afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دهن تو ک همیشه بازه....گریه نکن.... این که نسبی هست حالا دهن من وقتی باز هست رو ندیدی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ میخوام تو دارالمجانین فست فود بزنم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ میخوام تو دارالمجانین فست فود بزنم قیافش که خوبه باید ببینیم مزش چطوره گوشت کجای ادمه؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ قیافش که خوبه باید ببینیم مزش چطوره گوشت کجای ادمه؟:gnugghender: مزشم خوبه هر همبرگر 10 دلار دستور تهیه اش سریه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما تزریقات رو برای آقایون پسرم افشین انجام میده برای خانوما خودم البته دارالمجانین یه غذای رایگان داره که شامل شیر برنج و حلیم و سوپ هست و غذای مخصوص هم به دلار حساب می کنیم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): تزریقات رو برای آقایون پسرم افشین انجام میده برای خانوما خودم البته دارالمجانین یه غذای رایگان داره که شامل شیر برنج و حلیم و سوپ هست و غذای مخصوص هم به دلار حساب می کنیم بله بله شما درست میگیدحالتون چطوره همسر عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): :)) بله بله شما درست میگیدحالتون چطوره همسر عزیزم خوبم، :coffee: این مدت که نبودم خوب اوضاع رو کنترل کردی اینجا دارالمجانینه یا دیس کو یه دقیقه بیا دفتر ریاست کارت دارم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): :ws28::ws28: اگه میخوای دهنم بسته بمونه دو گزینه ی فوق رو به سوییتم اضافه کن :ws3::ws3: وگرنه خودمو میزنم دیوونگی :whistle::whistle: قبوله ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ :)) خوبم، :coffee: این مدت که نبودم خوب اوضاع رو کنترل کردی اینجا دارالمجانینه یا دیس کو یه دقیقه بیا دفتر ریاست کارت دارم :icon_razz: چشم بانو من در خدمتم بفرمایید.:w410: چیزی شده :ws28::ws28: اگه میخوای دهنم بسته بمونه دو گزینه ی فوق رو به سوییتم اضافه کن :ws3::ws3: وگرنه خودمو میزنم دیوونگی :whistle::whistle: قبوله ؟؟؟؟ اینجا باج خوری نداریم یا همکاری میکنی یا شبونه دز قرصاتو میبرم بالا اوور بزنی 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ چشم بانو من در خدمتم بفرمایید.:w410:چیزی شده عادل خان : :icon_pf (34): . بیا پیشم یکم زن داری یادت بدم :vahidrk: . ابرومونو بردی :icon_pf (34): اینجا باج خوری نداریم یا همکاری میکنی یا شبونه دز قرصاتو میبرم بالا اوور بزنی من نه منم نه من منم گر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم اور دوز کردم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ من نه منم نه من منمگر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم اور دوز کردم بیا تو اتاقم کارت دارم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ بیا تو اتاقم کارت دارم من با خوراکی های خودم میام من جمله : نوشیدنی هم فقط آب جو :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ آقای عادل رو به زیر زمین منتقل کنین به همراه تزریق آرام بخش قوی میگم این الکل طبی ها چرا غیبشون میزنه نگو کار روزبه بوده 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ مامان سودی : ماموت منقرض شده افشین خان : ماهی مرکب غول آسا داش سهند : زنبور عسل مهناز بانو و والد محترم : ببر تیز دندان عادل خان : ماموت پشمالو 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ آقای عادل رو به زیر زمین منتقل کنین به همراه تزریق آرام بخش قوی میگم این الکل طبی ها چرا غیبشون میزنه نگو کار روزبه بوده سلام علیکم. با اجازتون اتاق من از ابتدا تا به حال در زیرزمین قرار داشته است خوشحال می شوم لطفی نموده و اتاق من را به نوک برج انتقال دهید 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام علیکم.با اجازتون اتاق من از ابتدا تا به حال در زیرزمین قرار داشته است خوشحال می شوم لطفی نموده و اتاق من را به نوک برج انتقال دهید و علیکم سلام نه زیر زمین ما یه سیاه چال هم داره به خاطر تحریک روزبه به سرکشی منتقل میشین به اونجا پنت هوس هم در اختیارتون میذاریم عجله نکنین:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ دست شما درد نکنه خل و چلای دیگه هم اونجا حضور داشته باشن ممنون میشم روزبه رو هم تنبیه کنید بفرستید پیش من... کلاسای زن داریشو برگزار کنم سالم و عاقل و بالغ تحویل میدم با ضمانت گلدیران 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ و علیکم سلام نه زیر زمین ما یه سیاه چال هم داره به خاطر تحریک روزبه به سرکشی منتقل میشین به اونجا پنت هوس هم در اختیارتون میذاریم عجله نکنین:gnugghender: عادل گناه داره داره ازدواج میکنه نفرستینش پنت هوس خودم این ماه مخارجو تامین میکنم دست شما درد نکنه خل و چلای دیگه هم اونجا حضور داشته باشن ممنون میشم روزبه رو هم تنبیه کنید بفرستید پیش من... کلاسای زن داریشو برگزار کنم سالم و عاقل و بالغ تحویل میدم با ضمانت گلدیران شما خودت یکیو میخوای کمکت کنه :gnugghender:نفسای آخر مجردیته داداش 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ عادل گناه داره داره ازدواج میکنه نفرستینش پنت هوس خودم این ماه مخارجو تامین میکنم شما خودت یکیو میخوای کمکت کنه :gnugghender:نفسای آخر مجردیته داداش بهم گفتن مزدوج بشم درمان میشم اگه نتیجه داد روش درمانیشو رو بقیه مجانین به کار بگیرید ( نمیدونم چرا میام تو این صفحه حس خل وضعی بهم دست میده شیرین حرف میزنم ) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده