El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوندم قبلا خودت بخون چقدر پیچ میدی به بحث کلافم کردی:w00: خودت کلافم کردی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودت کلافم کردی با من درست صحبت کن:ubhuekdv133q83a7yy7:w589: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با من درست صحبت کن:ubhuekdv133q83a7yy7:w589: بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلد نیستم میخوای یادت بدم:167: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوای یادت بدم:167: نمیتونی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیتونی چرا من دستم به بعضیها نمیرسه؟؟:167: تونستنش که ۲سوته فقط دیگه حرف خارج از تایپیک بسه کاری داشتی تو پیجم:167: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والا الان زنا بدترند یه دوست دارم تو دانشگا نوبر چشم پسرای دانشگارو دراورده گذاشته کف دستشون کانهو ماهواره امید گردن صاحب مردش 180 درجه میچرخه من واقعا نمیدونم چی میخواد هی فریاد میزنه واااااااااااای......... بچه ها اونو نیگا وااااااااااای اونیکی رو نیگا دیوانه میکنه آدم رو حالا داری باهاش حرف میزنی هی اینور اونورو نگا میکنه منم که بدم میاد دارم با یکی حرف میزنم چشمش جای دیگه باشه یه کف گرگی بهش میزنم تا حواسش بیاد سر جا دیگه منو نگاه کنه:w74: 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كلا نظرهاي جالبي خوندم به قول بعضي از دوستان چشم چراني زير پا گذاشتن اخلاقيات مي باشد و خيلي زننده است خيلي از جا ها براي همه اكثر پيشامده كه نا خوداگاه از صدايي يا رنگ بسيار تند يا قهقهه ديد به اون سمت رفته ولي هيچوقت نميشه توجيحه خوبي باشه كه به طرف زول بزنيم ربطي به جنسيت نداره كه اكثرا اقايونو محكوم مي كنن درسته بيشتر از طرف اقايونه ولي انسان يه كلمه اي به نام كنترل نفس را ياد بگيره خوبه نبايد عادت به اين كار كرد چون هيچ دوراني نداره كه بعضي ها ميگن خوب يه دورانيه اصلا و ابدا اين حرف درست نيست 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چه بحثی کردیم اینجا آخرش معلوم شد حق با من بود 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چه بحثی کردیم اینجا آخرش معلوم شد حق با من بود منظورتون اسپم هست دیگه:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ نخیر کاملا بحث مرتبط بود صفحه آخر اسپم شد خودش خدای اسپمه ها لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ حامد تا الان چيكار ميكردي تو نت؟ سايتاي كه رفتي بگو.. جااااااااااان؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ نخیر کاملا بحث مرتبط بود صفحه آخر اسپم شد خودش خدای اسپمه ها بله بله کاملا مرتبط بود فقط توش از همه چی بحث شد.از نگاه کردن به همه چیز تا....... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بله بله کاملا مرتبط بود فقط توش از همه چی بحث شد.از نگاه کردن به همه چیز تا....... خیلیم خوب و مفید بود 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ [quote name='El Roman']من با دیدن یک منظره زیبا آفریننده آن را تحسین میکنم ، و نظم موجود و خطوط و منحنی های زیبا و ترکیب رنگش باعث میشه بیشتر دقت کنم و جزئیاتش رو هم کشف و به خاطر بسپارم و دوستش میدارم و نمیخوام این منظره هیچوقت خراب بشه و دلم میخواست اونجا زندگی میکردم تا همیشه اون منظره رو ببینم با دیدن یک دختر زیبا (با زوم یا بی زوم) آفریننده اش رو تحسین میکنم ، خودش رو هم تحسین میکنم چون خوب آرایش کرده! مثلا آنجلینایی که عکسش رو گذاشتی چشم ها و لبهای خیلی زیبایی داره این زیبایی باعث میشه دوستش داشته باشم و [COLOR=#ff0000]براش آرزوی سلامتی و خوشبختی بکنم[/COLOR] ، شاید ("شاید" به خاطر اینکه زیبایی تنها ملاک نیست) آرزوی داشتنش رو هم بکنم تا هر روز ببینمش[/QUOTE] :ws28: خدایی من اینجا شر گفتم :ws28: @Essi بیا اعتراف کردم:ws3: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چه بحثی کردیم اینجا آخرش معلوم شد حق با من بود برو این تو بودی؟؟؟!!! خودتی الان؟؟ من یه بار با تو دعوا کردم کجا بود؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ جان؟!خودتو نزن به اون راه!!! يه مجرد پاي نت اونم تا ساعت 2 و نيم خبري ازش نباشه يه دفعه بياد يه تايپيكي رو بياره بالا...من كه باور نميكنم سايت خاصي نرفته!! تو باشي ميباوري؟!.. زود سريع جنگي بگو كدوم سايتا رفتي... اینجاست که میگویند امان از تجربه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برو این تو بودی؟؟؟!!! خودتی الان؟؟ من یه بار با تو دعوا کردم کجا بود؟؟؟ پ ن پ من بیخودی میگم ازم خوشت نمیاد؟ یادم نیست 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ پ ن پ من بیخودی میگم ازم خوشت نمیاد؟ یادم نیست همون!!! منکه نمیدونستم نام کاربریتو عوض کردی!! واقعا یادت نیست کجا بود؟؟ من یادمه باهام قهر کردی گفتی دیگه کاری به کارم نداری لووس 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ همون!!! منکه نمیدونستم نام کاربریتو عوض کردی!! واقعا یادت نیست کجا بود؟؟ من یادمه باهام قهر کردی گفتی دیگه کاری به کارم نداری لووس یادمه دعوا کردیم اما کجاش یادم نیست کجا بود؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده