.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کلاس کلاس نکن داستان بستنی رو علنی می کنمداستان نی هم هست نترسیدم احترامت کردم نتم بهم ریخته بود مامان سوده ات گوگولیه کدوم بستنی؟؟؟؟ علنی کن احترام رو هم میذارن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کدوم بستنی؟؟؟؟علنی کن احترام رو هم میذارن همون بستنی ارزونا که یه عده می گفتن من از اینا نمی خورم یه بار با مامانم دعوام شد(بچه بودم) بهش گفتم اگر فلان کار رو کنی شیشه ی خونه رو می شکونم گفت غلط کردی هیچ غلطی نمی تونی کنی فوری رفتم بیرون و با سنگ یکی از شیشه های خونه رو شکوندم حالا خود دانی خودمو نمی تونم کنترل کنم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کلاس کلاس نکن داستان بستنی رو علنی می کنمداستان نی هم هست نترسیدم احترامت کردم نتم بهم ریخته بود مامان سوده ات گوگولیه همون بستنی ارزوناکه یه عده می گفتن من از اینا نمی خورم یه بار با مامانم دعوام شد(بچه بودم) بهش گفتم اگر فلان کار رو کنی شیشه ی خونه رو می شکونم گفت غلط کردی هیچ غلطی نمی تونی کنی فوری رفتم بیرون و با سنگ یکی از شیشه های خونه رو شکوندم حالا خود دانی خودمو نمی تونم کنترل کنم خو دروغ نگفتم توام باس بستری شی خو حالت خراااابه واقعا بمییییرم برات من واسه هر اتفاقی هم از مامانت یا خواهرت ی خاطره داری 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خو دروغ نگفتمتوام باس بستری شی خو حالت خراااابه واقعا بمییییرم برات من واسه هر اتفاقی هم از مامانت یا خواهرت ی خاطره داری بدم به جرم توهین به رهبری دارت بزنن؟ خب من بر خلاف تو پایبند به اصول خانواده هستم 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ همون بستنی ارزوناکه یه عده می گفتن من از اینا نمی خورم یه بار با مامانم دعوام شد(بچه بودم) بهش گفتم اگر فلان کار رو کنی شیشه ی خونه رو می شکونم گفت غلط کردی هیچ غلطی نمی تونی کنی فوری رفتم بیرون و با سنگ یکی از شیشه های خونه رو شکوندم حالا خود دانی خودمو نمی تونم کنترل کنم روزبه داروی ضد شکستنک ایشونو زیاد کن به اضافه یه آمپول دوبل 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ روزبه داروی ضد شکستنک ایشونو زیاد کن به اضافه یه آمپول دوبل منظورت شیشه است؟ 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ینی شیفته ی بحث دوستانتونم هم بحث می کنید ( نه دعوا گوگولی ) هم سپاس می زنید واسه هم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ینی شیفته ی بحث دوستانتونم هم بحث می کنید ( نه دعوا گوگولی ) هم سپاس می زنید واسه هم اینجا دیوونه خونه است داریم پرت و پلا می گیم 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ منظورت شیشه است؟ :icon_pf (34): نه داداش ! ینی جلوی بیماری شکستنکتو بگیره قرض ضد شکستنک 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):نه داداش ! ینی جلوی بیماری شکستنکتو بگیره قرض ضد شکستنک پس نمی خوام برا خودتون 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اینجا دیوونه خونه است داریم پرت و پلا می گیم خب منم دیوونم دیگه ..... نشستم شاهد پرت و پلای شما :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ عادل توهم وضعت مثل اینکه اینجایی شده حق دار ولی زود شروع کردی میزاشتی به درک مقابل میرسیدین باهم بعد میومدی چه زود جوونای امروزی مختل میشن هی روزگار 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28:چشم عمو حتما میخورم داروهام دخترت ؟ ینی مهنااااز بانو ؟ از کی تا حالا مهناز شده مهناز بانو؟ .....از اولش بودم..... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ .....از اولش بودم..... چه عجب از این ورا؟؟؟؟؟:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ چه عجب از این ورا؟؟؟؟؟:icon_razz: سلام....چطوری...خوبی خوشی....سلامتی....راه گم کردی.... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ .....از اولش بودم..... تا اونجا که من یادم می آد توو حداکثرش "هوی مهناز" بودی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تا اونجا که من یادم می آد توو حداکثرش "هوی مهناز" بودی :vahidrk:....تو هنوز درست حرف زدنو یاد نگرفتی....:vahidrk:.....هوی خودتی... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ :vahidrk:....تو هنوز درست حرف زدنو یاد نگرفتی....:vahidrk:.....هوی خودتی... خب تو هم یاد نگرفتی این که اشکالی نداره نذار دهنم باز شه بگم کیه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خب تو هم یاد نگرفتی این که اشکالی ندارهنذار دهنم باز شه بگم کیه دهن تو ک همیشه بازه....گریه نکن.... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام....چطوری...خوبی خوشی....سلامتی....راه گم کردی.... روتو برم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده