ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تبریز ..ارومیه ..یوخدی هامی ترکی سویرخ.... گورمیوم بوسزلری ها .........:vahidrk::97::w874: یاشا بله اولون هامی 5 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تبریز ..ارومیه ..یوخدی هامی ترکی سویرخ.... گورمیوم بوسزلری ها .........:vahidrk::97::w874: با شما موافقماو سوزلر اولماسا اوندا بیز بیر بوتون ملت اولاروخ. اودا چوخلارونون کارینا گئلمز. بو سوزلری چخادانلار بیزیم بیرلیخ ده اولمامیزدان قورخولّار. بو سوزی انگلیس لر چخاردوب. یاشا بله اولون هامی یاشاسین توورک میللتی:icon_gol: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24,157 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سن یوخسان هر شیء اَکسیک سن وارسان هر شیء تامام ... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ یولداشلار سیزلره بیر فیلم معرفی الیرم اونی حتما تاپین باخین تورکیه کمدی سی دی Eyvah-Eyvah-3 یا همان ای وای ای وای 3 شومارسی فیلمی.. چوخ گوالملی و جالیبدی....:ws3: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ گینه بایرام گلیری خلقی سالا درد سره باهالیقدا قاپونی باغلا داداش قاچ سفرهشیرنی آجیل باها, میوه باها , تشریفات آغیر آتادان قالما بایات ثروتی وئرمه هدرهگلن اولسا گوروشه قوی قاپونی امضالاسین خاطرات دفتری اولسون قاپی هر رهگذره 4 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ این آش غذای سنتی و محلی شهر ارومیه است و یرتخلی در زبان ترکی به معنای پاره پاره ست ادامه مطلب :مواد لازم کلم برگ سفید 500 گرم بلغور یک پیمانه برنج نصف پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا نصف پیمانه روغن جامد به مقدار لازم نعنا داغ به مقدار لازم پیاز داغ برای تزئین آش به مقدار لازم پیاز 1 عدد بزرگ نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری سر پر رب 2 قاشق غذا خوری سرخالی آبغوره به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا پیاز بزرگ رو خرد کرده و با روغن و ادویه ها به غیر از نمک تفت بدید سعی کنید مقدار کمی روغن بریزید چون هم برای رب و هم پیاز داغ و نعنا داغ هم روغن به آش اضافه میشه آش چرب میشه و برای سلامتی مضره بهتره بلغور رو چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار هم آبش رو عوض کنید بریزید داخل دیگ روی اون هم آب بریزید اجازه بدید تا به جوش که افتاد کلم برگ رو که خرد کردید همراه با نمک بریزید داخل دیگ همراه با کلم های خرد شده برنج رو بشویید و به مواد داخل دیگ اضافه کنید میزان پخت برنج نباید زیاد باشه یعنی جوری که وا نره ولی من خودم دوست دارم برنج کاملا توی آش بشکفه و به آش لعاب بده حالا هر جور که سلیقه و ذائقتون بود اینکارو رو انجام بدید بعد از نیم پخت شدن کلم ها یه قاشق نعنای خشک رو بریزید بعد هم نخود و لوبیاهای پخته شده رو اضافه کنید یه قاشق کوچیک روغن داخل تابه بریزید و همراه با زردچوبه دو قاشق رب رو تفت بدید تا هم خامی رب از بین بره هم رنگ خوبی پس بده بعد از تفت دادن مقداری آب جوش بریزید تا یه مقداری بجوشه و غلیظ بشه مثل سس رب رو بریزید داخل دیگ بعد از پخت کامل برنج و بلغور و کلم ها آبغوره رو به آش اضافه کنید ترشی این آش به ذائقه افراد بستگی داره که تا چه میزانی ترش دوست داشته باشن از اونجایی هم که بنده روزه بودم فقط نیم لیوان آبغوره ریختم که بعدا که آش رو تست کردم دیدم همین میزان آبغوره برای همین مقدار آش مناسب بود ارومیه ایها برای این آش شیره سماق میزنن متاسفانه اینجا من نداشتم ولی اگه تبریز بودیم در اختیار مامانم بود و می تونستم ازشون بگیرم باید سماق رو چند ساعت قبل خیس کنید آب سماق رو از صافی رد کنید آب حاصله رو بجوشونید و سس غلیظ سماق رو به رب گوجه اضافه کرده و بعد به آش اضافه کنید و در واقع ترشی این آش به خاطر ترشی سماقه البته سماق سفید نه اون سماقی که برای کباب کوبیده استفاده میشه و در ارومیه به وفور یافت میشه مادر من هم چون دیابت دارن از ترشی سماق زیاد استفاده میکنن که با اثر معجزه آور سماق قند خونش پایین اومده که باعث حیرت دکتر فوق تخصص غدد مامانم هم شده بود بعد هم که با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش رو تزیین کنید آش فوق العاده خوشمزه ایه به نظر من و همسری آش از حرارت افتاده و سرد این آش بسیار خوشمزه و لذیذه 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Yamna 1 17,420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ این آش غذای سنتی و محلی شهر ارومیه است و یرتخلی در زبان ترکی به معنای پاره پاره ست ادامه مطلب :مواد لازم کلم برگ سفید 500 گرم بلغور یک پیمانه برنج نصف پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا نصف پیمانه روغن جامد به مقدار لازم نعنا داغ به مقدار لازم پیاز داغ برای تزئین آش به مقدار لازم پیاز 1 عدد بزرگ نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری سر پر رب 2 قاشق غذا خوری سرخالی آبغوره به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا پیاز بزرگ رو خرد کرده و با روغن و ادویه ها به غیر از نمک تفت بدید سعی کنید مقدار کمی روغن بریزید چون هم برای رب و هم پیاز داغ و نعنا داغ هم روغن به آش اضافه میشه آش چرب میشه و برای سلامتی مضره بهتره بلغور رو چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار هم آبش رو عوض کنید بریزید داخل دیگ روی اون هم آب بریزید اجازه بدید تا به جوش که افتاد کلم برگ رو که خرد کردید همراه با نمک بریزید داخل دیگ همراه با کلم های خرد شده برنج رو بشویید و به مواد داخل دیگ اضافه کنید میزان پخت برنج نباید زیاد باشه یعنی جوری که وا نره ولی من خودم دوست دارم برنج کاملا توی آش بشکفه و به آش لعاب بده حالا هر جور که سلیقه و ذائقتون بود اینکارو رو انجام بدید بعد از نیم پخت شدن کلم ها یه قاشق نعنای خشک رو بریزید بعد هم نخود و لوبیاهای پخته شده رو اضافه کنید یه قاشق کوچیک روغن داخل تابه بریزید و همراه با زردچوبه دو قاشق رب رو تفت بدید تا هم خامی رب از بین بره هم رنگ خوبی پس بده بعد از تفت دادن مقداری آب جوش بریزید تا یه مقداری بجوشه و غلیظ بشه مثل سس رب رو بریزید داخل دیگ بعد از پخت کامل برنج و بلغور و کلم ها آبغوره رو به آش اضافه کنید ترشی این آش به ذائقه افراد بستگی داره که تا چه میزانی ترش دوست داشته باشن از اونجایی هم که بنده روزه بودم فقط نیم لیوان آبغوره ریختم که بعدا که آش رو تست کردم دیدم همین میزان آبغوره برای همین مقدار آش مناسب بود ارومیه ایها برای این آش شیره سماق میزنن متاسفانه اینجا من نداشتم ولی اگه تبریز بودیم در اختیار مامانم بود و می تونستم ازشون بگیرم باید سماق رو چند ساعت قبل خیس کنید آب سماق رو از صافی رد کنید آب حاصله رو بجوشونید و سس غلیظ سماق رو به رب گوجه اضافه کرده و بعد به آش اضافه کنید و در واقع ترشی این آش به خاطر ترشی سماقه البته سماق سفید نه اون سماقی که برای کباب کوبیده استفاده میشه و در ارومیه به وفور یافت میشه مادر من هم چون دیابت دارن از ترشی سماق زیاد استفاده میکنن که با اثر معجزه آور سماق قند خونش پایین اومده که باعث حیرت دکتر فوق تخصص غدد مامانم هم شده بود بعد هم که با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش رو تزیین کنید آش فوق العاده خوشمزه ایه به نظر من و همسری آش از حرارت افتاده و سرد این آش بسیار خوشمزه و لذیذه ای وای اورگئیم گدی آخی من باشارمیرام دوزلدیم .:4564: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
*atefeh* 13,012 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سهنددددددددددددددددددد من ایندی ناغایروم من بونون دوزلتمین بیلمیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ turk giizi.... bah bah bahhhh giz mona deyarlar ba 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سهندددددددددددددددددددمن ایندی ناغایروم من بونون دوزلتمین بیلمیرم یازدیمدا اورمیه ده پیشیرللر یازیلیپ اوردادا جیران اوخی دا 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ نجورسن ؟ یاشا ناصیر سن نجورسن خوش سان؟؟؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه
*atefeh* 13,012 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ یازدیمدا اورمیه ده پیشیرللر یازیلیپ اوردادا جیران اوخی دا اوخودوم اما ایندیجد نه گورمیشدیم نه یمیشدیم. قیافسی کی چوخ یملوئیدی ماما دیم گوروم پیشره بیلر 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Yamna 1 17,420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اوخودوم اما ایندیجد نه گورمیشدیم نه یمیشدیم.قیافسی کی چوخ یملوئیدی ماما دیم گوروم پیشره بیلر پیشیرین چوخ یملیدی ماما چوخ پیشره 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Tamana73 28,813 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ 9شب شبکه سهند برنامه خوبی داره با حضور مش اسماعیل "قیش گءجه لری" 4 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ [h=2]تبریک نوروز میشل اوباما همراه با رقص آذربایجانی در کاخ سفید[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Click here to view the original image of 669x460px. Click here to view the original image of 851x434px. 5 نقل قول لینک به دیدگاه
*atefeh* 13,012 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ بایراموز موبارک السون 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Yamna 1 17,420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ بایراموز موبارک السون سیزده مبارک اولسون:hapydancsmil: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27,854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ یاشا ناصیر سن نجورسن خوش سان؟؟؟ ممنون ساغول هاردااااااسان؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .