partow 25305 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 مینا جوجو نچ ...حدس بعدی ... زهرا كجااااايي؟؟؟ بيا جواب بده الهام. هست يا نه!!!!!11 نچ ...حدس بعدی ... layla?????:62izy85: نچ ...حدس بعدی ...
partow 25305 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 کتایونمیم شیمی نچ نچ ... :167: خونشون كجاس؟ خونشون؟ نزدیکه خونه ماست... الآن تو میدونی خونه ما کجاست؟
setiya 12666 ارسال شده در 27 تیر، 2011 نچ نچ ... خونشون؟ نزدیکه خونه ماست... الآن تو میدونی خونه ما کجاست؟ پس خونشون تهرانه؟
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 تیر، 2011 الآن همه هستیم ... :shad: ما هم هستیم ! اما تو مود درسیم ، میریم نیم ساعت دیگه بر میگردیم من که میدونم همون اندک طومار اولیه که تقدیم کردم ما را کافی و شما را وافی ! بود حالا برعکس چندتا شکلک بذارم حال کنید : همه خندونن
setiya 12666 ارسال شده در 27 تیر، 2011 ما هم هستیم !اما تو مود درسیم ، میریم نیم ساعت دیگه بر میگردیم من که میدونم همون اندک طومار اولیه که تقدیم کردم ما را کافی و شما را وافی ! بود حالا برعکس چندتا شکلک بذارم حال کنید : همه خندونن :ws28: ايينا درساتن؟؟؟؟/ چ خوشجلن زهرا بگو اون با چي گمراهمون كردي
setiya 12666 ارسال شده در 27 تیر، 2011 ستیا ست؟ من تازه واردم؟:w821: من تپلم؟؟؟؟؟؟؟:w821: يوحي بيا بگو من تپل نيستم:w821:
partow 25305 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 پس خونشون تهرانه؟ از کجا میدونی خونه ما تهرانه؟ maryam_alienآرپاک نه گلم ... :shad: ما هم هستیم !اما تو مود درسیم ، میریم نیم ساعت دیگه بر میگردیم من که میدونم همون اندک طومار اولیه که تقدیم کردم ما را کافی و شما را وافی ! بود حالا برعکس چندتا شکلک بذارم حال کنید : همه خندونن :ws28: ايينا درساتن؟؟؟؟/ چ خوشجلن زهرا بگو اون با چي گمراهمون كردي هوم؟
partow 25305 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 ستیا ست؟ حدس بعدی ... من تازه واردم؟:w821:من تپلم؟؟؟؟؟؟؟:w821: يوحي بيا بگو من تپل نيستم:w821: :ws28:
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 تیر، 2011 شرا همه رفتین ؟ یه صفحه مقاله خوندم مخم اومد تو دهنم :imoksmiley: این خواب دیدنم عجب فلسفه علمی پیشیده ای داله هاااااااا :shame: بذگریم ... ونوسههههههههههه یا حدس دوم را فراموش کردیم اها الهه. خودشههههههههه چندتا شلکک خوشجل واسه دوستان :
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 تیر، 2011 حدس بدی ... چندتا حدس زدی؟:jc_thinking: دوس داشته حدس بزنه اصا مدیر روابط عمومیه ، زور داره ، 50 تا حدس میزنه میگم چرا اینخد حدس میزنی شما ؟ ای بابا دیگه شورشو در اوردین دیگه مگه صفحه اول نگفته 2 تا فقط ؟ کی اسپم میکنه همش ؟ 2 دقه درس خوندی نباید بزنه به سرت بیای اسپم کنی کی ؟ اصا داری با کی حرف میزنی تو ؟ 2باره مینا نیست ؟
partow 25305 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 شرا همه رفتین ؟ یه صفحه مقاله خوندم مخم اومد تو دهنم :imoksmiley:این خواب دیدنم عجب فلسفه علمی پیشیده ای داله هاااااااا :shame: بذگریم ... ونوسههههههههههه یا حدس دوم را فراموش کردیم اها الهه. خودشههههههههه چندتا شلکک خوشجل واسه دوستان : الهه رو گفته بودی؟ :mornincoffee: مونمونی (اگر دختر باشه البته):banel_smiley_52: این اسما رو از کجا میاری؟ اینقدر دور نرو ... همین نزدیکاست ... دوس داشته حدس بزنه اصامدیر روابط عمومیه ، زور داره ، 50 تا حدس میزنه میگم چرا اینخد حدس میزنی شما ؟ ای بابا دیگه شورشو در اوردین دیگه مگه صفحه اول نگفته 2 تا فقط ؟ کی اسپم میکنه همش ؟ 2 دقه درس خوندی نباید بزنه به سرت بیای اسپم کنی کی ؟ اصا داری با کی حرف میزنی تو ؟ 2باره مینا نیست ؟ مثل اینکه باید تدابیری اندیشیده شه ...
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 تیر، 2011 lachin؟ چکار کنم هرچی نزدیک میرم و دور جواب نمیده خب ممول نیست؟
ارسالهای توصیه شده