hosseinn-p 245 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اینجوری که نمیشه همه دوست دارن مدیر بشن میگم یه رای گیری بزاریم دیوونه ترین عضو رو پیدا کنیم اون بشه مدیر:biggrin: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اینجوری که نمیشههمه دوست دارن مدیر بشن میگم یه رای گیری بزاریم دیوونه ترین عضو رو پیدا کنیم اون بشه مدیر:biggrin: هر کی به هر کی هم نیست مدیر رو خیلی بخوایم طبق مقررات انتخاب کنیم باید از هیات امنا باشه که اونام تعدادشون مشخصه خانم دکی سمانه هم مسئول روابط عمومیش میکنیم به عنوان سخنگوی دارالمجانین 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اون که معلومه جوابش:w963: یکی که هم سابقه داره هم دیوونه تر ولی نمیگم چون شاید بهش بر بخوره بعدا خودش میاد خودشو معرفی میکنه 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آذر، 2011 یا پیغمبر:icon_pf (34): یه کسی که فیزیکش خوبه بیاد توضیح بده جایی که ماهرخ و مسعود جفتشون توش باشن چه نوع انفجاری رخ میده:icon_pf (34): 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 5 آذر، 2011 به من پیشنهاد مدیریت دارلمجانین شدهاومدم ببینم تو این مدت سود دهیش خوب بود تونسته مشتری جذب کنه و خلاصه اگه کار و کاسبیش خوبه بشینم رو صندلیه ریاستش چه حرفا كه نميشنوم مديريت مديريت ...... مهرداد دچار توهمات فانتزي شده زياد جدي نگيريد ..... ديونه ها به صف ميخوايم بريم نرمش :girl_in_dreams: 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اون که معلومه جوابش:w963: یکی که هم سابقه داره هم دیوونه تر ولی نمیگم چون شاید بهش بر بخوره بعدا خودش میاد خودشو معرفی میکنه بسه ديگه تو هم از پشت درخت بيا بيرون ناراحت نباش ميگم كاري باهات نداشته باشند :xbex7jmjnhtbacgrr3x 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آذر، 2011 بسه ديگه تو هم از پشت درخت بيا بيرون ناراحت نباش ميگم كاري باهات نداشته باشند :xbex7jmjnhtbacgrr3x نوموخوام:1111: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 5 آذر، 2011 چه حرفا كه نميشنوم مديريت مديريت ...... مهرداد دچار توهمات فانتزي شده زياد جدي نگيريد ..... ديونه ها به صف ميخوايم بريم نرمش :girl_in_dreams: سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااا مدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم 3
hosseinn-p 245 ارسال شده در 5 آذر، 2011 سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااامدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم شما هم یه کاری نکن بگم مدرک خودتم من امضا کردم ها بگم؟نه بگم؟!!!!!:lol: 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 6 آذر، 2011 سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااامدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم پیشته که میدونی چیه پیشته ......ایش این بیمار من از همه بدتره دچار توهمات فانتزی میگه من مهردا خواننده ام حالا هم میخواد جلسه تشکیل بده 1
hosseinn-p 245 ارسال شده در 16 آذر، 2011 در اینجا رو گل بگیرید دیگه:icon_pf (34): این حراست دارالمجانین چی کاره است:brodkavelarg: اه همه در رفتن که همه رفتن کسی دور و برم نیست 1
*mini* 37778 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 ما یه دیوونه داریم اینجا کوشوولوو ئه یکم ....بیاین ببرینش 1
سـارا 20071 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 ما یه دیوونه داریم اینجاکوشوولوو ئه یکم ....بیاین ببرینش کو؟؟؟ کجاسسسسسسسسس؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده