El Roman 31720 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خوندم قبلا خودت بخون چقدر پیچ میدی به بحث کلافم کردی:w00: خودت کلافم کردی
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 تیر، 2011 نمیتونی چرا من دستم به بعضیها نمیرسه؟؟:167: تونستنش که ۲سوته فقط دیگه حرف خارج از تایپیک بسه کاری داشتی تو پیجم:167:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 تیر، 2011 والا الان زنا بدترند یه دوست دارم تو دانشگا نوبر چشم پسرای دانشگارو دراورده گذاشته کف دستشون کانهو ماهواره امید گردن صاحب مردش 180 درجه میچرخه من واقعا نمیدونم چی میخواد هی فریاد میزنه واااااااااااای......... بچه ها اونو نیگا وااااااااااای اونیکی رو نیگا دیوانه میکنه آدم رو حالا داری باهاش حرف میزنی هی اینور اونورو نگا میکنه منم که بدم میاد دارم با یکی حرف میزنم چشمش جای دیگه باشه یه کف گرگی بهش میزنم تا حواسش بیاد سر جا دیگه منو نگاه کنه:w74: 2
داريوش 2148 ارسال شده در 21 تیر، 2011 كلا نظرهاي جالبي خوندم به قول بعضي از دوستان چشم چراني زير پا گذاشتن اخلاقيات مي باشد و خيلي زننده است خيلي از جا ها براي همه اكثر پيشامده كه نا خوداگاه از صدايي يا رنگ بسيار تند يا قهقهه ديد به اون سمت رفته ولي هيچوقت نميشه توجيحه خوبي باشه كه به طرف زول بزنيم ربطي به جنسيت نداره كه اكثرا اقايونو محكوم مي كنن درسته بيشتر از طرف اقايونه ولي انسان يه كلمه اي به نام كنترل نفس را ياد بگيره خوبه نبايد عادت به اين كار كرد چون هيچ دوراني نداره كه بعضي ها ميگن خوب يه دورانيه اصلا و ابدا اين حرف درست نيست 4
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2011 چه بحثی کردیم اینجا آخرش معلوم شد حق با من بود منظورتون اسپم هست دیگه:banel_smiley_4: 1
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 نخیر کاملا بحث مرتبط بود صفحه آخر اسپم شد خودش خدای اسپمه ها
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 حامد تا الان چيكار ميكردي تو نت؟ سايتاي كه رفتي بگو.. جااااااااااان؟
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2011 نخیر کاملا بحث مرتبط بود صفحه آخر اسپم شد خودش خدای اسپمه ها بله بله کاملا مرتبط بود فقط توش از همه چی بحث شد.از نگاه کردن به همه چیز تا.......
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 بله بله کاملا مرتبط بود فقط توش از همه چی بحث شد.از نگاه کردن به همه چیز تا....... خیلیم خوب و مفید بود 1
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 [quote name='El Roman']من با دیدن یک منظره زیبا آفریننده آن را تحسین میکنم ، و نظم موجود و خطوط و منحنی های زیبا و ترکیب رنگش باعث میشه بیشتر دقت کنم و جزئیاتش رو هم کشف و به خاطر بسپارم و دوستش میدارم و نمیخوام این منظره هیچوقت خراب بشه و دلم میخواست اونجا زندگی میکردم تا همیشه اون منظره رو ببینم با دیدن یک دختر زیبا (با زوم یا بی زوم) آفریننده اش رو تحسین میکنم ، خودش رو هم تحسین میکنم چون خوب آرایش کرده! مثلا آنجلینایی که عکسش رو گذاشتی چشم ها و لبهای خیلی زیبایی داره این زیبایی باعث میشه دوستش داشته باشم و [COLOR=#ff0000]براش آرزوی سلامتی و خوشبختی بکنم[/COLOR] ، شاید ("شاید" به خاطر اینکه زیبایی تنها ملاک نیست) آرزوی داشتنش رو هم بکنم تا هر روز ببینمش[/QUOTE] :ws28: خدایی من اینجا شر گفتم :ws28: @Essi بیا اعتراف کردم:ws3: 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 چه بحثی کردیم اینجا آخرش معلوم شد حق با من بود برو این تو بودی؟؟؟!!! خودتی الان؟؟ من یه بار با تو دعوا کردم کجا بود؟؟؟ 1
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2011 جان؟!خودتو نزن به اون راه!!! يه مجرد پاي نت اونم تا ساعت 2 و نيم خبري ازش نباشه يه دفعه بياد يه تايپيكي رو بياره بالا...من كه باور نميكنم سايت خاصي نرفته!! تو باشي ميباوري؟!.. زود سريع جنگي بگو كدوم سايتا رفتي... اینجاست که میگویند امان از تجربه 2
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 برو این تو بودی؟؟؟!!! خودتی الان؟؟ من یه بار با تو دعوا کردم کجا بود؟؟؟ پ ن پ من بیخودی میگم ازم خوشت نمیاد؟ یادم نیست 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 پ ن پ من بیخودی میگم ازم خوشت نمیاد؟ یادم نیست همون!!! منکه نمیدونستم نام کاربریتو عوض کردی!! واقعا یادت نیست کجا بود؟؟ من یادمه باهام قهر کردی گفتی دیگه کاری به کارم نداری لووس 1
El Roman 31720 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 همون!!! منکه نمیدونستم نام کاربریتو عوض کردی!! واقعا یادت نیست کجا بود؟؟ من یادمه باهام قهر کردی گفتی دیگه کاری به کارم نداری لووس یادمه دعوا کردیم اما کجاش یادم نیست کجا بود؟؟؟؟؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری