partow 25305 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 2011 میگم اگه مایلید کلا به من امتیاز ندین فقط به کسایی که کمک کردن برنده بشم امتیاز بدین اما جدا دمتون گرم امتیاز منو از این زهرا ظالم گرفتین تازه پیام خصوصی داده میگه مسعود اعتراف کن که برنده نشدی تا زنده بمونی :shame: زهرا ظالم؟ خجالت نمی کشی؟ جمله آخر رو من گفتم آره ؟ مسعود بالاخره تو بردییییییییی؟ اینقدر رفت و اومد، تا بالاخره امتیاز رو گرفت ...
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 29 تیر، 2011 ماشالا............ اسپمو که ترکوندین هیچ واسه عکس بچگیات ستی 50 صفحه پر شده فکر کن من بیام عکس بزرگیات رو بزارم چند صفحه میترکونن بچه ها؟؟ بچگیاتم قشن بودیا...دماغوم بودی:aghosh:
partow 25305 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 2011 ماشالا............اسپمو که ترکوندین هیچ واسه عکس بچگیات ستی 50 صفحه پر شده فکر کن من بیام عکس بزرگیات رو بزارم چند صفحه میترکونن بچه ها؟؟ بچگیاتم قشن بودیا...دماغوم بودی:aghosh: شما هم عکستو بفرست ...
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 ماشالا............اسپمو که ترکوندین هیچ واسه عکس بچگیات ستی 50 صفحه پر شده فکر کن من بیام عکس بزرگیات رو بزارم چند صفحه میترکونن بچه ها؟؟ بچگیاتم قشن بودیا...دماغوم بودی:aghosh: كووووو؟ دماغ به اون خوشجلي از اول مماغم عملي بود بزرگيامو كه بچه ها زنده ديدين نياز به عكس نيست
ارسالهای توصیه شده