایت بهداشت و پیرایش برای همه ضروری ست .......... موضوع استفاده از لوازم ارایشی زنانه است ....... منم همین روگفتم!ازنظرمن هم استفاده ازاقلام آرایشی که صرفا زنانه است برای مردان عملی بس زشت وناپسند محسوب میشه!درجواب شقایق و عافا : من اون جمله روفقط شنیده بودم و حتی ازیه پزشک تأئیدشدن اون جمله رو! اماتاحالاخودم استفاده نه کردم نه میکنم! 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بحث سر مردان زن نما ست .......... آرايش ابرو و مو، عفاف را در مردان خدشهدار كرده است. 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گریم کامل داماد:ws28: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب داشتن موی زاید چیزی جز کثیفی طرف رو نمیرسونه من حتی با ریش گذاشتن برای عزا داری هم مخالفم یه رسم و رسوم و عادت ناپسند که 40 روز مردها باید ریش بذارن که مثلا به مردم بفهمونن عزیزم فوت کرده من حال تمیز کردن خودمو ندارم :w74:ولی بحث رژ و فوایدش برای آقایون بحث جداییه درسته منم موافق هستم خودمم بیشترازیه هفته بعدازفوت پدرم ریش نذاشتم بعدازیک هفته اصلاح کردم حتی لباس مشکی هم نپوشیدم آرایش واقعاچیز ناپسندی برای مردان هست!رژلب روهم گفتم شنیده بودم:w00: 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز هم تاثیر سینما و تلویزیون 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درصد بالایی از روژلب ها دارای مواد اکسید آهن، پلی اتیلن،دی اکسید تیتانیوم هستند و خطر ریسک ابتلا به سرطانهای ریوی و سینه را تا 55 درصد بالا میبرند. :banel_smiley_52: برای اینکه مطمئن بشید که روژلب شما حاوی سرب نیست و سالم است کافی است مقداری از آن را روی پوست دست خود بکشید و با طلای زرد محکم روی آن چند بار بکشید، اگر روژ لب به رنگ سیاه و تیرگی متمایل شد حاوی سرب است و آن را دور بریزید.:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز هم تاثیر سینما و تلویزیون چه خوشکل درستش کردن بیوجدانا 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ متاسفانه در حال حاضر آرایشگاه های مردانه گریم داماد را گرانتر از عروس میگیرند:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده