Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو این تاپیک تجربیات خودمون رو در قالب نصیحت های گهربار در اختیار هم قرار میدیم. تبصره 1: نصیحت ها کلیشهای نباشه تبصره 2: اسپم نکنید. 38 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا به کسی اطمینان پیدا نکردید باهاش درد دل نکنید 27 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام... پروفایلت چرا اینجوری.... ببخشید اخه خواستم پیغام بذارم بسته بود.... شرمنده اسپم کردم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچوقت به کسی که ندیدینش دل خوش نکنین ... 24 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادعای بزرگی نکن تا مامان بابات همیشه کنارت باشن و تنهات نزارن 20 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کار کنید. هرچه زودتر استقلال مالی پیدا کنید و از زندگی لذت ببرید. 22 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در تصمیم گیری تو کارهاتون اصلا عجله نکنین من خیلی ضربه تو این مورد دیدم یکی هم اینکه به هیچکس اعتماد کامل نکنین... 22 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ارزو نکن زودتر بزرگ شی ولی بر خلاف نصیحت شما همه به من میگن بزرگ شو... 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خودتو نگیر. فدرت و مقام چه مادی و چه معنویش (مثل محبوبیت) ممکنه سخت به دست بیاد. ولی خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو بکنی از دستت می ره. اگر کسی بهت احترام گذاشت فکر نکن خبریه. به مالت نناز که به یه شب بنده به حسنت نناز که به یه تب بنده 18 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هميشه خوشبينانه به همه و همه چيز نگاه نكنين چون ممكنه يه روز ضربه ي بدي از اين خوشبينيتون بخورين يكم بدبيني لازمه 15 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هميشه خوشبينانه به همه و همه چيز نگاه نكنين چون ممكنه يه روز ضربه ي بدي از اين خوشبينيتون بخورين يكم بدبيني لازمه اوهوم... من دیروز بعد از 20سال به این نتیجه رسیدم ...واقعا درسته ... 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غرور خوبه , طمع خوبه , هوس خوب , خشم خوبه , ترس خوبه و خیلی از چیزایی که میگن بده من میگم خوبه اما شرط داره. هر چیزی بجاش و به اندازش خوبه. خیلی شنیدم که میگن "اعتدال نگه دار که اعتدال نکوست" اما روش فکر کردم تا فهمیدن چی میگن. اگه خواستین به چیزایی که گفتم عمل کنین قبلش روش فکر کنین اگه نفهمیدین و یقین نکردین چیزی که گفتم بیخیالش بشین. دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ .... منم یوقتایی این اعتدال رو نگه نمیدارم. اینم یه نصیحت دیگه: تا به چیزی یقین ندارین بهش عمل نکنین. راستی یقین با دونستن فرق داره هااااااااااا.......... 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هميشه خوشبينانه به همه و همه چيز نگاه نكنين چون ممكنه يه روز ضربه ي بدي از اين خوشبينيتون بخورين يكم بدبيني لازمه واقع بین مثبت اندیش باشیم. 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انقد به فکره منافعه خودمون نباشیم.... دیگرانو به خاطر خودشون بخواییم نه به خاطر خودمون 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی بر خلاف نصیحت شما همه به من میگن بزرگ شو... میگن بزرگ شو تا دیگه نتونی شیطنت کنی و مثل الان شاد باشی بیخیال بزرگ شدن شو 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قدر دوستی هامونو بدونیم. تا میتونیم از ته دل بخندیم. بعضی وقت ها به آسمون خیره بشیم. به صورت کودکی نگاه کنیم. همیشه مرتب در مقابل دیگران ظاهر بشیم. کارهای روزنامه مون و قولهایی که دادیم رو بنویسیم. از هدف های بزرگ نترسیم، اما اونو با اهداف کوچیک عملیاتی کنیم. 19 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو هیچ کاری عجله نکن چون بعدا پشیمون میشی 9 لینک به دیدگاه
tarannom 86 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارایی هاتون رو به رخ دوستانتون نکشید. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده