رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 6.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تبریز ..ارومیه ..یوخدی هامی ترکی سویرخ.... گورمیوم بوسزلری ها .........:vahidrk::w02::97::w874:

 

با شما موافقم

او سوزلر اولماسا اوندا بیز بیر بوتون ملت اولاروخ. اودا چوخلارونون کارینا گئلمز. بو سوزلری چخادانلار بیزیم بیرلیخ ده اولمامیزدان قورخولّار. بو سوزی انگلیس لر چخاردوب.

 

یاشا بله اولون هامی :ws37::icon_gol:

 

یاشاسین توورک میللتی:icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

یولداشلار سیزلره بیر فیلم معرفی الیرم اونی حتما تاپین باخین تورکیه کمدی سی دی Eyvah-Eyvah-3 یا همان ای وای ای وای 3 شومارسی فیلمی.. چوخ گوالملی و جالیبدی....:ws3::ws3::ws3:

 

 

 

362300_22.jpg

لینک به دیدگاه

گینه بایرام گلیری خلقی سالا درد سره

باهالیقدا قاپونی باغلا داداش قاچ سفرهشیرنی آجیل باها, میوه باها , تشریفات آغیر

آتادان قالما بایات ثروتی وئرمه هدرهگلن اولسا گوروشه قوی قاپونی امضالاسین

خاطرات دفتری اولسون قاپی هر رهگذره

لینک به دیدگاه

این آش غذای سنتی و محلی شهر ارومیه است و یرتخلی در زبان ترکی به معنای پاره پاره ست

13750885068.jpg?82


ادامه مطلب :مواد لازم

کلم برگ سفید 500 گرم

بلغور یک پیمانه

برنج نصف پیمانه

نخود نصف پیمانه

لوبیا نصف پیمانه

روغن جامد به مقدار لازم

نعنا داغ به مقدار لازم

پیاز داغ برای تزئین آش به مقدار لازم

پیاز 1 عدد بزرگ

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری سر پر

رب 2 قاشق غذا خوری سرخالی

آبغوره به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز بزرگ رو خرد کرده و با روغن و ادویه ها به غیر از نمک تفت بدید سعی کنید مقدار کمی روغن بریزید چون هم برای رب و هم پیاز داغ و نعنا داغ هم روغن به آش اضافه میشه آش چرب میشه و برای سلامتی مضره

13754007430.jpg?19

بهتره بلغور رو چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار هم آبش رو عوض کنید بریزید داخل دیگ

13754007997.jpg?83

روی اون هم آب بریزید

13754008395.jpg?80

اجازه بدید تا به جوش که افتاد کلم برگ رو که خرد کردید همراه با نمک بریزید داخل دیگ

13754008852.jpg?35

همراه با کلم های خرد شده برنج رو بشویید و به مواد داخل دیگ اضافه کنید میزان پخت برنج نباید زیاد باشه یعنی جوری که وا نره ولی من خودم دوست دارم برنج کاملا توی آش بشکفه و به آش لعاب بده حالا هر جور که سلیقه و ذائقتون بود اینکارو رو انجام بدید

13757409699.jpg?4

بعد از نیم پخت شدن کلم ها یه قاشق نعنای خشک رو بریزید

13754010876.jpg?3

بعد هم نخود و لوبیاهای پخته شده رو اضافه کنید

13754011277.jpg?47

یه قاشق کوچیک روغن داخل تابه بریزید و همراه با زردچوبه دو قاشق رب رو تفت بدید تا هم خامی رب از بین بره هم رنگ خوبی پس بده بعد از تفت دادن مقداری آب جوش بریزید تا یه مقداری بجوشه و غلیظ بشه مثل سس

13754014142.jpg?96

رب رو بریزید داخل دیگ

13754017724.jpg?28

بعد از پخت کامل برنج و بلغور و کلم ها آبغوره رو به آش اضافه کنید ترشی این آش به ذائقه افراد بستگی داره که تا چه میزانی ترش دوست داشته باشن از اونجایی هم که بنده روزه بودم فقط نیم لیوان آبغوره ریختم که بعدا که آش رو تست کردم دیدم همین میزان آبغوره برای همین مقدار آش مناسب بود

13754018376.jpg?64

ارومیه ایها برای این آش شیره سماق میزنن متاسفانه اینجا من نداشتم ولی اگه تبریز بودیم در اختیار مامانم بود و می تونستم ازشون بگیرم باید سماق رو چند ساعت قبل خیس کنید آب سماق رو از صافی رد کنید آب حاصله رو بجوشونید و سس غلیظ سماق رو به رب گوجه اضافه کرده و بعد به آش اضافه کنید و در واقع ترشی این آش به خاطر ترشی سماقه البته سماق سفید نه اون سماقی که برای کباب کوبیده استفاده میشه و در ارومیه به وفور یافت میشه مادر من هم چون دیابت دارن از ترشی سماق زیاد استفاده میکنن که با اثر معجزه آور سماق قند خونش پایین اومده که باعث حیرت دکتر فوق تخصص غدد مامانم هم شده بود

13754021184.jpg?83

بعد هم که با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش رو تزیین کنید آش فوق العاده خوشمزه ایه به نظر من و همسری آش از حرارت افتاده و سرد این آش بسیار خوشمزه و لذیذه38.gif

13754022617.jpg?1

13754023085.jpg?59

 

 

لینک به دیدگاه

این آش غذای سنتی و محلی شهر ارومیه است و یرتخلی در زبان ترکی به معنای پاره پاره ست

13750885068.jpg?82


ادامه مطلب :مواد لازم

کلم برگ سفید 500 گرم

بلغور یک پیمانه

برنج نصف پیمانه

نخود نصف پیمانه

لوبیا نصف پیمانه

روغن جامد به مقدار لازم

نعنا داغ به مقدار لازم

پیاز داغ برای تزئین آش به مقدار لازم

پیاز 1 عدد بزرگ

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری سر پر

رب 2 قاشق غذا خوری سرخالی

آبغوره به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز بزرگ رو خرد کرده و با روغن و ادویه ها به غیر از نمک تفت بدید سعی کنید مقدار کمی روغن بریزید چون هم برای رب و هم پیاز داغ و نعنا داغ هم روغن به آش اضافه میشه آش چرب میشه و برای سلامتی مضره

13754007430.jpg?19

بهتره بلغور رو چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار هم آبش رو عوض کنید بریزید داخل دیگ

13754007997.jpg?83

روی اون هم آب بریزید

13754008395.jpg?80

اجازه بدید تا به جوش که افتاد کلم برگ رو که خرد کردید همراه با نمک بریزید داخل دیگ

13754008852.jpg?35

همراه با کلم های خرد شده برنج رو بشویید و به مواد داخل دیگ اضافه کنید میزان پخت برنج نباید زیاد باشه یعنی جوری که وا نره ولی من خودم دوست دارم برنج کاملا توی آش بشکفه و به آش لعاب بده حالا هر جور که سلیقه و ذائقتون بود اینکارو رو انجام بدید

13757409699.jpg?4

بعد از نیم پخت شدن کلم ها یه قاشق نعنای خشک رو بریزید

13754010876.jpg?3

بعد هم نخود و لوبیاهای پخته شده رو اضافه کنید

13754011277.jpg?47

یه قاشق کوچیک روغن داخل تابه بریزید و همراه با زردچوبه دو قاشق رب رو تفت بدید تا هم خامی رب از بین بره هم رنگ خوبی پس بده بعد از تفت دادن مقداری آب جوش بریزید تا یه مقداری بجوشه و غلیظ بشه مثل سس

13754014142.jpg?96

رب رو بریزید داخل دیگ

13754017724.jpg?28

بعد از پخت کامل برنج و بلغور و کلم ها آبغوره رو به آش اضافه کنید ترشی این آش به ذائقه افراد بستگی داره که تا چه میزانی ترش دوست داشته باشن از اونجایی هم که بنده روزه بودم فقط نیم لیوان آبغوره ریختم که بعدا که آش رو تست کردم دیدم همین میزان آبغوره برای همین مقدار آش مناسب بود

13754018376.jpg?64

ارومیه ایها برای این آش شیره سماق میزنن متاسفانه اینجا من نداشتم ولی اگه تبریز بودیم در اختیار مامانم بود و می تونستم ازشون بگیرم باید سماق رو چند ساعت قبل خیس کنید آب سماق رو از صافی رد کنید آب حاصله رو بجوشونید و سس غلیظ سماق رو به رب گوجه اضافه کرده و بعد به آش اضافه کنید و در واقع ترشی این آش به خاطر ترشی سماقه البته سماق سفید نه اون سماقی که برای کباب کوبیده استفاده میشه و در ارومیه به وفور یافت میشه مادر من هم چون دیابت دارن از ترشی سماق زیاد استفاده میکنن که با اثر معجزه آور سماق قند خونش پایین اومده که باعث حیرت دکتر فوق تخصص غدد مامانم هم شده بود

13754021184.jpg?83

بعد هم که با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش رو تزیین کنید آش فوق العاده خوشمزه ایه به نظر من و همسری آش از حرارت افتاده و سرد این آش بسیار خوشمزه و لذیذه38.gif

13754022617.jpg?1

13754023085.jpg?59

 

 

 

 

ای وای اورگئیم گدی آخی من باشارمیرام دوزلدیم .:4564::4564::4564:

لینک به دیدگاه
سهنددددددددددددددددددد:w000:

من ایندی ناغایروم:w000:

من بونون دوزلتمین بیلمیرم:w000:

یازدیمدا اورمیه ده پیشیرللر یازیلیپ اوردادا جیران اوخی دا

لینک به دیدگاه
یازدیمدا اورمیه ده پیشیرللر یازیلیپ اوردادا جیران اوخی دا

 

اوخودوم اما ایندیجد نه گورمیشدیم نه یمیشدیم.

قیافسی کی چوخ یملوئیدی:ws3:

ماما دیم گوروم پیشره بیلر:ws3:

لینک به دیدگاه

[h=2]تبریک نوروز میشل اوباما همراه با رقص آذربایجانی در کاخ سفید[/h]

 

icon_gol.gif

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
icon_gol.gif

 

 

icon_redface.gif

 

 

Click here to view the original image of 669x460px.

r2os6g0je07nkijc1cl8.jpg

 

 

Click here to view the original image of 851x434px.

y76p00hps6ujonhys5k9.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...