نیمه ماه 2908 ارسال شده در 22 تیر، 2011 منیمده سلامیم سیزه... ساغول منده سویندیم سیزین آذری اولماغیزا... 3
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 22 تیر، 2011 بير گورچين كيمي دنسيز له ميشم بلبلم يازدا چمن سيز له ميشم اسكيدن شانلي شرفلي ائليديم دشمنه قارشي امان سيز سئليديم زيروه سي چنلي دومانلي بئليديم ايندي مدت دي كي چنسيز له ميشم منده اردم لي ارن لر واريميش ستارا بابكه تاي لار ياشاميش اوقدر ائل جه بيلن لر ياشاميش ايندي من ارسيز ارن سيز له ميشم دردمين يوخ آدي عنواني دئسم حيرته قالديرير انساني دئسم باشقا بير سوزله بو معناني دئسم اوز دياريم ده وطن سيز له ميشم درد مني يانديرير اما اودي يوخ اونلا آغزيمدا حياتين دادي يوخ دئميرم درد لر ايچينده آدي يوخ دئييرم من بئله من سيز له ميشم اي منيم من ليگيم ايمداديمه يت دور گه بير منله قووش داديمه يت مني باس باغرووا فرياديمه يت بي لئين كي نئجه سنسيز له ميشم 2
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 23 تیر، 2011 سلام منیم عزیز آذری دوسلاریما... نه اولار چوخدا گوزلسن، اوزون انصاف ائیله هانسی کیم عاشیقینی سن کیمی نالان ایسته ر منده باخسام او لب لعلینه قان اولماز کی بولبولون عادتی دیر غنچه خندان ایسته ر 2
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 25 تیر، 2011 سلام عزیز دوسلاریما... یاشیسیز... دوست اودی کی دریا اولوب داشمیا عقرب اولوب ساشمیا نامرد اولوب قاشمیا 2
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 26 تیر، 2011 منیمده سلامیم آذری یولداشلاریما... اولدوز گلیب آی اولماز بهار گلیب یای اولماز اینسان لارین ایچینده هشکس سنه تای اولماز 6
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 26 تیر، 2011 سلام... سالیخ... هامی وار منده وارم... نیه بس فارسی شعر گویوپسان؟ 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 تیر، 2011 سوئون سوسوز مارالا ائتدیگی سلام کیمی سن یانان دوداقلارا آخدیر سلام، علیک سلام... 4
ارسال های توصیه شده