Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 :ws28::ws28: چشم عمو حتما میخورم داروهام اینم من و دخترم دخترت ؟ ینی مهنااااز بانو ؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 :ws28::ws28:چشم عمو حتما میخورم داروهام دخترت ؟ ینی مهنااااز بانو ؟ از کی تا حالا مهناز شده مهناز بانو؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 آره دیگه همیشه رسیدن به بی نهایت سخت هست چه مثبت بی نهایت مثل من چه منفی بی نهایت مثل تو 2
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 چقد شبیهته تولهمیخواد گاز بگیره عین چی خانم شئونات اسلامی رو رعایت کن این حرفا رو بذار برا یه جا دیگه 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام افشین خوبی بابا ؟ کم پیدایی داداش ؟ از ترس بابا روزبهش میگم مهناااز بانو 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام افشین خوبی بابا ؟ کم پیدایی داداش ؟ از ترس بابا روزبهش میگم مهناااز بانو سلام چاکرم تو خوبی؟ دارم کلش بازی می کنم نترس من پشتتم اصلا بیا تو رو بذارم جای روزبه البته رشوه می گیرم 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام چاکرم تو خوبی؟دارم کلش بازی می کنم نترس من پشتتم اصلا بیا تو رو بذارم جای روزبه البته رشوه می گیرم نه همون به روز خوبه واسه مدیریت ... هم خشنه هم نرمه هم شوخه اگه من بشم مدیر همه رو انفرادی میکنم بیگاری میکشم قرص ها رو قطع می کنم بجاش روزی ۱۰ لیوان چای سبز می دم بنوشید به اضافه روزی ۱۰۰ پست تخصصی باید بزنید و .... روزبه رو می فرستم مرخصی جزایر قناری سوده رو اشپزباشی می کنم مهناااااز بانو رو معاون بخش می کنم تو هم جانشین و دست راستم میشی .... با دستمزد بالا ... 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 نه همون به روز خوبه واسه مدیریت ... هم خشنه هم نرمه هم شوخهاگه من بشم مدیر همه رو انفرادی میکنم بیگاری میکشم قرص ها رو قطع می کنم بجاش روزی ۱۰ لیوان چای سبز می دم بنوشید به اضافه روزی ۱۰۰ پست تخصصی باید بزنید و .... روزبه رو می فرستم مرخصی جزایر قناری سوده رو اشپزباشی می کنم مهناااااز بانو رو معاون بخش می کنم تو هم جانشین و دست راستم میشی .... با دستمزد بالا ... روزبه ساقی هست اینجا مدیر نداریم چون همه به ساقی وابسته هستن قدرتش خیلی بالاست البته پس ریاستمون خالیه بعد من معاون کسی نمی شم 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 شبکه نمایش می بینم دیر جواب می دم افشین جان فیلم سفر به اعماق زمین نشون می ده ده بار تا حالا دیدم بازم برام جذابه کتابشم از بچگی داشتم . ژول ورن عزیییییییییز تازه شروع شده . بزن ببین 2
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 روزبه ساقی هست اینجا مدیر نداریمچون همه به ساقی وابسته هستن قدرتش خیلی بالاست البته پس ریاستمون خالیه بعد من معاون کسی نمی شم ساقی بده جامی ...... عجب پس یه رای گیری بذاریم و به تمام مجانین نواندیش دعوتنام بفرستیم. یا رییس انتخاب کنیم یا یه سری قوانین رو گروهی بنویسیم فعلا تو مدیر باش . اتاقمو عوض کن لطفا مثل تونل وحشت باشه سیستم صوتی توپ هم داشته باشه 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 ساقی بده جامی ......عجب پس یه رای گیری بذاریم و به تمام مجانین نواندیش دعوتنام بفرستیم. یا رییس انتخاب کنیم یا یه سری قوانین رو گروهی بنویسیم فعلا تو مدیر باش . اتاقمو عوض کن لطفا مثل تونل وحشت باشه سیستم صوتی توپ هم داشته باشه اگر می خوای رئیس باش من رهبرم از این کارای خرد نمی کنم وظیفه ی فرماندار هست اینا 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اگر می خوای رئیس باش من رهبرم از این کارای خرد نمی کنم وظیفه ی فرماندار هست اینا حوصله ریاست ندارم مهدی عارف بهم پیشنهاد ریاست داد رد کردم بعد مخمد عارف پیشنهاد معاونت داد بازم رد کردم بعد ......... خب دستورشو بده فردا برام ردیف کنن 2
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 حوصله ریاست ندارم مهدی عارف بهم پیشنهاد ریاست داد رد کردم بعد مخمد عارف پیشنهاد معاونت داد بازم رد کردم بعد ......... خب دستورشو بده فردا برام ردیف کنن خب من نمی تونم تو جزئیات کارشون دخالت کنم فقط می تونم عزل و نصب کنم (اون هم با رشوه) 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 خب من نمی تونم تو جزئیات کارشون دخالت کنمفقط می تونم عزل و نصب کنم (اون هم با رشوه) تو هم چو من مجنونی بالاخره شما رهبری ؟ رییسی ؟ مدیری ؟ مامان سوده رشوه رو ممنوع کرده فردا یه چیز تپل برات میارم اختصاصی افشین من نم نمک برم صبح باید پاشم :icon_pf (34): شبت خش تو خش 3
afshin18 11176 ارسال شده در 26 مهر، 2015 تو هم چو من مجنونی بالاخره شما رهبری ؟ رییسی ؟ مدیری ؟ مامان سوده رشوه رو ممنوع کرده فردا یه چیز تپل برات میارم اختصاصی افشین من نم نمک برم صبح باید پاشم :icon_pf (34): شبت خش تو خش نه من رهبر اینجام و وظیفه ام تعیین ساقی فرماندار و رئیس هست مامان سوده ات رو می اندازم تو زیرزمین برو از روزبه بگیر جنسای خوبی می آره شبت خوش 3
ارسالهای توصیه شده