afshin18 11176 ارسال شده در 29 مهر، 2015 دهن تو ک همیشه بازه....گریه نکن.... این که نسبی هست حالا دهن من وقتی باز هست رو ندیدی 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 29 مهر، 2015 میخوام تو دارالمجانین فست فود بزنم قیافش که خوبه باید ببینیم مزش چطوره گوشت کجای ادمه؟:gnugghender: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 29 مهر، 2015 لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 29 مهر، 2015 قیافش که خوبه باید ببینیم مزش چطوره گوشت کجای ادمه؟:gnugghender: مزشم خوبه هر همبرگر 10 دلار دستور تهیه اش سریه 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 29 مهر، 2015 لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما تزریقات رو برای آقایون پسرم افشین انجام میده برای خانوما خودم البته دارالمجانین یه غذای رایگان داره که شامل شیر برنج و حلیم و سوپ هست و غذای مخصوص هم به دلار حساب می کنیم 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 30 مهر، 2015 لطفا دو گزینه به سوییت من افزوده بشه. تزریقات فست فود باتشکر از خدمات شما عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): تزریقات رو برای آقایون پسرم افشین انجام میده برای خانوما خودم البته دارالمجانین یه غذای رایگان داره که شامل شیر برنج و حلیم و سوپ هست و غذای مخصوص هم به دلار حساب می کنیم بله بله شما درست میگیدحالتون چطوره همسر عزیزم 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 30 مهر، 2015 عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): :)) بله بله شما درست میگیدحالتون چطوره همسر عزیزم خوبم، :coffee: این مدت که نبودم خوب اوضاع رو کنترل کردی اینجا دارالمجانینه یا دیس کو یه دقیقه بیا دفتر ریاست کارت دارم :icon_razz: 4
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 عادل خدا خفت نکنه دریمی گرل اینجا زن منه اگه بفهمه آمپول زن شخصی اوردیم اول من و جر میده بعد تورو تیکه تیکه میکنه باهات همبرگر درست میکنه .اگه دیگه بفهمه که دختره تو اتاق ما میمونه که دیگه هیچی با جفتمون غذای سگ درست میکنه:icon_pf (34): :ws28::ws28: اگه میخوای دهنم بسته بمونه دو گزینه ی فوق رو به سوییتم اضافه کن :ws3::ws3: وگرنه خودمو میزنم دیوونگی :whistle::whistle: قبوله ؟؟؟؟ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 30 مهر، 2015 :)) خوبم، :coffee: این مدت که نبودم خوب اوضاع رو کنترل کردی اینجا دارالمجانینه یا دیس کو یه دقیقه بیا دفتر ریاست کارت دارم :icon_razz: چشم بانو من در خدمتم بفرمایید.:w410: چیزی شده :ws28::ws28: اگه میخوای دهنم بسته بمونه دو گزینه ی فوق رو به سوییتم اضافه کن :ws3::ws3: وگرنه خودمو میزنم دیوونگی :whistle::whistle: قبوله ؟؟؟؟ اینجا باج خوری نداریم یا همکاری میکنی یا شبونه دز قرصاتو میبرم بالا اوور بزنی 2
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 چشم بانو من در خدمتم بفرمایید.:w410:چیزی شده عادل خان : :icon_pf (34): . بیا پیشم یکم زن داری یادت بدم :vahidrk: . ابرومونو بردی :icon_pf (34): اینجا باج خوری نداریم یا همکاری میکنی یا شبونه دز قرصاتو میبرم بالا اوور بزنی من نه منم نه من منم گر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم اور دوز کردم 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 30 مهر، 2015 من نه منم نه من منمگر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم اور دوز کردم بیا تو اتاقم کارت دارم 3
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 بیا تو اتاقم کارت دارم من با خوراکی های خودم میام من جمله : نوشیدنی هم فقط آب جو :hapydancsmil: 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 30 مهر، 2015 آقای عادل رو به زیر زمین منتقل کنین به همراه تزریق آرام بخش قوی میگم این الکل طبی ها چرا غیبشون میزنه نگو کار روزبه بوده 4
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 مامان سودی : ماموت منقرض شده افشین خان : ماهی مرکب غول آسا داش سهند : زنبور عسل مهناز بانو و والد محترم : ببر تیز دندان عادل خان : ماموت پشمالو 4
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 آقای عادل رو به زیر زمین منتقل کنین به همراه تزریق آرام بخش قوی میگم این الکل طبی ها چرا غیبشون میزنه نگو کار روزبه بوده سلام علیکم. با اجازتون اتاق من از ابتدا تا به حال در زیرزمین قرار داشته است خوشحال می شوم لطفی نموده و اتاق من را به نوک برج انتقال دهید 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام علیکم.با اجازتون اتاق من از ابتدا تا به حال در زیرزمین قرار داشته است خوشحال می شوم لطفی نموده و اتاق من را به نوک برج انتقال دهید و علیکم سلام نه زیر زمین ما یه سیاه چال هم داره به خاطر تحریک روزبه به سرکشی منتقل میشین به اونجا پنت هوس هم در اختیارتون میذاریم عجله نکنین:gnugghender: 4
Adel00 5292 ارسال شده در 30 مهر، 2015 دست شما درد نکنه خل و چلای دیگه هم اونجا حضور داشته باشن ممنون میشم روزبه رو هم تنبیه کنید بفرستید پیش من... کلاسای زن داریشو برگزار کنم سالم و عاقل و بالغ تحویل میدم با ضمانت گلدیران 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 30 مهر، 2015 و علیکم سلام نه زیر زمین ما یه سیاه چال هم داره به خاطر تحریک روزبه به سرکشی منتقل میشین به اونجا پنت هوس هم در اختیارتون میذاریم عجله نکنین:gnugghender: عادل گناه داره داره ازدواج میکنه نفرستینش پنت هوس خودم این ماه مخارجو تامین میکنم دست شما درد نکنه خل و چلای دیگه هم اونجا حضور داشته باشن ممنون میشم روزبه رو هم تنبیه کنید بفرستید پیش من... کلاسای زن داریشو برگزار کنم سالم و عاقل و بالغ تحویل میدم با ضمانت گلدیران شما خودت یکیو میخوای کمکت کنه :gnugghender:نفسای آخر مجردیته داداش 4
Adel00 5292 ارسال شده در 2 آبان، 2015 عادل گناه داره داره ازدواج میکنه نفرستینش پنت هوس خودم این ماه مخارجو تامین میکنم شما خودت یکیو میخوای کمکت کنه :gnugghender:نفسای آخر مجردیته داداش بهم گفتن مزدوج بشم درمان میشم اگه نتیجه داد روش درمانیشو رو بقیه مجانین به کار بگیرید ( نمیدونم چرا میام تو این صفحه حس خل وضعی بهم دست میده شیرین حرف میزنم ) 3
ارسالهای توصیه شده