saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ آره خو.. واسه مردمان هر شهری میشه 1 چیزی درآورد ک میتونه درباره اکثریتشون صدق بکنه یا نکنه :icon_gol: من بیشتر موافق اینم که صدق نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تو مرضیه نیس اسمت؟ :d نه .. مریمه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر خودشُ کُشت :| من تا تو رو نکشم خودم کاریم نمیشه 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب شما دوس داری اینجوری فک کن اصن عیبی نداره ما به بزرگواری خودمون میبخشیمت باز هم این روح بزرگوار و بخشنده مشهدی خب اینا اگر واقعا خسیس نبودن،انقدر سعی نداشتن به ما ثابت کننچیزی که ثابت شده ــست که 20 صفحه اسپم نمیخواد :| :d کلا. دپ. کلا تشکر نزن. اینو بهت حق میدم والبته یه چیزی رو دور از شوخی بگم که اصولا کسایی که میان مشهد بیشتر برای حرم امام رضام میان و تمام قسمتای شهر رو نمیرن که با فرهنگ اکثریت اشنا بشن و فقط با مغازه دار های مناطق خاصی برخورد دارن و رفتار اون ها رو به حساب بقیه مشهدیا متاسفانه مینویسن راست میگه عزیزم اینو ارجاع نده چون از توش واسه همه ادمای شهرها یه چیزی درمیاداااامرسی خانوم لطف داری حناااااااااااااااا حنا حنانذار بگما نذار اوهوم.. راست میگی.. منکه دو سه سالی میشه جز برای زیارت جایی نمیرم.. نه مراکز تفریحی.. نه مرکز خریداش.. هیچی.. فقط حرم :hapydancsmil: : ))یعنی ببین من یه پُست دادما به کجا کشوندین بحثُ : )) مرضیه و ساغر برا به هم ریختنِ یه دنیا کافیَن :)) خب ایندفه که اومدی ادرس چند جای توپ رو بهت میدم بری اونوقت نظرت عوض میشه خیلی هست. تو مرضیه نیس اسمت؟ :d ای بابا. حالا یکی پرتقال فروش رو پیدا کنه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ باوشـــــــــــه.. ب حرفت اعتماد میکنم افرین اعتماد کردن کار بسی خوب است 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ چرا من همش فکر میکردم اسمت مرضیه ــست؟ :|فکر کنم مریم بهم گفت، قاطی کردم : | مهم نیست 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ کلا. دپ. کلا تشکر نزن. ای بابا. حالا یکی پرتقال فروش رو پیدا کنه what؟ :)) :d 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ :2rqfst4: بیا بابابزرگ از هویتمون دفاع کن ببین چه چیزایی دربارمون گفتن:4564: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مشدی ها بلیط ندارن و خونه برای اسکان اونایی که میخوان و دلشون میخواد ولی نمی تونن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ بیا بابابزرگ از هویتمون دفاع کن ببین چه چیزایی دربارمون گفتن:4564: تو فقط به من نشونش بده لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مشدی ها بلیط ندارن و خونه برای اسکان اونایی که میخوان و دلشون میخواد ولی نمی تونن چییییییییییی؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تو فقط به من نشونش بده بابابزرگ چرا چراغ خاموش میای؟ همون دوتا دختر صفحات قبلی 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تو فقط به من نشونش بده :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اوه اوه چه خاکی خورده اینجا :w140: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده