masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام اینجا اتاق خالی برا من هست؟! سلام . مسئولاش نیستن ولی یه با تجربشون این اقا مهندس هست . ببین راه میده 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونور که جا هست حتما باید اینجا بشینی زور گوخب عیب نداره تاحالا فکر کردی اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟ من میرم بخوابم فکر کن جوابشو حتما فردا بهم بوگو:w139: پاشو از اینجااااااااااا:167: دیوونه ها به پیدایشش مرغ و خانوادش فکر میکنن ،من که دیوونه نیستم شب بخیر . خوب بخوابی 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرکسی ممکنه کارش به جنون بکشه . حیرت زیاد باعث شد . ما هم نیز بشویم . بعد از اين وادي حيرت آيدت كار دايم درد و حسرت آيدت هر نفس اينجا چو تيغي باشدت هر دمي اينجا دريغي باشدت آه باشد، درد باشد، سوز هم روز و شب باشد، نه شب نه روز هم از ين هر موي اين كس نه بتيغ ميچكد خون مينگارد اي دريغ آتشي باشد فسرده مرد اين يا يخي بس سوخته از درد اين مرد حيران چون رسد اين جايگاه در تحير مانده و گم كرده راه هرچ زد توحيد بر جانش رقم جمله گم گردد ازو گم نيز هم گر بدو گويند مستي يا نهيي نيستي گويي كه هستي يا نهيي در مياني يا بروني از ميان بركناري يا نهاني يا عيان فانيي يا باقيي يا هر دوي يا نهي هر دو توي يا نه توي گويد اصلا مي ندانم چيز من وان ندانم هم ندانم نيز من عاشقم اما ندانم بر كيم نه مسلمانم نه كافر، پس چيم؟ ليكن از عشقم ندارم آگهي هم دلي پر عشق دارم، هم تهي 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر الهه در خدمتونه! مجانین نواندیشی محترم هیچ عجله نکنید دونه دونه معالجه میشین!!!! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودتو مخفی کردی که چه جوری بشه؟ قایم کردم خودم رو نیان بگیرنم ببرنم امپولم بزنن لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر الهه در خدمتونه!مجانین نواندیشی محترم هیچ عجله نکنید دونه دونه معالجه میشین!!!! این حالش بده ، معصوووومه کجایی ؟ این گوشی تو رو بر داشته هر کیو میبینی میخواد درمون کنه به یکی گفته میخوای سر دردت خوب شه با پتک بزن تو سرت ... یکی دیگه دلش درد میکرده ، گفته روده هات درازه ، نصفشو بریده بیا این زنجیریو جمعش کن چه دارالمجانین بی در و پیکری شده :viannen_38: لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر الهه در خدمتونه!مجانین نواندیشی محترم هیچ عجله نکنید دونه دونه معالجه میشین!!!! اينجا يه دكتر داره اونم دكتر سمانه است 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام به همتون حالتون چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام به همتون حالتون چطوره؟ فکر کنم همه مرخص شدن حالا یا خوب شدن یا جواب ردی بودن باید دنبال کیس های تازه بگردیم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خدا رو شكر كه همه مرخص شدن از دكتر سمانه چه خبر؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من سلامتم. من میاندیشم پس دیوانه نیستم!!!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من سلامتم. من میاندیشم پس دیوانه نیستم!!!! :icon_pf (34): تو که عاقل تر از همه ای 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ یه درمان سریع روی من انجام بدین توی سفر کاشون چیز نزنم به سفر که حال همه گرفته بشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ رقص بندری داریم در حال حاضر که فقط به سفر بخوره به کارت می خوره؟ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ رقص بندری داریم در حال حاضر که فقط به سفر بخوره به کارت می خوره؟ بلتم خودم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بلتم خودم خب به بقیه هم یاد بده دیگه خسیس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده