m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اوه اوه چه خاکی خورده اینجا:w140: جاتون خالی چند وقت پیش اینجا گرد و خاک ب پا شده بود 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ جاتون خالی چند وقت پیش اینجا گرد و خاک ب پا شده بود واسه چی؟!!؟!؟! بدووون من گرد و خاک به پا کردین؟ خخخخ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ واسه چی؟!!؟!؟! بدووون من گرد و خاک به پا کردین؟ خخخخ چند صفحه قبلو بخونید متوجه میشید.. بحث بر سر خوبی های مشهدیا بود.. البته 1 جاهاییش تخیلی و رویایی بود 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ عجججججججب اونایی که مشهدی نیستین دوس ندارم کل کل کنم ولی اگه می خواین از مهمون وازی مشهدیا بدونین یه سوال از الهه بپرسین (مدیر تالار کشاورزی) چند وقت پیش اومد مشهد و مهمون من و پری شد..... حالا خودتون ازش بپرسین والسلااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ عجججججججباونایی که مشهدی نیستین دوس ندارم کل کل کنم ولی اگه می خواین از مهمون وازی مشهدیا بدونین یه سوال از الهه بپرسین (مدیر تالار کشاورزی) چند وقت پیش اومد مشهد و مهمون من و پری شد..... حالا خودتون ازش بپرسین والسلااااااااااااام چ جالب.. خوشت میاد با مشهدیا کل کل کنی؟؟؟ .. حالا کل کلاتون سر چی هست؟؟ سر اینکه کی مهمون نوازتره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ چ جالب.. خوشت میاد با مشهدیا کل کل کنی؟؟؟ .. حالا کل کلاتون سر چی هست؟؟ سر اینکه کی مهمون نوازتره؟؟ نه . احتمالا سر اینکه بدونن اونایی ک دنبال این ان کی مهمون نواز تره، واقعا چ هدفی دارن سلام ب همه 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ شالام مشهدیاااااااااااااااااا :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ شالام مشهدیاااااااااااااااااا :hapydancsmil: اومدی اینجا رو هم داغون کنی؟ :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اومدی اینجا رو هم داغون کنی؟ :| من داغون میکنم یا تو ؟ :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من داغون میکنم یا تو ؟ :| من یه سری داغونش کردم تو چند صفحه قبل لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من یه سری داغونش کردم تو چند صفحه قبل خو بیا بازم داغونش کنیم. خودشون که هیچ حرکتی نمیکنن بیا ما بزنیم تاپیک رو منفجر کنیم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خو بیا بازم داغونش کنیم. خودشون که هیچ حرکتی نمیکنن بیا ما بزنیم تاپیک رو منفجر کنیم :hapydancsmil: این مشهدیا زرنگن کارایی میکنن که توش پول باشه مثِ منُ تو که نمیان اسپم کنن البته یکیشون خیلی پایه ــست saghar 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ این مشهدیا زرنگنکارایی میکنن که توش پول باشه مثِ منُ تو که نمیان اسپم کنن البته یکیشون خیلی پایه ــست saghar عه؟ من فک میکردم فقط اصفهونیا اینجورین!:| یه روزی میاد که اسپم کزدن یه امتیاز محسوب میشه ساغر بیا بترکونیم اینجا رو! :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ عه؟ من فک میکردم فقط اصفهونیا اینجورین!:|یه روزی میاد که اسپم کزدن یه امتیاز محسوب میشه ساغر بیا بترکونیم اینجا رو! :hapydancsmil: نه در یه حدن دوتاشون اما بازم دوز اصفهانیا بالاتره لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ نه . احتمالا سر اینکه بدونن اونایی ک دنبال این ان کی مهمون نواز تره، واقعا چ هدفی دارن سلام ب همه والا ما (غیرمشهدیا) ک حرفی نزدیم.. شماها خودتونو ب درو دیوار کوبوندین ک مهمون نوازید.. سلام همه بر شما لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ نه در یه حدن دوتاشون اما بازم دوز اصفهانیا بالاتره عزیزم.. تو دیگه چرا؟؟.. تو ک میدونی اصفهانیا فکر اقتصادیشون بهتره.. وگرنه خساست ک... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بعله شما فقط کم مصرفید :d بی مصرف اند! لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بعله شما فقط کم مصرفید :d :w58: یعنی چی؟؟:w58: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بی مصرف اند! :179::ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ :179::ubhuekdv133q83a7yy7 راس میگم خو آینده نگری تا چه حد؟ این آینده کی قراره از راه برسه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده