ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ساغ اول اوهوم.. من 3.5 سال دوتا دوست ترک تو دانشگاه داشتم دوست صمیمیم هم ترکه.. آخرشم باید تو فضای مجازی یاد بگیرم :icon_pf (34): مریم جان چوخ خوش گلیپسیز شادیخ قدمیزینن گوزیموز اوسته یریز وار بورا هامینیندی هم تورک هم فارس هم کورد هم لر و هامیسی مریم جان خیلی خوش اومدین شادی رو با قدمتون به اینجا اوردین روی چشم ما جای دارین اینجا متعلق به همه هستش ترک و فارس و کرد و لر و همه اقوام هر نمنه که بیوک آتام دئسین:girl_blush2: جانسان بیر دانا سان گل سن اصلا ......... 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ من متنفرم از این واقعیتی ک میگی.. از تبعیض و یا بازی کلمات :icon_razz:.. گرچه من تو اطرافیانم کسی رو ندیدم ک بخواد اینجوری بگه یا اعتقاد داشته باشه بیر سوز: آز یاشا آزاد یاشا اینسان یاشا تورک یاشا 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ بیر سوز: آز یاشا آزاد یاشا اینسان یاشا تورک یاشا بیر سوز رو لفدن ترجمه بفرمایید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ بیر سوز رو لفدن ترجمه بفرمایید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیر(تک) سوز (حرف یا نوشته یا جمله) 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ بیر(تک) سوز (حرف یا نوشته یا جمله) ممنووووووووووووووووووووووون.. یه دونه اید :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ممنووووووووووووووووووووووون.. یه دونه اید :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :love070: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اینجا چه خبره؟ والا این دوست همشهریت هی میگه فارسا درباره ترکا خوب نمیگن، بعد خودش ببین چیا ک نمیگه؟ بین خودمون باشه ولی فکر کنم میخواد حکومت خودمختارترک هم تشکیل بده لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ والا این دوست همشهریت هی میگه فارسا درباره ترکا خوب نمیگن، بعد خودش ببین چیا ک نمیگه؟ بین خودمون باشه ولی فکر کنم میخواد حکومت خودمختارترک هم تشکیل بده نه بابا شوخی میکنن حتما به دل نگیر 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اینجا چه خبره؟ صله ارحام دی... اوروش گروش 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ یاشیاسیزخوش گچیر؟ تبریزین قارین گوردوز؟:hapydancsmil: من هارا آذربایجان قاری هارا... البته خوش گچیراااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ [TABLE] [TR] [TD=class: b, align: justify]ای خوش اول مست، کی بیلمز غمی-عالَم نه ایمیش،[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]نه چکر عالم اوچون غم، نه بیلر غم نه ایمیش[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]بیر پری سیلسیلهیی-عشقینه دوشدوم ناگه،[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]شیمدی بیلدیم سببی-خیلقت-آدم نه ایمیش.[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]واعظ اوصافی-جهنم قلیر، ای اهل ورع![/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]وار اونون مجلسینه، بیل کی جهنم نه ایمیش![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]اوخو کؤکسومده ئوتوپ، قالمیش ایمیش پئیکانی،[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]آه بیلیدیم سببی-آهی-دمادم نه ایمیش![/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]ای فضـولـی! مـزهیی-ساقی و صهبــا بیلـدیـن،[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]توبه قیل تا بیلهسن، زَرق و ریا هم نه ایمیش! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] ترجمه فارسی[TABLE] [TR] [TD=class: b, align: justify]خّرم آنکس که نداند غم عالم چه بوَد[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]نه بداند غم عالم، نه که خود غم چه بوَد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]ناگهان بندی زنجیر نگاری شدهام[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]حال دانم سبب خلقت آدم چه بود[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]گفت واعظ همه اوصاف جهنم، زاهد![/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]باش در مجلس او، بین که جهنم چه بود[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]تیر بر دل بزد و مانده بجا پیکانش[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]آه، دانم سبب آه دمادم چه بود[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]ای فضولی مزه باده ساقی دانی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]چو کنی توبه بدانی که ریا هم چه بود[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ صله ارحام دی... اوروش گروش سلام به به خوش گلمیسیز والا داعوادی بردا 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ من هارا آذربایجان قاری هارا... البته خوش گچیراااا هوا چوخ سویوب بعله هامی قار قار اوینور:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام همشهریلر نه خبر؟؟؟؟ خوش گلمیسیز بورا اوز اویزه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به به خوش گلمیسیزوالا داعوادی بردا ساغولاسیز... هارادا داعوایدی بیرا هامی بیجوردی : :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام همشهریلر نه خبر؟؟؟؟خوش گلمیسیز بورا اوز اویزه خبر؟! اورا قاردی بیرا سوئوخدی اما قار که هش یاقیشدا وجودی یوخدی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ خبر؟!اورا قاردی بیرا سوئوخدی اما قار که هش یاقیشدا وجودی یوخدی عیبی یوخ هر ایکیسی ده نعمت دی بورا قار اورا سویوخ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ هوا چوخ سویوببعله هامی قار قار اوینور:hapydancsmil: آجا عکس گویوز تبریزین بو گوننریندا... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده