Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان آواتارمو عوض ميكنم عكس خودمو ميزارم ببنين كپل نيستم:4chsmu1: میخوای اون عکس دسته جمعی دخملونه رو بذارم که تو واستادی پیش من؟؟؟؟ چون من باربی هستم مهلومه که تو چاخی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ديدي؟ من تو شكم اون سيبه ام برو خجالت بکش ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوای اون عکس دسته جمعی دخملونه رو بذارم که تو واستادی پیش من؟؟؟؟چون من باربی هستم مهلومه که تو چاخی :ws28: اوه اوه اونارو كه بايد سر به نيستشون كنم انقدر كپل افتادم تو عكس:4chsmu1: :w821: من ميرم رژيم بگيرم (از پارسال همين موقع 7 كيلو چاخ شدم:girl_blush2: از 45 اومدم 52) لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو خجالت بکش ... چلا؟ خوب به منچه اون سيفه منو خورد:w821: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ديدي؟ من تو شكم اون سيبه ام :icon_pf (34):مامانی اون که گیلاسه نه سیب:jawdrop: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوای اون عکس دسته جمعی دخملونه رو بذارم که تو واستادی پیش من؟؟؟؟چون من باربی هستم مهلومه که تو چاخی بزار عکسارو ... :ws28: اوه اوه اونارو كه بايد سر به نيستشون كنم انقدر كپل افتادم تو عكس:4chsmu1: :w821: من ميرم رژيم بگيرم (از پارسال همين موقع 7 كيلو چاخ شدم:girl_blush2: از 45 اومدم 52) خوبه بابا ... عکسارو میزاری یا نه؟ :167: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):مامانی اون که گیلاسه نه سیب:jawdrop: آخه من سيف دوست دارم:w821: دلم ميخواست اين سيف باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چلا؟ خوب به منچه اون سيفه منو خورد:w821: تو رو خورد؟ کتک زد؟ دعوا کرد؟ :icon_pf (34):مامانی اون که گیلاسه نه سیب:jawdrop: به نکته ظریفی اشاره کردی ... :ws28: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بزار عکسارو ... خوبه بابا ... عکسارو میزاری یا نه؟ :167: من كه هيش وقت اون عكسارو نميزارم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):مامانی اون که گیلاسه نه سیب:jawdrop: راست میگه نکته جالبی بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كه هيش وقت اون عكسارو نميزارم:4chsmu1: باشه ... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كه هيش وقت اون عكسارو نميزارم:4chsmu1: ستی بذار بذارم کراپش میکنم که فقز خودمو خودت باشیم تا مردم پی ببرن چخد چاخ شدی نخیر شوخی بسه بچم ستی باربی باربیه ولی استخون بندیش درشته لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی بذار بذارم کراپش میکنم که فقز خودمو خودت باشیم تا مردم پی ببرن چخد چاخ شدی نخیر شوخی بسه بچم ستی باربی باربیه ولی استخون بندیش درشته بگو كپل نيستم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدي عجب لپي داره به تو نميخوره نكنه الهام. هست :JC_thinking: الهام.؟ الهام عکست رو می فرستی منم ببینم ؟ راست میگیااااااااااااا یه نمه شبیه الهام هم هست:JC_thinking: نبدونمفقز میدونم برا دانشگاهش کل خط دو رو میره + خط پنج:4chsmu1: :4chsmu1: ستی خوده خودشهنیگاااااااااا بگو كپل نيستم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حدس اولم ستیا بود اما نمیدونم قبل من کسی گفته بود یا نه! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما چون مسعود زودتر از همه در دو حدس اول تونست صاحب عکس رو تشخیص بده پس برنده این دور دکتر مسعود میباشد... bme.masood تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حدس اولم ستیا بود اما نمیدونم قبل من کسی گفته بود یا نه! حدود 20 صفحه دیر گفتی گلم ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب ني شه 3 تا برنده داشته باشيم؟:w821: مدالمو ميفروشم باهاشون امتياز ميخرم برا مسعود و دخترك شهرسازو (كتي & يوحي):4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده