NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 یادمه دعوا کردیم اما کجاش یادم نیست کجا بود؟؟؟؟؟ خو یادم نیست که از تو میپرسم پیداش کنم ادامش بدیم؟؟؟ حالا نظرت راجب چشم چرونی چیه الان بزرگ شدی نظرت تغییر نکرده؟؟؟ 2
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 خو یادم نیست که از تو میپرسم پیداش کنم ادامش بدیم؟؟؟ حالا نظرت راجب چشم چرونی چیه الان بزرگ شدی نظرت تغییر نکرده؟؟؟ اتفاقا الان پستامو خودنم گفتم ایول 8ماه پیش هم فکرم همین بودا آنچنان نظراتم پخته هست که هزار سال دیگه هم دقیقا همین خواهد بود 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اتفاقا الان پستامو خودنم گفتم ایول 8ماه پیش هم فکرم همین بودا آنچنان نظراتم پخته هست که هزار سال دیگه هم دقیقا همین خواهد بود همین دیگه بزرگ نشدی هنوز!! 2
El Roman 31720 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 همین دیگه بزرگ نشدی هنوز!! دختر زیبا ببینم نگاه میکنم تا اندازه ای که ناراحتش نکنم البته دختری که به نظر من زیبا باشه کجا بود 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 تا باشه لوتي بودن تو اين چيزا... من برم پستام رو پاك كنم...صاحب تايپيك ناراحت نشه از دست ما.. ببخشيد سفيد برفي جان يه شوخي آخر شبي بود... 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 از دست شما پسرهاکلا توکار همه چی هستید ها چرا؟؟ تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! 1
El Roman 31720 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 چرا؟؟تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! خواب دیده اصلا این وصله ها به ما نمیچسبه 2
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 2011 چرا؟؟تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! آره برمنکرش لعتنت همون خوفید؟ ترسناک نه خوب 3
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 آره برمنکرش لعتنت همون خوفید؟ ترسناک نه خوب اره ديگه ما كلن خوبيم..ممنون كه يادآوري كردي شهدخت.. حامد يه اشتباه شده بود..يه لحظه خودمم به خوبي خودمون شكَم برد.. من و حامد خيلي خوفيم..:icon_pf (17): بچه ها من ديگه برم بخوام.. فردا مثلا ميخوام نذري بدم... 1
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اره ديگه ما كلن خوبيم..ممنون كه يادآوري كردي شهدخت..حامد يه اشتباه شده بود..يه لحظه خودمم به خوبي خودمون شكَم برد.. من و حامد خيلي خوفيم..:icon_pf (17): بچه ها من ديگه برم بخوام.. فردا مثلا ميخوام نذري بدم... قابلی نداشت شبتون خوش دیگه صبح شده البته 1
ایناز 983 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 واقعا چراباید اینقدر مردای ایرونی چشم چرون باشن که ادم جرات نکنه یه کم ازادتربیادبیرون؟ من بااین که میگن چون حجاب هست مخالفم
El Roman 31720 ارسال شده در 24 مهر، 2012 من هروقت احساس میکنم موجود مفیدی نیستم میام این تاپیکو میخونم! 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 مهر، 2012 چش چرونی خیلیم خوبه!نظرم تغیر کرده! مخصوصن دخترا پسرارو چش بچرونن!!! :biggrin: 2
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 2012 من هروقت احساس میکنم موجود مفیدی نیستم میام این تاپیکو میخونم! چرا آخه؟ فکرکنم اینجا جزو معدود جاهایی هست که ازت تعریف شده 2
El Roman 31720 ارسال شده در 25 مهر، 2012 چرا آخه؟فکرکنم اینجا جزو معدود جاهایی هست که ازت تعریف شده تعریف؟ منظور؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری