roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مهر، 2015 من رفتم لالاواسه فردا دعا بنومایید ما را ای مجانین شب بخیر منم برم کار دارم یه والیوم 10 خوردم هنوز چشام مثه جغد بازه:icon_pf (34): 3
Adel00 5292 ارسال شده در 25 مهر، 2015 چطوری بچه خوبم مامانی شما چطوری ؟ رفتم خندوانه دیدم بازگشت نمودم. عاشق جناب خانم شب بخیر منم برم کار دارم یه والیوم 10 خوردم هنوز چشام مثه جغد بازه:icon_pf (34): قرص هامو ندادی به روز امشب اینجا رو به اتیش میکشم حالاااااااااااا سیاهه نارگیله ............. روزبه نارگیله ............ حالااااااااااا سیاهه نارگیله ............. به روزه نارگیله ........... :1238: 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 خوبم مامانی شما چطوری ؟ رفتم خندوانه دیدم بازگشت نمودم. عاشق جناب خانم قرص هامو ندادی به روز امشب اینجا رو به اتیش میکشم حالاااااااااااا سیاهه نارگیله ............. روزبه نارگیله ............ حالااااااااااا سیاهه نارگیله ............. به روزه نارگیله ........... :1238: سلام سلامت بانو سیاه نارگیله؟؟؟؟؟؟من نارگیلم؟؟؟؟؟:w58::w58::w58: دز قرصات میره بالا به مدت 2 هفته هم فقط ارامبخش تزریقی داری :gnugghender: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سیاه نارگیله؟؟؟؟؟؟من نارگیلم؟؟؟؟؟:w58::w58::w58:دز قرصات میره بالا به مدت 2 هفته هم فقط ارامبخش تزریقی داری :gnugghender: :ws28::ws28: روزبه خان مگه خندوانه نمیبینی ؟ جناب خان ایین شعرو واسه اونایی که دوست داره میخونه سیاهه نارگیله .... روزبه نارگیله ......... :hapydancsmil: قرص نمیخورم ... مامان سودی ممنون کرده .... 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 :ws28::ws28:روزبه خان مگه خندوانه نمیبینی ؟ جناب خان ایین شعرو واسه اونایی که دوست داره میخونه سیاهه نارگیله .... روزبه نارگیله ......... :hapydancsmil: قرص نمیخورم ... مامان سودی ممنون کرده .... نه نمیبینه اینا شبکه های کفار رو میبینن پسرم تو با روزبه نگرد خیلی چیزززززه 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 نه نمیبینهاینا شبکه های کفار رو میبینن پسرم تو با روزبه نگرد خیلی چیزززززه سلام علیکم. همسایه های ما هم شبکه های کفار میبینن . تلوزیون فقط نمایش و نسیم وقت ازاد فیلمای خاص جدید و موسیقی روزبه جیییییززززززززززززززه ... 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام علیکم.همسایه های ما هم شبکه های کفار میبینن . تلوزیون فقط نمایش و نسیم وقت ازاد فیلمای خاص جدید و موسیقی روزبه جیییییززززززززززززززه ... منم فقط ایران همه شبکه هاش خوووووبه:hapydancsmil: جیززززززززززززز 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 منم فقط ایرانهمه شبکه هاش خوووووبه:hapydancsmil: جیززززززززززززز خداییش از وقتی دیجیتال اومده شبکه ها و برنامه های داخلی خیلی خوب شده. منم قبلا شبکه های کفار می دیدم. ولی الان شبکه هامون غنین. از ورزش و مستند و فیلم و سریال و سرگرمی و کارتون و پزشکی و قران و ....... باعث افتخاره .... خصوصا واسه واسه بچه دارها .... با خیال راحت بچه رو تنها میذاری با تلوزیون... 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 خداییش از وقتی دیجیتال اومده شبکه ها و برنامه های داخلی خیلی خوب شده.منم قبلا شبکه های کفار می دیدم. ولی الان شبکه هامون غنین. از ورزش و مستند و فیلم و سریال و سرگرمی و کارتون و پزشکی و قران و ....... باعث افتخاره .... خصوصا واسه واسه بچه دارها .... با خیال راحت بچه رو تنها میذاری با تلوزیون... پیشتهههه تو خودت طفلی بیش نیستی 3
Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 پیشتههههتو خودت طفلی بیش نیستی میو وقت قرص هام دیر شد من برم دنبال کارهام . . . روز همه خل و چلا خش تو خش 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 پیشتههههتو خودت طفلی بیش نیستی میو وقت قرص هام دیر شد من برم دنبال کارهام . . . روز همه خل و چلا خش تو خش اولا که من اصن تلوزیون نمیبینم:vahidrk: اگه کسی تو این انجمن جیز باشه اون سوده هستش نه من مامان سودتم خودش بیماره بد حاله به حرفاش گوش نده قرصاتو بخور وگرنه باید امپول بزنی 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اولا که من اصن تلوزیون نمیبینم:vahidrk:اگه کسی تو این انجمن جیز باشه اون سوده هستش نه من مامان سودتم خودش بیماره بد حاله به حرفاش گوش نده قرصاتو بخور وگرنه باید امپول بزنی ای جونم تلوزیون چیه؟؟؟خوردنیه؟؟پوشیدنیه؟؟چیه؟؟؟ آآآآآآآآآآره دیگه جیگرتو...من واسه شوما خیلی جیزم خیـــــــــــــــــــــــلی سه گوسفندو نیم فاصله پلیــــــــــــــز 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 ای جونمتلوزیون چیه؟؟؟خوردنیه؟؟پوشیدنیه؟؟چیه؟؟؟ آآآآآآآآآآره دیگه جیگرتو...من واسه شوما خیلی جیزم خیـــــــــــــــــــــــلی سه گوسفندو نیم فاصله پلیــــــــــــــز :ws28::ws28::ws28::ws28:میام براتااااااااااااااا 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 :ws28::ws28::ws28::ws28:میام براتااااااااااااااا نخنننننننند اینجوری قروبونت خوشا لبخند شاديآفرينان كه شادي رويد از لبخند اينان 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 نخنننننننند اینجوری قروبونت خوشا لبخند شاديآفرينان كه شادي رويد از لبخند اينان 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 .. ای خاک عالم که لطوفت بهت نمیاد همون باید سگ شم بیام پاچتو بگیرم 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 ای خاک عالم که لطوفت بهت نمیادهمون باید سگ شم بیام پاچتو بگیرم 2
ارسالهای توصیه شده