samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بلاخره يه روزي تافل تركيم رو ميگيرم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بلاخره يه روزي تافل تركيم رو ميگيرم ج اوزوم اوجدیم بیلین! ترجمه در صورت متوجه نشدن: بیا خودم بهت یاد بدم 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ج اوزوم اوجدیم بیلین!ترجمه در صورت متوجه نشدن: بیا خودم بهت یاد بدم دستت درد نكنه ............ 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام... اوکی ددی اورگدر بیلوه ارومیلیده شیرینده اورگدر بیلوه... معنی (اون که گفت بهت یاد میده با زبان شیرین ارومیه ای بهت یاد میده)... همه جورش اینجا هست (تبریزی، ارومیه ای، اردبیلی، زنجانی و ...................) هر کدوم و بخوای بهت یاد میدیم! نگران نباش! 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام... اوکی ددی اورگدر بیلوه ارومیلیده شیرینده اورگدر بیلوه... معنی (اون که گفت بهت یاد میده با زبان شیرین ارومیه ای بهت یاد میده)... همه جورش اینجا هست (تبریزی، ارومیه ای، اردبیلی، زنجانی و ...................) هر کدوم و بخوای بهت یاد میدیم! نگران نباش! دست همتون درد نكنه ببينم كمكم ميكنيد اين تافل تركي رو بگيرم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جاويد هستم محل زادگاه:تبريز كه هميشه به اين شهر مادريم افتخار ميكنم:icon_gol: ساكن:قزوين:banel_smiley_52: محل شغلم:تهران:ws2: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جاويد هستم محل زادگاه:تبريز كه هميشه به اين شهر مادريم افتخار ميكنم:icon_gol: ساكن:قزوين:banel_smiley_52: محل شغلم:تهران:ws2: محل سکونت : کانادا تبریز - قزوین - تهران - کانادا!!!!!! خوش گلیپسن 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محل سکونت : کانادا تبریز - قزوین - تهران - کانادا!!!!!! خوش گلیپسن ساغول كانادا بودم تازه اومدم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تبریز - قزوین - تهران - کانادا!!!!!! بیز هارا ..... لار هارا 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جاويد هستم محل زادگاه:تبريز كه هميشه به اين شهر مادريم افتخار ميكنم:icon_gol: ساكن:قزوين:banel_smiley_52: محل شغلم:تهران:ws2: خوش گلیپسن داداش قزوینیلرده اوزوموزدندیلر گخما 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بیتون دوسلارما گولدن گول دوسلاریما 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بیتون دوسلارما گولدن گول دوسلاریما سلام کفین؟ آواتارین کیمده؟ 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کفین؟آواتارین کیمده؟ نه بیلیم الله بندسی 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ددیم به گوگوش موگوش ده :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ؟ نیه بس هامی فقط سلام وریر؟ دیرسیز بیر آزدا دانیشاخ دا! 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ taleyimə sən bax düşüncələrim yasax duyğularım yasax geçmişimdən söz açmağım yasax ata babamın adın çəkməyim yasax anamdan ad aparmağım yasax yasaaaaaaaaaaxyasax ! bilirsən ? bilirsəəəəəən ? anadan doğulandan belə , özüm bilməyə bilməyə dil açıp danışdığım dildə dil açıp danışdığım dildəəəəəə danışmağım yasaximiş yasax yasaaaaax yasax dil açıp danışdığım dildə danışmağım yasaximiş yasax yasax qargış zəmanənin qanunlarına qargış , qargış yürəkləri ayıranlara qargış insanları qəfəsə salıp bəşər huququndan dəm vuranlara kimə deməliyik dərdimizi biz ? dərt bilən kimdir? söz anlayan kimdir ? əsir bir millətə məhküm bir elə qayqı çəkən kimdir ağlayan kimdir ? milli azdalıxlar əsri olsada , hər yerdə hər yanda adı bu əsrin nə etməx dünyani buğda tutsada kəkliyin ruzusu çıngıldır həmin kurə + viyetnam + alman bölündi ancaq, dünya büldi belə bölünmələr var söz gəlip çatanda AZƏRBAYCANA bir məsəl var farsda ingar nə ingar bu şərəf ,bu şökət ,bu şöhrət ,bu şan ,huraaa doğrudan da bizə aaar olsun həyatın bir amansız qanunu var tə'əsübzüz millət gərək xar olsun milli tə'əsüb dan söz saldım olsun əslini itirən haram zadadır mərd oğul vətənin hakkın itirməz vətən insana ən böyük anadır dilimi dalımdan çıxarsalar da goy qardaş dərdimi deyim bari bil güneydə guzeyə şərqidən ğərbə hançı xalqi gördün bizim tək zəlil ? ey doğma yurdumun namuslu oğlu ağlama gözünün yaşına qurban gəldiyin o doğma əziz diyarın onun toprağına daşına qurban gərək gözlərindən göz örtə bir kəs qarqa yuvasına yanaşa əgər niyə vətənimi sevməyim niyə ? mən bir qarqadan əsgiyəm məgər ? goyun məhküm olum millətçiliyə dünyada millətin sevməyən kimdir ? dilin elin yurdun talan etsələr aciyip başına döyməyən kimdir ? mən demirəm üstün nijaddanam mən mən demirəm elim ellərdən başdi mənim məsləkimdə mənim yolumda millətdər hammısi dostur qardaşdır ancaq bir sözüm var ! məndə insanam dilim var xalqım var yurdum yuvam var yerdən çıxmamışam göbələk kimin adamam haqqım var elim obam var Araz 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرحبا چوخ گوزل یاشاسین سنین کیمی ترک سون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده