Adel00 5292 ارسال شده در 26 مهر، 2015 نه من رهبر اینجام و وظیفه ام تعیین ساقی فرماندار و رئیس هست مامان سوده ات رو می اندازم تو زیرزمین برو از روزبه بگیر جنسای خوبی می آره شبت خوش رشوه رو بی خیال ناقابله ... واسه تاکستانه .... فقط نگاشون کن 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 مهر، 2015 خانم شئونات اسلامی رو رعایت کن این حرفا رو بذار برا یه جا دیگه برا کجا:icon_razz: 2
afshin18 11175 ارسال شده در 26 مهر، 2015 رشوه رو بی خیالناقابله ... واسه تاکستانه .... فقط نگاشون کن به به خیلی تیزی حکم حکومتی می دم برات فراهم کنن برا کجا:icon_razz: پشت مشتا 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 برو بچه برو برو نذار من این دهنم وا شه میدونی که وا کنم بد میشه 1
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 برو بچهبرو برو نذار من این دهنم وا شه میدونی که وا کنم بد میشه جان؟ مردم چه عصبی شدن خب بیایین همینجا فحش کشی کنید به من چه 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 جان؟مردم چه عصبی شدن خب بیایین همینجا فحش کشی کنید به من چه من ب تو فحش بلدم بدم به بقیه نه بکشم فوشو یا نه؟؟؟:icon_razz: 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 من ب تو فحش بلدم بدمبه بقیه نه بکشم فوشو یا نه؟؟؟:icon_razz: بگو تا گزارشت رو بدم اخراج شی منم فحش بلدم برخلاف ظاهرم بی تربیت هم هستم 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 بگو تا گزارشت رو بدم اخراج شیمنم فحش بلدم برخلاف ظاهرم بی تربیت هم هستم همچین ظاهرتم علیه السلام نی:icon_razz: ببین من سایتو خرابم کنم کسی منو اخراج نمیکنه دوتا فوش +۱۸ که چیزی نیس اونم به شخص تو:icon_razz: 1
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 همچین ظاهرتم علیه السلام نی:icon_razz:ببین من سایتو خرابم کنم کسی منو اخراج نمیکنه دوتا فوش +۱۸ که چیزی نیس اونم به شخص تو:icon_razz: خب نسبت به فحش هام علیه السلام هست اگه اخراج نمی شی بگو خب جنگ درست می کنم اخراج شی 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 خب نسبت به فحش هام علیه السلام هستاگه اخراج نمی شی بگو خب جنگ درست می کنم اخراج شی هرکاریم بکنی منو اخراج نمیکنن زور نزن بچه چیه؟؟؟دراومدی از تو لاکت؟؟ جو تموم شد؟ ب توافق رسیدین؟ خو الحمدالله:icon_razz: 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 هرکاریم بکنی منو اخراج نمیکننزور نزن بچه چیه؟؟؟دراومدی از تو لاکت؟؟ جو تموم شد؟ ب توافق رسیدین؟ خو الحمدالله:icon_razz: فکر می کردم داریم شوخی می کنیم الان خب ناراحتی من دیگه اینجا پیام نمی دم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 فکر می کردم داریم شوخی می کنیم الانخب ناراحتی من دیگه اینجا پیام نمی دم خواستم ببینی تشعشعاتم یکیو بگیره چ شکلی میشه ارث بابامه مگه اینجا بیا اتفاقا طفل شیرازیه من... جات خالیه اما ادم شو خوب؟؟؟؟ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 خواستم ببینی تشعشعاتم یکیو بگیره چ شکلی میشهارث بابامه مگه اینجا بیا اتفاقا طفل شیرازیه من... جات خالیه اما ادم شو خوب؟؟؟؟ ببین تشعاتت رو روی من امتحان نکن چون اون سری بهت فحش دادم این سری لهت نکردم نه دیگه تا نگی غلط کردم نمی آم تنهایی سخته بیا با هم آدم شیم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 ببین تشعاتت رو روی من امتحان نکن چون اون سری بهت فحش دادم این سری لهت نکردمنه دیگه تا نگی غلط نمی آم تنهایی سخته بیا با هم آدم شیم باز قرصاتو پشت و رو خوردی؟؟ کی غلط اضافه کردی ب من فوش دادی؟؟؟ ققط ی نفر به من میتونه فوش بده اونم مشکل نداره تورو کی بهت اجازه داد 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 باز قرصاتو پشت و رو خوردی؟؟کی غلط اضافه کردی ب من فوش دادی؟؟؟ ققط ی نفر به من میتونه فوش بده اونم مشکل نداره تورو کی بهت اجازه داد خب به نظر می آد امروز حالت خوب نیست من برا فحش دادن از کسی اجازه نمی گیرم به هر دوس داشتم فحش می دم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 خب به نظر می آد امروز حالت خوب نیستمن برا فحش دادن از کسی اجازه نمی گیرم به هر دوس داشتم فحش می دم خوبه که فهمیدی دیگه واسه رفیقات چیز کلاس نیای میخوام فازمو عوض کنم و فلان و بهمان هاااااااااااااا فهمیدی؟؟؟:vahidrk: 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 مهر، 2015 خوبه که فهمیدیدیگه واسه رفیقات چیز کلاس نیای میخوام فازمو عوض کنم و فلان و بهمان هاااااااااااااا فهمیدی؟؟؟:vahidrk: قبلا هم گفتم یه مدت بعد برمی گردم اینجا آیا تعقل نمی کنی ولی خب فازم رو عوض کردم دیگه بعد تغییر فاز کجاش با کلاسه وقتی آدم می فهمه ر ی د ه فازش رو عوض می کنه 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 مهر، 2015 قبلا هم گفتم یه مدت بعد برمی گردم اینجا آیا تعقل نمی کنیولی خب فازم رو عوض کردم دیگه بعد تغییر فاز کجاش با کلاسه وقتی آدم می فهمه ر ی د ه فازش رو عوض می کنه اون تن بمیره نمیخواستی جلب توجه کنی؟؟ میخواستی نه؟؟ اگه جواب داده بگو مام بریم تو فازش 3
ارسال های توصیه شده