ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام نیمه ماه گورورم کی آذریسن چوک سویندیم عزیز یولداش 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منیمده سلامیم سیزه... ساغول منده سویندیم سیزین آذری اولماغیزا... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بير گورچين كيمي دنسيز له ميشم بلبلم يازدا چمن سيز له ميشم اسكيدن شانلي شرفلي ائليديم دشمنه قارشي امان سيز سئليديم زيروه سي چنلي دومانلي بئليديم ايندي مدت دي كي چنسيز له ميشم منده اردم لي ارن لر واريميش ستارا بابكه تاي لار ياشاميش اوقدر ائل جه بيلن لر ياشاميش ايندي من ارسيز ارن سيز له ميشم دردمين يوخ آدي عنواني دئسم حيرته قالديرير انساني دئسم باشقا بير سوزله بو معناني دئسم اوز دياريم ده وطن سيز له ميشم درد مني يانديرير اما اودي يوخ اونلا آغزيمدا حياتين دادي يوخ دئميرم درد لر ايچينده آدي يوخ دئييرم من بئله من سيز له ميشم اي منيم من ليگيم ايمداديمه يت دور گه بير منله قووش داديمه يت مني باس باغرووا فرياديمه يت بي لئين كي نئجه سنسيز له ميشم 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منیم عزیز آذری دوسلاریما... نه اولار چوخدا گوزلسن، اوزون انصاف ائیله هانسی کیم عاشیقینی سن کیمی نالان ایسته ر منده باخسام او لب لعلینه قان اولماز کی بولبولون عادتی دیر غنچه خندان ایسته ر 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام هيچ كيم يوخدي ؟ هاميز ياتميسيز؟ 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عزیز دوسلاریما... یاشیسیز... دوست اودی کی دریا اولوب داشمیا عقرب اولوب ساشمیا نامرد اولوب قاشمیا 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممممممممممم سلاممممممممم زندگي سلام 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منیمده سلامیم آذری یولداشلاریما... اولدوز گلیب آی اولماز بهار گلیب یای اولماز اینسان لارین ایچینده هشکس سنه تای اولماز 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام نه خبر ؟ کیم واردی کیم یوخدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام... سالیخ... هامی وار منده وارم... نیه بس فارسی شعر گویوپسان؟ 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوئون سوسوز مارالا ائتدیگی سلام کیمی سن یانان دوداقلارا آخدیر سلام، علیک سلام... 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ناسیلسیز گله جه گيز خير 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ merhaba abi biz iyiyiz cok sukur sizler nasilsiniz ? 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام گولوم نه جه سن؟؟؟؟ کیفون احوالون؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منیمده سلامیم عزیز آذری یولداشلاریما... یاشیسیز... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده