pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 توجه توجه....: این تاپیک بنا به درخواست عده کثیری از دوستان که کمبود مکانی برای نگهداری از دوستانی که احتیاج به مراقبت خاصی! دارند احداث شده است لطفا در صورت آگاهی از وجود چنین دوستانی یا در صورتی که تمایل به تبدیل دشمنانتان به یک روان شاد ! را دارید کیس مورد نظر را معرفی کرده تا در اسرع وقت از او نگهداری شود لازم به ذکر است موارد اورژانس در اولویت است لذا خواهشنمدم نوبت را رعایت فرموده کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است :w127: کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... لازم به ذکر است که اینجانب و همکاران هیچ گونه مسئولیتی در برابر عواقب شرکت در این تاپیک نپذیرفته . خود دانید 123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsan 112,344 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من با پای خودم میام،نمیخوام مسئولان تیمارســـتان ، دستامو ببندند و منو به زور رو تخت این تاپیک طناب پیچی کنند. 28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
گـنـجـشـک 24,367 ارسال شده در 24 فروردین 1390 جاننننننن نواندیشان بخشای زیادیش دارالمجانینه(شوخی بودا به کسی برنخوره) 22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
bme.masood 5,832 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من میشناسم نمیدونین چقدر ادم خل و دیوونه ایه دیگه دارم از دستش سر به بیابون میذارم اصلا تعادل روانی نداره گاهی هم دچار خود درگیری مضمن میشه خلاصه که ... تحویل شما میدمش باشد که اصلاح شود میگن اسمش مسعوده 21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ooraman 22,216 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من هم با پای خودم میام .... کساییی که تیک دارن هم میتونن بیان ؟ 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Afsaneh.M 19,632 ارسال شده در 24 فروردین 1390 :ws28: حالا چه خدماتی میدین ؟ برنامه اش چیه ؟ هزینه اش چقدره ؟ 17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
تینا 15,116 ارسال شده در 24 فروردین 1390 شام و نهارم میدن؟ 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
partow 25,305 ارسال شده در 24 فروردین 1390 عملیات کی شروع میشه؟ 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohsen 88 10,106 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من چرا اينجام؟ منو چرا قاظي خودتون كردين؟ 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من هم با پای خودم میام ....کساییی که تیک دارن هم میتونن بیان ؟ آره عزیزم چرا که نه؟ :ws28: حالا چه خدماتی میدین ؟ برنامه اش چیه ؟ هزینه اش چقدره ؟ خدمات درمانی دیگه از همه مهمتر شناسایی دوستان هم درد تا در انزوا نمانیم 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من میشناسم نمیدونین چقدر ادم خل و دیوونه ایه دیگه دارم از دستش سر به بیابون میذارم اصلا تعادل روانی نداره گاهی هم دچار خود درگیری مضمن میشه خلاصه که ... تحویل شما میدمش باشد که اصلاح شود میگن اسمش مسعوده اولویت بندی داریم اول کیس های حاد شام و نهارم میدن؟ می گیم بدن بهشون اگه زنده موندن عملیات کی شروع میشه؟ ضمن معرفی اولین کیس 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
partow 25,305 ارسال شده در 24 فروردین 1390 ضمن معرفی اولین کیس حالا کیس از کجا بیاریم؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
goddess_s 16,415 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من ی نفرو میشناسم! ولی اگه اسمشو بگم احتمالا جنون بش دست میده و منو میکشه! چیکار باید بکنم؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shahdokht.parsa 50,872 ارسال شده در 24 فروردین 1390 باز به شما تونستید یجا درست کنید برای روان شادها یه تک دونه خانه سالمندان برای ما درست نکردند بریم توش راحت بمونیم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 من ی نفرو میشناسم!ولی اگه اسمشو بگم احتمالا جنون بش دست میده و منو میکشه! چیکار باید بکنم؟ بگو با پای خودش بیاد وگرنه میاریمش 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 حالا کیس از کجا بیاریم؟ وقتی ادمین درخواست معرفی می ده ... خودش پیدا می شه یکیش خود من 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
bpcom 10,070 ارسال شده در 24 فروردین 1390 حالا کیس از کجا بیاریم؟ من چند تایی کیس خالی گوشه زیرزمین دارم ، میخواین براتون بیارم یا بفرستم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,199 ارسال شده در 24 فروردین 1390 درست اومدم راهو؟ اینجا اگه خورد و خوراک مجانیه منم هستم. 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,199 ارسال شده در 24 فروردین 1390 نفر اولی که غیر خودم معرفی میکنم: amin 202 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari daryayi 22,937 ارسال شده در 24 فروردین 1390 درست اومدم راهو؟ اینجا اگه خورد و خوراک مجانیه منم هستم. دیدین گفتم! به شما دسر هم مدیم خوبه؟ برو بچ بذاریم اولویت رو با مدیر ارشد یا کیس مهمتری سراغ دارین؟ 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال