shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ شیرین سن هارالیسان من ؟ سن هارالی سان ؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ قوربانام ساغول، آدیم بهروزدویخ تبریزلی دییرم، لهجه م هارا یییر؟ والله بیلمیرم بو پستون اورمیه لیلره یییر آما قاباخجا آیره جور دانیشیردین وحید ددی الرومن باشینی کسرم به وحید بگو: کادینا چُک اوز ورمزلر من ؟من اردبیلیم سن هارالی سان ؟ من اورمو یاشاسین اردبیل ای اخشاملار ارکاداشلار چُک ساغول آبی 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ای اخشاملار ارکاداشلار ئی گجه لر 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من اورمو یاشاسین یاشاسین ارومیه 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ای آخشاملار آقا وحید یاخچیسان؟ من هر نه لحجه دئسن دانیشا بیله رم چایپارالیام، تانیسان؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ای آخشاملار آقا وحیدیاخچیسان؟ من هر نه لحجه دئسن دانیشا بیله رم چایپارالیام، تانیسان؟ نجه تانیمارام؟ قره ضیادین 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ والله بیلمیرم بو پستون اورمیه لیلره یییر آما قاباخجا آیره جور دانیشیردین به وحید بگو: کادینا چُک اوز ورمزلر من اورمو یاشاسین اردبیل چُک ساغول آبی اوز ورمم اما سنی گبرتجم 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ نجه تانیمارام؟ قره ضیادین اورمیه ده لیسانس اوخوموشام، ایرادت کاملدی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ اوز ورمم اما سنی گبرتجم اورمیه ده لیسانس اوخوموشام، ایرادت کاملدی همچنین 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام اولسون هامی عزیز قارداشلاریما و گوزل باجیلاریما گجه ییز خیر منده گلدیم گول جمیزه. بهروز داداش نجه سن من ده ایواوغلی اوشاغی یام قره ضیاالدینی قارداش. 6 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام اولسون هامی عزیز قارداشلاریما گجه ییز خیر منده گلدیم گول جمیزه. بهروز داداش نجه سن من ده ایواوغلی اوشاغی یام قره ضیاالدینی قارداش. سلامممم همشهرییی :hapydancsmil: گجن خیر اولسون یاخچیسان؟ نه خبر؟ نه ایش گوروسن؟ ایواوغلوداسان؟ 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام اولسون هامی عزیز قارداشلاریما گجه ییز خیر منده گلدیم گول جمیزه. بهروز داداش نجه سن من ده ایواوغلی اوشاغی یام قره ضیاالدینی قارداش. فقط قارداشلار 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ بن سرحوش الوبام یازا بیلمیرم ای گجه لر 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلامممم همشهرییی :hapydancsmil: گجن خیر اولسون یاخچیسان؟ نه خبر؟ نه ایش گوروسن؟ ایواوغلوداسان؟ سلام قارداشیم وارولاسان یاخجیام سیز نجه سیز؟ سربازام اوزوده ایواوغلینین پاسگاهیندا فقط قارداشلار سلام شرمنده گوزل باجیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ویرایش الدیم.:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 6 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ عجب خیدمت الیسن پس گجه لر گدیسن اوه دا هن؟ 5 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام سلام دوستلارا:hapydancsmil: سلام باجی یاخچیسان؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام باجی یاخچیسان؟ ساغول داداش سیزده تبریزلی سیز؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ عجب خیدمت الیسن پس گجه لر گدیسن اوه دا هن؟ سلام داداش یوخ بابا او خویدا هردن بیر گدرم او. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده