.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ ... چقد شبیهته توله میخواد گاز بگیره عین چی 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28: چشم عمو حتما میخورم داروهام اینم من و دخترم دخترت ؟ ینی مهنااااز بانو ؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28:چشم عمو حتما میخورم داروهام دخترت ؟ ینی مهنااااز بانو ؟ از کی تا حالا مهناز شده مهناز بانو؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ آره دیگه همیشه رسیدن به بی نهایت سخت هست چه مثبت بی نهایت مثل من چه منفی بی نهایت مثل تو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ چقد شبیهته تولهمیخواد گاز بگیره عین چی خانم شئونات اسلامی رو رعایت کن این حرفا رو بذار برا یه جا دیگه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام افشین خوبی بابا ؟ کم پیدایی داداش ؟ از ترس بابا روزبهش میگم مهناااز بانو 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام افشین خوبی بابا ؟ کم پیدایی داداش ؟ از ترس بابا روزبهش میگم مهناااز بانو سلام چاکرم تو خوبی؟ دارم کلش بازی می کنم نترس من پشتتم اصلا بیا تو رو بذارم جای روزبه البته رشوه می گیرم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چاکرم تو خوبی؟دارم کلش بازی می کنم نترس من پشتتم اصلا بیا تو رو بذارم جای روزبه البته رشوه می گیرم نه همون به روز خوبه واسه مدیریت ... هم خشنه هم نرمه هم شوخه اگه من بشم مدیر همه رو انفرادی میکنم بیگاری میکشم قرص ها رو قطع می کنم بجاش روزی ۱۰ لیوان چای سبز می دم بنوشید به اضافه روزی ۱۰۰ پست تخصصی باید بزنید و .... روزبه رو می فرستم مرخصی جزایر قناری سوده رو اشپزباشی می کنم مهناااااز بانو رو معاون بخش می کنم تو هم جانشین و دست راستم میشی .... با دستمزد بالا ... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نه همون به روز خوبه واسه مدیریت ... هم خشنه هم نرمه هم شوخهاگه من بشم مدیر همه رو انفرادی میکنم بیگاری میکشم قرص ها رو قطع می کنم بجاش روزی ۱۰ لیوان چای سبز می دم بنوشید به اضافه روزی ۱۰۰ پست تخصصی باید بزنید و .... روزبه رو می فرستم مرخصی جزایر قناری سوده رو اشپزباشی می کنم مهناااااز بانو رو معاون بخش می کنم تو هم جانشین و دست راستم میشی .... با دستمزد بالا ... روزبه ساقی هست اینجا مدیر نداریم چون همه به ساقی وابسته هستن قدرتش خیلی بالاست البته پس ریاستمون خالیه بعد من معاون کسی نمی شم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ شبکه نمایش می بینم دیر جواب می دم افشین جان فیلم سفر به اعماق زمین نشون می ده ده بار تا حالا دیدم بازم برام جذابه کتابشم از بچگی داشتم . ژول ورن عزیییییییییز تازه شروع شده . بزن ببین 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ روزبه ساقی هست اینجا مدیر نداریمچون همه به ساقی وابسته هستن قدرتش خیلی بالاست البته پس ریاستمون خالیه بعد من معاون کسی نمی شم ساقی بده جامی ...... عجب پس یه رای گیری بذاریم و به تمام مجانین نواندیش دعوتنام بفرستیم. یا رییس انتخاب کنیم یا یه سری قوانین رو گروهی بنویسیم فعلا تو مدیر باش . اتاقمو عوض کن لطفا مثل تونل وحشت باشه سیستم صوتی توپ هم داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ساقی بده جامی ......عجب پس یه رای گیری بذاریم و به تمام مجانین نواندیش دعوتنام بفرستیم. یا رییس انتخاب کنیم یا یه سری قوانین رو گروهی بنویسیم فعلا تو مدیر باش . اتاقمو عوض کن لطفا مثل تونل وحشت باشه سیستم صوتی توپ هم داشته باشه اگر می خوای رئیس باش من رهبرم از این کارای خرد نمی کنم وظیفه ی فرماندار هست اینا 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اگر می خوای رئیس باش من رهبرم از این کارای خرد نمی کنم وظیفه ی فرماندار هست اینا حوصله ریاست ندارم مهدی عارف بهم پیشنهاد ریاست داد رد کردم بعد مخمد عارف پیشنهاد معاونت داد بازم رد کردم بعد ......... خب دستورشو بده فردا برام ردیف کنن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ حوصله ریاست ندارم مهدی عارف بهم پیشنهاد ریاست داد رد کردم بعد مخمد عارف پیشنهاد معاونت داد بازم رد کردم بعد ......... خب دستورشو بده فردا برام ردیف کنن خب من نمی تونم تو جزئیات کارشون دخالت کنم فقط می تونم عزل و نصب کنم (اون هم با رشوه) 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب من نمی تونم تو جزئیات کارشون دخالت کنمفقط می تونم عزل و نصب کنم (اون هم با رشوه) تو هم چو من مجنونی بالاخره شما رهبری ؟ رییسی ؟ مدیری ؟ مامان سوده رشوه رو ممنوع کرده فردا یه چیز تپل برات میارم اختصاصی افشین من نم نمک برم صبح باید پاشم :icon_pf (34): شبت خش تو خش 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ تو هم چو من مجنونی بالاخره شما رهبری ؟ رییسی ؟ مدیری ؟ مامان سوده رشوه رو ممنوع کرده فردا یه چیز تپل برات میارم اختصاصی افشین من نم نمک برم صبح باید پاشم :icon_pf (34): شبت خش تو خش نه من رهبر اینجام و وظیفه ام تعیین ساقی فرماندار و رئیس هست مامان سوده ات رو می اندازم تو زیرزمین برو از روزبه بگیر جنسای خوبی می آره شبت خوش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده