setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه اين چ وضعه راهنماييه!!!!!!!!!!! بگو خونشون شمال ايرانه؟ غربه؟ شرقه؟ پايتخته؟ جنوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو کجا بودی متینی ؟ دیدی منم به سرنوشت شوم تو گرفتار شدم ؟ اخه تو هم دوستی ؟ ناباب :brodkavelarg: چه مضعشه واسه خودم وقت گذاشتم که نیام انجمن ؟ :brodkavelarg: اخه الان هیچی درس ندارم اما باید 20 مین مطالعه کنم ! اخه شی بخونم ؟ اخه تو هم الگویی که من ازت الگو بگیرم ؟ :brodkavelarg: چه خبر ؟ خوبی ؟ شلامتی ؟ اجی خوبن ؟ خانواده شطور ؟ همین دورو برا بودم بشین بخون دیگه.... وقت کم داریاااااااااااااااااا:w00: درس نمیخونی بیا متنای منو ترجمه کن خوبن سلام دارن:flowerysmile: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به خاطر دوستان از جان باید گذشت ستی خانوم یه ماسک خریدم لالیگا ؟ 700 تا ***** داره خودش هوا معدنی تولید میکنه اخه من شمیدونم کی احمد شاملو میخونه ؟ الان دوستاش باید زودی بحدسن دیگه الآن اینا راهنماییه ... دیگه من چه بدونم دوستاش کین ... چقدر سخت شد؟ سمانه 66 رو كسي گفته؟ از اونجایی که کسی نتونسته حدس بزنه، شما هرچی به ذهنت میرسه بوگو ... البته هرچی جواب صحیح رو زودتر بگی بیتره ... :shad: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821: نمیخواااااااااااااااااااااااااااااااام همیشه انقدر دیر میرسم که همه حدسا رو گفتن :w821: ایکه گریه نداره رفیق من حدسمو به نهار شنبه میفروشم قبوله ؟ کلاً حدسات قبول نیست ... البته این دفعه استثناً قبوله ... 3 جلسه محرومیت هم واست میزارم ... تو که از کمیته انضباطی فوفتال سختگیرتری ! :brodkavelarg: صد رحمت به ممد میره استیناف ( اصطیناف ، اصتیناف ، اسطیناف ، اثتیناف و ... ) عفو میخوره بر میگرده لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به خاطر دوستان از جان باید گذشت ستی خانوم یه ماسک خریدم لالیگا ؟ 700 تا ***** داره خودش هوا معدنی تولید میکنه اخه من شمیدونم کی احمد شاملو میخونه ؟ الان دوستاش باید زودی بحدسن دیگه اگه ميزاري باهاش نفس بكشم نمايشگاه بهت ناهار ميدم حدساي مسعود اشتباه بودن؟؟؟؟؟؟؟ مسعود اسم همه دخترارو گفته لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه ميزاري باهاش نفس بكشم نمايشگاه بهت ناهار ميدم حدساي مسعود اشتباه بودن؟؟؟؟؟؟؟ مسعود اسم همه دخترارو گفته باشه بابا من که خسیس نیستم فقط باید دلت پاک باشه و نیت هوا معدنی بکنی وگرنه معکوس عمل میکنه . خلاصه که ایمان باید باشد تا پخته شود خامی من 50 تا بیشتر نحدسیدم که نامردا :persiana__hahaha: یه ربع وقت اضافه دادن بهم تا 11.45 . گفتن دیگه تمدید نمیشه اهاااااااا یه کلک جدید به ذهنم رسیییییییید اگه ساعت مطالعه رو تموم کردم میتونم 3 ساعت بیام انجمن با اکثریت ارا تصویب (تسویب ) شد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها بچه ها من فهمیدم:w31: تو راهنماییش گفته به فیزیک و ریاضی علاقه داره m f s نیست؟ بوگو که درسته... چون فک کنم فیزیک اینا خونده باشه:w127: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيما رو گفتن؟ من نیستماااا بازم بگم... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه اين چ وضعه راهنماييه!!!!!!!!!!! بگو خونشون شمال ايرانه؟ غربه؟ شرقه؟ پايتخته؟ جنوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونشون؟ چقدر سوال می پرسی؟ سابقه نداشت اینقدر راهنمایی کنم ... برو بالا ... ایکه گریه نداره رفیق من حدسمو به نهار شنبه میفروشم قبوله ؟ تو که از کمیته انضباطی فوفتال سختگیرتری ! :brodkavelarg: صد رحمت به ممد میره استیناف ( اصطیناف ، اصتیناف ، اسطیناف ، اثتیناف و ... ) عفو میخوره بر میگرده اگه ميزاري باهاش نفس بكشم نمايشگاه بهت ناهار ميدم حدساي مسعود اشتباه بودن؟؟؟؟؟؟؟ مسعود اسم همه دخترارو گفته لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه بابا من که خسیس نیستم فقط باید دلت پاک باشه و نیت هوا معدنی بکنی وگرنه معکوس عمل میکنه . خلاصه که ایمان باید باشد تا پخته شود خامی من 50 تا بیشتر نحدسیدم که نامردا :persiana__hahaha: یه ربع وقت اضافه دادن بهم تا 11.45 . گفتن دیگه تمدید نمیشه چقدر كم وقت داري:w821: برو خيالت راحت باشه كسي نميتونه حدس بزنه اخه من نميدونم تازه واردا چرا ميان تو مسابقه دختراي تازه وارد بياين خودتونو معرفي كنين:167: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یهنی کی میتونه باشه؟؟؟؟ من که نیستم؛آخه تاحالا هیچ واحدیو نیوفتادم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيما رو گفتن؟ من نیستماااا بازم بگم... اره گفتن ! اخه تو اگه به فیزیک و ریاضی علاقه داشتی که شیمی نمیخوندی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ shirin.agro نه گلم ... :icon_pf (34): بچه ها بچه ها من فهمیدم:w31: تو راهنماییش گفته به فیزیک و ریاضی علاقه داره m f s نیست؟ بوگو که درسته... چون فک کنم فیزیک اینا خونده باشه:w127: برو حدس بعدی ... سيما رو گفتن؟ من نیستماااا بازم بگم... شما هم برو حدس بعدی ... همه میدونن تو نیستی ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها بچه ها من فهمیدم:w31: تو راهنماییش گفته به فیزیک و ریاضی علاقه داره m f s نیست؟ بوگو که درسته... چون فک کنم فیزیک اینا خونده باشه:w127: آفرين راست ميگه مريم رشتش فيزيكه خيلي هم عخش فيزيك و رياضي داره منم ميگم mfs:4chsmu1: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره گفتن ! اخه تو اگه به فیزیک و ریاضی علاقه داشتی که شیمی نمیخوندی اخه ماشالله هزار ماشالله از هر انگشتم یه هنر میریزه... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بشه ها من برنامم تموم شد تا درودی دیگر بدرود لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... :icon_pf (34): برو حدس بعدی ... حدسمان همین بود... بده اون 50 امتیازو بریم سراغه درس و مشقمون... دیکتمو ننوشتم:babygirl: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر كم وقت داري:w821: برو خيالت راحت باشه كسي نميتونه حدس بزنه اخه من نميدونم تازه واردا چرا ميان تو مسابقه دختراي تازه وارد بياين خودتونو معرفي كنين:167: اینقدرا هم تازه وارد نیست ... یهنی کی میتونه باشه؟؟؟؟ من که نیستم؛آخه تاحالا هیچ واحدیو نیوفتادم چرا؟ تنبل ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده