jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ يك ساعت ازدواج دائمي حرام است يا حلال ؟جواب بدهيد ................طفره نرو اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یکی از مهمترین دغدغه های نو اندیشان پرده بکارته 600 تا تایپیک در این مورد زده شده :ws28: لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پاسخ تو به سوال من اين بود : . . نقل قول: نوشته اصلی توسط بيتا من از كاربرخوب وگرامي jonny depp نظر مي خواهم : اگر مردي وزني بخواهند با هم ازدواج دائمي كنند ولي به عاقد ؛ هردو ميگويند : آقا .......... ما مي خواهيم بعد از يكهفته از هم جدا وطلاق بگيريم .......... خوب به نظر كاربر jonny depp آيا ازدواج اين دونفر درست است يا غلط نه غلط نیست اما چه ربطی به سوال من داشت؟ __________________ زنان هستی بخش جهانند و هستی بخش جهان عشق را آفرید و از عشق سرشت آدمی را آفرید و از آدمی سرشت آزادی را کوروش کبیر پای پنجره نشستم کوچه خاکستریه باز زیر بارون من چه دلتنگتم امروز اینو کی خونده؟ لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار پس بر اساس فتواي تو : حضرت علي وائمه اطهار .................بله ................ . . واي به حال تو :icon_pf (34):واي :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پاسخ تو به سوال من اين بود : . . نقل قول: نوشته اصلی توسط بيتا من از كاربرخوب وگرامي jonny depp نظر مي خواهم : اگر مردي وزني بخواهند با هم ازدواج دائمي كنند ولي به عاقد ؛ هردو ميگويند : آقا .......... ما مي خواهيم بعد از يكهفته از هم جدا وطلاق بگيريم .......... خوب به نظر كاربر jonny depp آيا ازدواج اين دونفر درست است يا غلط نه غلط نیست اما چه ربطی به سوال من داشت؟ __________________ زنان هستی بخش جهانند و هستی بخش جهان عشق را آفرید و از عشق سرشت آدمی را آفرید و از آدمی سرشت آزادی را کوروش کبیر پای پنجره نشستم کوچه خاکستریه باز زیر بارون من چه دلتنگتم امروز اینو کی خونده؟ ميگوي ازدواج دائمي يك هفته غلط نيست ................مباركه :ws2::ws2::ws2: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ در فرهنگ مكتب ما دختري كه از راه نامشروع دست خورده باشد لياقت همان پسري كه آلوده باشد ......... اگر توبه كند باز لياقت همان پسري كه توبه كرده است . . ولي . دختر باكره براي پسر پاك وغير آلوده است كبوتر با كبوتر باز با باز ........................... والسلام فقط به خاطر تو چه والسلامای هم آخرش میگه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من احساسات مرد و زن باهم متفاوت هست . اکثر مردها توانایی این رو دارن که همزمان با چند خانم باشن و عاشقشون هم باشن ولی در دخترها این توانایی کمتر دیده میشه . اگر یک مرد باچند زن بوده باشه این توانایی رو داره بعد از ازدواج فقط به همسرش فکر کنه و وقت و انرژی خودش رو فقط برای همسر بگذاره اما در دخترها چنین مسایلی کمتر دیده میشه . اکثر مردها مدیر خانه هستن هرچه باتجربه تر باشن بهتر میتونن مدیریت کنن . گفته های بالای من فقط مربوط به روابط زناشویی نمیشه .. کلی هست .. وممکنه اشتباه باشه خوب اینی که اشتباهه که هیچی فقط یه سوال شما چند بار زن بودید که فهمیدید زنها دقیقا چه احساسی دارن؟؟!! در ضمن احساسات متفاوت هست و هیچ مردی شبیه هیچ مرد دیگه و هیچ زنی شبیه هیچ زن دیگهای نیست لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ كاربر jonny depp ديدي ................ به ازدواج موقت( ازدواج يك هفته اي ) اعتراف مي كني........ به حضرت علي وائمه اطهار ..................تهمت زنا ميدهي حلال خدا را حرام مي كني ............... خوب من ...................مشكل دارم يا شما.................. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ آيا ميداني كه حضرت علي عليه السلام ازدواج مؤقت كرده است وخيلي از ائمه ما چنين كرده اند وحضرت امام صادق سلام الله تعالي عليه به شيعيانش سفارش ازدواج مؤقت داده است بله میدونیم واسه همین عاشق این پیامبر و امام هاش هستیم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به دوستای گلم ببخشید وارد بحثتون می شم ولی فک کنم هدف از این تاپیک رسیدن به یه نتیجه عاقلانست نه بحث های یکمی الکی با هم دیگه. اما در مورد صیغه باید بگم تاجائیکه میدونم برای کساییه که شرایط ازدواج ندارن و نمیتونن بطور سالم خواسته هاشون رو ارضا کنن ولی تو جامعه ما برعکس شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بیتای عزیز با کلمات بازی می کنی ! حرف خودتون رو به جانی برگردوندید ، می خوای بگی ازدواج دائمی هم داریم که بعد یه هفته یا یه ساعت میره طلاق می گیره ، خب نیت این ازدواج چی هست ؟ ............................................. یعنی می خوای بگی این هم مثل صیغه هست ، اگه چنین نیتی داشته باشه فقط اسمش رو توی دین نگفتن حرام ولی رسمش چیز دیگست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ كاربر jonny depp ديدي ................ به ازدواج موقت( ازدواج يك هفته اي ) اعتراف مي كني........ به حضرت علي وائمه اطهار ..................تهمت زنا ميدهي حلال خدا را حرام مي كني ............... خوب من ...................مشكل دارم يا شما.................. شما که اصلا مشکل نداری هرکی به بیتاب بگه مشکل داره من دواش میکنم مجل نداره بچه به این خوبی گوگولی من لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بیتای عزیز با کلمات بازی می کنی ! حرف خودتون رو به جانی برگردوندید ، می خوای بگی ازدواج دائمی هم داریم که بعد یه هفته یا یه ساعت میره طلاق می گیره ، خب نیت این ازدواج چی هست ؟ ............................................. یعنی می خوای بگی این هم مثل صیغه هست ، اگه چنین نیتی داشته باشه فقط اسمش رو توی دین نگفتن حرام ولی رسمش چیز دیگست ازدواج دائمي هچون ازدواج موقت است با كمي تفاوت است والسلام دائمي مهر دارد .............موقت مهر دارد دائمي لذت جويي دار .............موقت لذت جويي دارد دائمي زمانش طولاني ............موقت زمانش مشخص است دائمي صيغه محرميت دارد .........موقت نيزصيغه محرميت دارد دائمي ارث دارد ................موقت نــــــدارد دائمي سنت خدا ورسولش .......موقت سنت خدا ورسولش بچه متولد شده در دائمي قانوني است ...........موقت نيز چنين است دائمي بعد از طلاق عده دارد ................موقت نيز چنين است عده گرفتن يعني ( دو مرتبه زن بايد عادت شود بعد ميتواند ازدواج كند )چه دائمي چه موقت لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ كاربر jonny depp ديدي ................ به ازدواج موقت( ازدواج يك هفته اي ) اعتراف مي كني........ به حضرت علي وائمه اطهار ..................تهمت زنا ميدهي حلال خدا را حرام مي كني ............... خوب من ...................مشكل دارم يا شما.................. اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ازدواج دائمي هچون ازدواج موقت است با كمي تفاوت است والسلام دائمي مهر دارد .............موقت مهر دارد دائمي لذت جويي دار .............موقت دارد دائمي زمانش طولاني ............موقت زمانش مشخص است دائمي صيغه محرميت دارد .........موقت نيزصيغه محرميت دارد دائمي ارث دارد ................موقت ندارد دائمي سنت خدا ورسولش .......موقت سنت خدا ورسولش بچه متولد شده در دائمي قانوني است ...........موقت نيز چنين است اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار جوابت را دادم ................خوبش هم دادم ولي كسيكه خواب است ...........مي توان بيدارش كرد اما كسي كه خودش را به خواب زده با او چكار بايد كرد ؟ .........:ws52::ws52::ws52: دوستان قضاوت خواهند كرد به خدواندي خدا ؛ هيچي در چنته نداري ........نداري وقت خدا حافظي ............ والسلام لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فقط اومدم یه ایرادی بگیرم و برم الان دوره زمونه طوری شده که دختر و پسر تا عقد کردند ................................ دیگه کار به شب عروسی نمیکشه که تازه اون موقع بفهمید :ws28: یعنی صیغه کردن بی غیرتی و بی عفیته؟ دقيقا بي عفتي و بي غيرتي اگه جواب سوالمو ندی همون نتیجه ی دیشب می گیرم که زنی که صیغه می کنه ف ا حشه است و مردی که صیغه می کنه زنا کار نتيجه ات از نظر من كاملا درسته سلام به دوستای گلم ببخشید وارد بحثتون می شم ولی فک کنم هدف از این تاپیک رسیدن به یه نتیجه عاقلانست نه بحث های یکمی الکی با هم دیگه.اما در مورد صیغه باید بگم تاجائیکه میدونم برای کساییه که شرایط ازدواج ندارن و نمیتونن بطور سالم خواسته هاشون رو ارضا کنن ولی تو جامعه ما برعکس شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! درسته .... الان صيغه شده مال زنهايي كه طلاق ميگيرند و نميخوان كسي بفهمه ازدواج كرده و مردايي كه زن دارند و نميخوان همسرشون بفهمه زناني كه صيغه ميشند با زنان خيابوني و فاحشه هيچ فرقي نميكنند 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هيچ دختر بدون اجازه پدرش يا ولي امرش نمي تواند ازدواج كند چه دائمي چه مؤقت خاک بر سر کسی که بکارتش به دستور آغاش از بین میره ، البته اگه منظور از ولی امر اون باشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ در اسلام طلاق مکروه ترین حلال و صیغه شیرین ترین حلال است! فرق این 2 چیست خدا داند!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگه شب عروسی یا بعد از اون فهمیدی عروس خانمت باکره نیست چه کار می کنی ؟؟؟؟؟؟؟ من اپه مرد بودم مبدبم طرف کارش بوده (یعنی با هزار نفر بوده) یا نه با یه نفر بوده با هزار نفر که سریع طلاق اما یه نفر نه همسر ایندمم بفهمم ببینم با هزار نفر بوده نمیمونم فکر میکنی در کشور خودمون چند درصد پاک هستن و سک.س رو تجربه نکردن؟من تا حدودی به خواستم با این حرف رسیدم چند درصد ما ادم ها قبل از ازدواج صداقت داریم و این مثئله رو به شریک زندگیمون میگیم؟ س ک س جرم نیست اما باید ببینی طرف کارش این بوده یا نه یکی میبینی هوس بازه اون بدرد زندگی نمیخوره یکی میبینه فقط در حد کنترل غریزش بوده در فرهنگ مكتب مادختري كه از راه نامشروع دست خورده باشد لياقت همان پسري كه آلوده باشد ......... اگر توبه كند باز لياقت همان پسري كه توبه كرده است . . ولي . دختر باكره براي پسر پاك وغير آلوده است كبوتر با كبوتر باز با باز ........................... والسلام اینو موافقم چرا دختری که هیچی تجربه نکرده با پسری ..... اینطوری واسه پسره هم سخته خودش ختمه دختره تازه اول راهه بعد میگن طلاق تو ایران بخاطر مشکلات جنسیه دیگه نمیگن یکی که الفبا رو بلد نیست نمیتونه یا کسی که خوندن نوشتنو بلده تو یه سطح امتحان بده خب خيلي منطقي باهاش برخورد ميكنم ابتدا يه سطل اب نه تناب اصلا هيچ كدوم چون زجر نكشه يه تير .... بعد ازش ميپرسم چرا اينجوريه طناب آيا ميداني كه حضرت علي عليه السلام ازدواج مؤقت كرده است وخيلي از ائمه ما چنين كرده اند وحضرت امام صادق سلام الله تعالي عليه به شيعيانش سفارش ازدواج مؤقت داده است واسه من اصلا قابل هضم نیست این :ws28: دقيقا بي عفتي و بي غيرتي نتيجه ات از نظر من كاملا درسته درسته .... الان صيغه شده مال زنهايي كه طلاق ميگيرند و نميخوان كسي بفهمه ازدواج كرده و مردايي كه زن دارند و نميخوان همسرشون بفهمه زناني كه صيغه ميشند با زنان خيابوني و فاحشه هيچ فرقي نميكنند سمانه درد زنای جامعه ما هوس نیست نیاز به پوله زنی که طلاق میگیره و هیچ پناهی هم نداره با این بازار خراب کار میره صیغه اینو اون میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده