Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... نچ ... به صاحب عکس میگم ... حالا نیستش دلیل نمیشه سوء استفاده کنی ... 5 امتیاز منفی ... واااااااااااا؟ خو بوگو:icon_razz: کپله دیجه ببین لپاشووووووووووووو آدم میخواد گازش بگیره جدي عجب لپي داره به تو نميخوره نكنه الهام. هست دیدی گفتم من از همون اول نحیف و چوچولو بودم راست میگیااااااااااااا یه نمه شبیه الهام هم هست:JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااااااااااا؟ خو بوگو:icon_razz: کپله دیجه ببین لپاشووووووووووووو آدم میخواد گازش بگیره دیدی گفتم من از همون اول نحیف و چوچولو بودم راست میگیااااااااااااا یه نمه شبیه الهام هم هست:JC_thinking: :ws28: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رشته الهام چيه؟ نبدونم فقز میدونم برا دانشگاهش کل خط دو رو میره + خط پنج لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رشته الهام چيه؟ مهندس ... بچه ها من برم لالا ... :putertired: حواستون به پست اول باشه ... چون ویرایش میشه ... شبتون بخیر ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهندس ... بچه ها من برم لالا ... :putertired: حواستون به پست اول باشه ... چون ویرایش میشه ... شبتون بخیر ... :icon_pf (44): برو گلم منم کم کم میرم شبت قشنگ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نبدونمفقز میدونم برا دانشگاهش کل خط دو رو میره + خط پنج بريم يه امار بگيريم شبيشه:4chsmu1: مهندس ... بچه ها من برم لالا ... :putertired: حواستون به پست اول باشه ... چون ویرایش میشه ... شبتون بخیر ... :icon_pf (44): شب بخير زهرا جون واي به حالت از اين بيشتر گمراهمون كني:167: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی خوده خودشه نیگاااااااااا درباره الهام.رشته تحصیلی مهندسی کشاورزی گرایش مکانیزاسیون مقطع تحصیلی دیپلم دانشگاه محل تحصیل تهران شغل دانشجويي الاف! بیوگرافی قدری صبور باش که این نیز بگذرد... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی خوده خودشهنیگاااااااااا ما اول شديم زهرا 25 تا بده من 25 تا يوحي:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما اول شديم زهرا 25 تا بده من 25 تا يوحي:4chsmu1: ما هوراییم هورا هورا لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما هوراییمهورا هورا هورااااا:gnugghender: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما امدیم کسی نیست ؟ ما رفتیم هروقت همه بودن منو خبر کنین که تایم نواندیشانم مفید باشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی شد چی شد؟ کی بود؟ من چرا این قدر حضورم کمرنگه تو این تشخیص هویت اخه؟!!!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا كجااااايي؟؟؟ بيا جواب بده الهام. هست يا نه!!!!!11 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو گلممنم کم کم میرم شبت قشنگ صبح بخیر ... :shad: بريم يه امار بگيريم شبيشه:4chsmu1: شب بخير زهرا جون واي به حالت از اين بيشتر گمراهمون كني:167: :ws28: باور کن ایندور گمراه نکردم ...به جز یه مورد ... ما اول شديم زهرا 25 تا بده من 25 تا يوحي:4chsmu1: ما هوراییمهورا هورا هر دوتون بشینید ببینم .. لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پری دریایی نه گلم ... پری دریایی رشتش روانشناسیه ... ولی صاحب این عکس رشتش مهندسیه ... ما امدیم کسی نیست ؟ ما رفتیم هروقت همه بودن منو خبر کنین که تایم نواندیشانم مفید باشه الآن همه هستیم ... :shad: چی شد چی شد؟کی بود؟ من چرا این قدر حضورم کمرنگه تو این تشخیص هویت اخه؟!!!!! اصلاً معلوم هست کوجایی؟ :icon_pf (34): نگفتم کی بود ... پست اول رو نگاه کن ... شاید بشناسیش ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده