hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینجوری که نمیشه همه دوست دارن مدیر بشن میگم یه رای گیری بزاریم دیوونه ترین عضو رو پیدا کنیم اون بشه مدیر:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینجوری که نمیشههمه دوست دارن مدیر بشن میگم یه رای گیری بزاریم دیوونه ترین عضو رو پیدا کنیم اون بشه مدیر:biggrin: هر کی به هر کی هم نیست مدیر رو خیلی بخوایم طبق مقررات انتخاب کنیم باید از هیات امنا باشه که اونام تعدادشون مشخصه خانم دکی سمانه هم مسئول روابط عمومیش میکنیم به عنوان سخنگوی دارالمجانین 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اون که معلومه جوابش:w963: یکی که هم سابقه داره هم دیوونه تر ولی نمیگم چون شاید بهش بر بخوره بعدا خودش میاد خودشو معرفی میکنه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یا پیغمبر:icon_pf (34): یه کسی که فیزیکش خوبه بیاد توضیح بده جایی که ماهرخ و مسعود جفتشون توش باشن چه نوع انفجاری رخ میده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به من پیشنهاد مدیریت دارلمجانین شدهاومدم ببینم تو این مدت سود دهیش خوب بود تونسته مشتری جذب کنه و خلاصه اگه کار و کاسبیش خوبه بشینم رو صندلیه ریاستش چه حرفا كه نميشنوم مديريت مديريت ...... مهرداد دچار توهمات فانتزي شده زياد جدي نگيريد ..... ديونه ها به صف ميخوايم بريم نرمش :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اون که معلومه جوابش:w963: یکی که هم سابقه داره هم دیوونه تر ولی نمیگم چون شاید بهش بر بخوره بعدا خودش میاد خودشو معرفی میکنه بسه ديگه تو هم از پشت درخت بيا بيرون ناراحت نباش ميگم كاري باهات نداشته باشند :xbex7jmjnhtbacgrr3x 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ معرفي ميكنم خانم دكتر سمانه براي اعضاي جديدالورود لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بسه ديگه تو هم از پشت درخت بيا بيرون ناراحت نباش ميگم كاري باهات نداشته باشند :xbex7jmjnhtbacgrr3x نوموخوام:1111: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چه حرفا كه نميشنوم مديريت مديريت ...... مهرداد دچار توهمات فانتزي شده زياد جدي نگيريد ..... ديونه ها به صف ميخوايم بريم نرمش :girl_in_dreams: سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااا مدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااامدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم شما هم یه کاری نکن بگم مدرک خودتم من امضا کردم ها بگم؟نه بگم؟!!!!!:lol: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سمانه کاری نکن رو کنم اون مدرک دکتریتو خودم پاشو امضا کردمااااامدرکتو میگیرم و از کار بیکارت میکنم حواست باشه سرت به دیوانه ها گرم باشه ، منم با عقلا تشکیل جلسه بدم پیشته که میدونی چیه پیشته ......ایش این بیمار من از همه بدتره دچار توهمات فانتزی میگه من مهردا خواننده ام حالا هم میخواد جلسه تشکیل بده 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ در اینجا رو گل بگیرید دیگه:icon_pf (34): این حراست دارالمجانین چی کاره است:brodkavelarg: اه همه در رفتن که همه رفتن کسی دور و برم نیست 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67783 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ما یه دیوونه داریم اینجا کوشوولوو ئه یکم ....بیاین ببرینش 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ما یه دیوونه داریم اینجاکوشوولوو ئه یکم ....بیاین ببرینش کو؟؟؟ کجاسسسسسسسسس؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کو؟؟؟ کجاسسسسسسسسس؟؟؟ :mrsbeasley::mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده