faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها یه سوال داشتم! واحد بین الملل و مجازی چجوریه؟ از لحاظ شهریه منظورم نیس! لینک به دیدگاه
Euler 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ آقا این طراح !@!#@$! رو هستم اساسی.تازه به نظر من &*%&* هم بود همون دیگه قلقش سخت به دست میاد لامصب! دقیقا!! قلقش تکراره اونهم در حد مرگ !! یه سری فرمولها هم باید با شعر حفظ کرد وگرنه هرچقدر هم آدم مسلط باشه استرسه سر جلسه آدم رو به شک میندازه:banel_smiley_52: :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من با قدرت هر چه تمام تر گند زدم!! ریاضی 48.32 سیالات 30.00 جامدات 5 (ظاهرا دو تا تست استاتیک رو حذف کردن؟!) دینامیک -6.66!!!!!!!!!(سه تا دینامیک زدم هر جوری حساب میکنم -6.66 نمیشه!) 2888 تبدیل شدم طراحی هم که خلاصه .....بریم خدمت هر چند بی خدمت عزیزم!! 4 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها . خوبین ؟ منم 80 شدم :hapydancsmil:. حالا نمیدونم با کم شدن ظرفیت احتمالا روزانه شریف نشه !! شاید شبانه شد شایدم تهران ... من یه 30-40 صفحه ای از این تاپیک رو سریع خوندم .اینو برای 92 یی ها میگم تر خدا خودتون انقد درگیر جزوه ها نکنین . باور کنین یه بارم دنبال این شریعت پناهی و نایی و پوران نبودم . چند تا کتاب (البته با یه پایه ی تاحدودی قابل قبول ) بگیرین بشینین بخونین ، درست بخونین حله ، انقد قضیه رو سخت و پیچیده نکنین . و البته تبریک میگم به بچه هایی که از رتبشون راضین . موفق باشید . 6 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به همه بچه ها بابت رتبه های خوبشون تبریک میگم از جمله آقا حمید و سعید جان هر چند واقعا حقشون بیشتر از اینها بود.امیدوارم همه آینده موفقی داشته باشید،است. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من با قدرت هر چه تمام تر گند زدم!! ریاضی 48.32 سیالات 30.00 جامدات 5 (ظاهرا دو تا تست استاتیک رو حذف کردن؟!) دینامیک -6.66!!!!!!!!!:icon_pf (34):(سه تا دینامیک زدم هر جوری حساب میکنم -6.66 نمیشه!) 2888 تبدیل شدم طراحی هم که خلاصه .....بریم خدمت هر چند بی خدمت عزیزم!! درود سرمست جان بگم ناراحت نباش خیلی پرت گفتم..منتها مث اینکه خودت زیادی ناراحت نیستی یکی از افرادی که پیش بینی کردم بین 1200 و 2000 بیاره شما بودین. چون قبلا گفته بودنی باکس دینامیک رو منفی زدین به هر حال ان شالله هر جا هستی و قراره بری موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها . خوبین ؟ منم 80 شدم :hapydancsmil:. حالا نمیدونم با کم شدن ظرفیت احتمالا روزانه شریف نشه !! شاید شبانه شد شایدم تهران ...من یه 30-40 صفحه ای از این تاپیک رو سریع خوندم .اینو برای 92 یی ها میگم تر خدا خودتون انقد درگیر جزوه ها نکنین . باور کنین یه بارم دنبال این شریعت پناهی و نایی و پوران نبودم . چند تا کتاب (البته با یه پایه ی تاحدودی قابل قبول ) بگیرین بشینین بخونین ، درست بخونین حله ، انقد قضیه رو سخت و پیچیده نکنین . و البته تبریک میگم به بچه هایی که از رتبشون راضین . موفق باشید . و خداوند کپی پیست رو آفرید! تبریک می گم مسعود جان پیش بینی من درست از آب در اومد متاسف بابت کم کردن ظرفیت ها..ولی من اگه بودم اول روزانه شریف بعد شبانه شریف.. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ حمید سی اف دی/حسین بی/سمیه خانم هم سریعا به من اطلاع بدن چکار کردن 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ کسایی که برگه هایی مریم خانم گذاشته بود رو میخواستن به این تایپک برن... [h=1]کسانی که ارشد 90 داشتند،چه خبرا؟[/h]ص 50 51 2 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ و خداوند کپی پیست رو آفرید!تبریک می گم مسعود جان پیش بینی من درست از آب در اومد متاسف بابت کم کردن ظرفیت ها..ولی من اگه بودم اول روزانه شریف بعد شبانه شریف.. مرسی . البته من پیش بینی شما رو یادم نمیاد !!! دقیقا کدوم پیش بینی ؟ 3 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ و خداوند کپی پیست رو آفرید!تبریک می گم مسعود جان پیش بینی من درست از آب در اومد متاسف بابت کم کردن ظرفیت ها..ولی من اگه بودم اول روزانه شریف بعد شبانه شریف.. هی دارم فک میکنم خدایا منظور علی از خداوند کپی پیست را آفرید چیه ؟!!! من که کپی پیست نکردم . بعد یادم اومد که حرف خودمه دارین به خودم میزنین . نمیدونم ولی اگه اونموقع ناراحت شدین حلالم کنین من کلا آدم خوشحالیم منظوری ندارم . 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من با قدرت هر چه تمام تر گند زدم!! ریاضی 48.32 سیالات 30.00 جامدات 5 (ظاهرا دو تا تست استاتیک رو حذف کردن؟!) دینامیک -6.66!!!!!!!!!(سه تا دینامیک زدم هر جوری حساب میکنم -6.66 نمیشه!) 2888 تبدیل شدم طراحی هم که خلاصه .....بریم خدمت هر چند بی خدمت عزیزم!! به به سرمست جان چطوری؟ آقا این چیه هر کی ارشد میده و خوب نمیشه میگه میخوام برم خدمت! اگه بری خدمت و برگردی و بشینی 10 ماه بخونی این رتبه رو هم نمیتونی بیاری توی خدمت هرچی بلد هستی و نیستی از یادت میبرن نه اینکه از یادت بره عواملی پیش میاد که مکجبور میشی هرچی بلدی رو فراموش کنی به نظرم رفتن به خدمت رو لفتش بده دفترچه پست کن که غیبت نخوری اگه تاریخ اعزامت افتاد بعد کنکور ارشد که چه بهتر اگه نشد برو نظام وظیفه و تاریخ اعزامت رو بنداز اول اسفند موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
majidhosseini 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ قبولی افراد پارسه در سال 90 از پارسه گرفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به به سرمست جانچطوری؟ آقا این چیه هر کی ارشد میده و خوب نمیشه میگه میخوام برم خدمت! اگه بری خدمت و برگردی و بشینی 10 ماه بخونی این رتبه رو هم نمیتونی بیاری توی خدمت هرچی بلد هستی و نیستی از یادت میبرن نه اینکه از یادت بره عواملی پیش میاد که مکجبور میشی هرچی بلدی رو فراموش کنی به نظرم رفتن به خدمت رو لفتش بده دفترچه پست کن که غیبت نخوری اگه تاریخ اعزامت افتاد بعد کنکور ارشد که چه بهتر اگه نشد برو نظام وظیفه و تاریخ اعزامت رو بنداز اول اسفند موفق باشی سلام استادِ خودم. حقیقتش خودم با توجه به اتفاقات کنکور امسال خیلی تمایل دارم برای سال آینده بخونم و با توجه به معافیت تحصیلی یکساله تا اسفند برای ارسال دفترچه وقت دارم.ولی.... باید بیشتر فکر کنم! 3 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ حمید سی اف دی/حسین بی/سمیه خانم هم سریعا به من اطلاع بدن چکار کردن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3700 تبديل. پيشبيني ميكردين بين 3000 تا 4000 رتبه بيارم؟ 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ اگه بر فرض محال هوا و فضاي تبريز يا سهند(روزانه) بتونم قبول شم ارزششو داره بخونم؟ اگه شبانه ي يه دهي قبول شدم و نخواستم برم محروم كه نميشم؟ 4 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام استادِ خودم. حقیقتش خودم با توجه به اتفاقات کنکور امسال خیلی تمایل دارم برای سال آینده بخونم و با توجه به معافیت تحصیلی یکساله تا اسفند برای ارسال دفترچه وقت دارم.ولی.... باید بیشتر فکر کنم! سالاری داداش شاگردتیم همین نظر رو که خودت میگی عالیه فکر کردن بیشتر نمیخواد بیا بشین باهم شروع میکنیم به خوندن ایشالا سال بعد شریف همدیگر رو ملاقات میکنیم فقط سال دیگه تو دانشگاه شریف وایسا پیش اون باغچه درب ورودی که راحت همدیگرو پیدا کنیم 4 لینک به دیدگاه
ferferfer 1067 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه های طراحی و تبدیل لطف میکنید رتبه ساختتون رو بگین.خیلی مهمه! مرسی 2 لینک به دیدگاه
daneshju.m 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ، اول از همه می خواستم یه تبریک ویژه بگم به همه دوستانی که رتبه خوبی آوردم و واسشون آرزوی موفقیت بیشتری دارم بعدشم به کسایی که رتبه خوبی نیاوردن ، می خواستم بگم مطمئن باشید ، خدا گر زحکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری ، شک نکنید ، مصلحت همینه . منم والا نتیجه کنکورم خوب نبود یعنی اصلا خوب نبود ، انتخاب رشته هم نمی کنم ، خیلی هم ناراحت شدم ولی نمیشه کاریش کرد ، ما هم رفتیم جز کسایی که حکمت خدا ، شامل حالشون شد و شدن ارشد 92 ، نمی دونم شایدم کار و صنعت بعد ارشد ، تا چی پیش میاد . همه دوستان موفق باشند 5 لینک به دیدگاه
ferferfer 1067 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ، اول از همه می خواستم یه تبریک ویژه بگم به همه دوستانی که رتبه خوبی آوردم و واسشون آرزوی موفقیت بیشتری دارم بعدشم به کسایی که رتبه خوبی نیاوردن ، می خواستم بگم مطمئن باشید ، خدا گر زحکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری ، شک نکنید ، مصلحت همینه .منم والا نتیجه کنکورم خوب نبود یعنی اصلا خوب نبود ، انتخاب رشته هم نمی کنم ، خیلی هم ناراحت شدم ولی نمیشه کاریش کرد ، ما هم رفتیم جز کسایی که حکمت خدا ، شامل حالشون شد و شدن ارشد 92 ، نمی دونم شایدم کار و صنعت بعد ارشد ، تا چی پیش میاد . همه دوستان موفق باشند اگه واقعا علاقه داشته باشی و تلاشتو بکنی به اون چیزی که میخوای میرسی حتی اگه چندسال طول بکشه یا بعد خدمت باشه و.... من خودم بعداز 5 سال زمان از فارغ التحصیلی امسال کنکور دادم در ظاهرهم که امسال با وضع بد ساخت وتولیدی ها خیلی هم بد نشده.. پس همونجور که شما هم گفتی خواستن توانستن است! موفق باشی! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده