.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من رفتم لالا واسه فردا دعا بنومایید ما را ای مجانین 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من رفتم لالاواسه فردا دعا بنومایید ما را ای مجانین شب بخیر منم برم کار دارم یه والیوم 10 خوردم هنوز چشام مثه جغد بازه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ چطوری بچه خوبم مامانی شما چطوری ؟ رفتم خندوانه دیدم بازگشت نمودم. عاشق جناب خانم شب بخیر منم برم کار دارم یه والیوم 10 خوردم هنوز چشام مثه جغد بازه:icon_pf (34): قرص هامو ندادی به روز امشب اینجا رو به اتیش میکشم حالاااااااااااا سیاهه نارگیله ............. روزبه نارگیله ............ حالااااااااااا سیاهه نارگیله ............. به روزه نارگیله ........... :1238: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خوبم مامانی شما چطوری ؟ رفتم خندوانه دیدم بازگشت نمودم. عاشق جناب خانم قرص هامو ندادی به روز امشب اینجا رو به اتیش میکشم حالاااااااااااا سیاهه نارگیله ............. روزبه نارگیله ............ حالااااااااااا سیاهه نارگیله ............. به روزه نارگیله ........... :1238: سلام سلامت بانو سیاه نارگیله؟؟؟؟؟؟من نارگیلم؟؟؟؟؟:w58::w58::w58: دز قرصات میره بالا به مدت 2 هفته هم فقط ارامبخش تزریقی داری :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سیاه نارگیله؟؟؟؟؟؟من نارگیلم؟؟؟؟؟:w58::w58::w58:دز قرصات میره بالا به مدت 2 هفته هم فقط ارامبخش تزریقی داری :gnugghender: :ws28::ws28: روزبه خان مگه خندوانه نمیبینی ؟ جناب خان ایین شعرو واسه اونایی که دوست داره میخونه سیاهه نارگیله .... روزبه نارگیله ......... :hapydancsmil: قرص نمیخورم ... مامان سودی ممنون کرده .... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28:روزبه خان مگه خندوانه نمیبینی ؟ جناب خان ایین شعرو واسه اونایی که دوست داره میخونه سیاهه نارگیله .... روزبه نارگیله ......... :hapydancsmil: قرص نمیخورم ... مامان سودی ممنون کرده .... نه نمیبینه اینا شبکه های کفار رو میبینن پسرم تو با روزبه نگرد خیلی چیزززززه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نه نمیبینهاینا شبکه های کفار رو میبینن پسرم تو با روزبه نگرد خیلی چیزززززه سلام علیکم. همسایه های ما هم شبکه های کفار میبینن . تلوزیون فقط نمایش و نسیم وقت ازاد فیلمای خاص جدید و موسیقی روزبه جیییییززززززززززززززه ... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام علیکم.همسایه های ما هم شبکه های کفار میبینن . تلوزیون فقط نمایش و نسیم وقت ازاد فیلمای خاص جدید و موسیقی روزبه جیییییززززززززززززززه ... منم فقط ایران همه شبکه هاش خوووووبه:hapydancsmil: جیززززززززززززز 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ منم فقط ایرانهمه شبکه هاش خوووووبه:hapydancsmil: جیززززززززززززز خداییش از وقتی دیجیتال اومده شبکه ها و برنامه های داخلی خیلی خوب شده. منم قبلا شبکه های کفار می دیدم. ولی الان شبکه هامون غنین. از ورزش و مستند و فیلم و سریال و سرگرمی و کارتون و پزشکی و قران و ....... باعث افتخاره .... خصوصا واسه واسه بچه دارها .... با خیال راحت بچه رو تنها میذاری با تلوزیون... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خداییش از وقتی دیجیتال اومده شبکه ها و برنامه های داخلی خیلی خوب شده.منم قبلا شبکه های کفار می دیدم. ولی الان شبکه هامون غنین. از ورزش و مستند و فیلم و سریال و سرگرمی و کارتون و پزشکی و قران و ....... باعث افتخاره .... خصوصا واسه واسه بچه دارها .... با خیال راحت بچه رو تنها میذاری با تلوزیون... پیشتهههه تو خودت طفلی بیش نیستی 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ پیشتههههتو خودت طفلی بیش نیستی میو وقت قرص هام دیر شد من برم دنبال کارهام . . . روز همه خل و چلا خش تو خش 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ پیشتههههتو خودت طفلی بیش نیستی میو وقت قرص هام دیر شد من برم دنبال کارهام . . . روز همه خل و چلا خش تو خش اولا که من اصن تلوزیون نمیبینم:vahidrk: اگه کسی تو این انجمن جیز باشه اون سوده هستش نه من مامان سودتم خودش بیماره بد حاله به حرفاش گوش نده قرصاتو بخور وگرنه باید امپول بزنی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اولا که من اصن تلوزیون نمیبینم:vahidrk:اگه کسی تو این انجمن جیز باشه اون سوده هستش نه من مامان سودتم خودش بیماره بد حاله به حرفاش گوش نده قرصاتو بخور وگرنه باید امپول بزنی ای جونم تلوزیون چیه؟؟؟خوردنیه؟؟پوشیدنیه؟؟چیه؟؟؟ آآآآآآآآآآره دیگه جیگرتو...من واسه شوما خیلی جیزم خیـــــــــــــــــــــــلی سه گوسفندو نیم فاصله پلیــــــــــــــز 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ ای جونمتلوزیون چیه؟؟؟خوردنیه؟؟پوشیدنیه؟؟چیه؟؟؟ آآآآآآآآآآره دیگه جیگرتو...من واسه شوما خیلی جیزم خیـــــــــــــــــــــــلی سه گوسفندو نیم فاصله پلیــــــــــــــز :ws28::ws28::ws28::ws28:میام براتااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28::ws28::ws28:میام براتااااااااااااااا نخنننننننند اینجوری قروبونت خوشا لبخند شاديآفرينان كه شادي رويد از لبخند اينان 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نخنننننننند اینجوری قروبونت خوشا لبخند شاديآفرينان كه شادي رويد از لبخند اينان 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ .. ای خاک عالم که لطوفت بهت نمیاد همون باید سگ شم بیام پاچتو بگیرم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ ای خاک عالم که لطوفت بهت نمیادهمون باید سگ شم بیام پاچتو بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده