afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ عسل دیگه کیهویندوز بلدی عوض کنی؟؟ اسم کاربریش رو دقیق نمی دونم :icon_pf (34): ولی علامت سوال هم میشه گفت جدا ویندوز بلد نیستی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اسم کاربریش رو دقیق نمی دونم :icon_pf (34): ولی علامت سوال هم میشه گفتجدا ویندوز بلد نیستی؟ اوکی ویندوزم هشته..هفت میخوام ندارم.. اما در کل بلد هم نیستم بلدی؟ 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ 7 می خوای چیکار نرم افزار خاصی لازم داری؟آره دیگه با هفت راحتترم.. بااین خیلی اوکی نیستم که چ جوری کار کنم البته ویروسی شده سیستمم..کنده خیلی خوب کی بیارم برام نصب کنی سی دی لب تابمو هم گم کردم...اون سی دیه که مختص هر سیستمیه 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ویروس با تعویض ویندوز حل نمیشهفعلا که وقتم پره 18 آذر بیا دفتر کارم اونا رو میشه دانلود کرد مشکل نداره چرا حل میشه دفعه قبل هم اینجوری شده بود عوض کردم ویندوزه اوکی شد بی تربیت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خودتی چرا میزنی اصلا تا فروردین وقت خالی ندارم با اون موهات:vahidrk: پول ندارم بدم بیرون..بیا عوض کن دیگه برام :دی 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ از موهای خودت که بهترهراهت دوره خسته می شم شماره کارتت رو بده کارت به کارت کنم برات بی معرفت 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ تو خشم نکن باشه می آم نگفتی تا کی هستیا میــــــــــــــــــــــــسی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ نمی دونم فردا باید برم پیش استاد بعد مشخص میشه ولی قبل 26 ام دیگه میرم خونه خوب تا قبلش ویندوز منو عَبَض بنوما 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مثل اینکه فضا خیلی فرق کرده از دیوونه خونه داره میل میکنه به اسپم خونه خوبه دارین پیشرفت میکنین یه مدت دیگه بیام فکر کنم یونیورسیتی کلاس میزارین اینجا خخخخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مثل اینکه فضا خیلی فرق کرده از دیوونه خونه داره میل میکنه به اسپم خونه خوبه دارین پیشرفت میکنین یه مدت دیگه بیام فکر کنم یونیورسیتی کلاس میزارین اینجا خخخخخخخخ مثلا مدیری اسپم ها رو حذف کن الان پاک می کنم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مثل اینکه فضا خیلی فرق کرده از دیوونه خونه داره میل میکنه به اسپم خونه خوبه دارین پیشرفت میکنین یه مدت دیگه بیام فکر کنم یونیورسیتی کلاس میزارین اینجا خخخخخخخخ عمو سهند داشتیم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ کاش..... سلام چه طوری؟ خوبی ؟ چیکار می کنی؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام چه طوری؟خوبی ؟ چیکار می کنی؟ سلام/ هیچی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام/هیچی امیدوارم فقط شاد باشی بقیه چیزا مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مریمی مریمی مریمی مریمی مریمی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:این یعنی اطلاع ثانوی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ این مهناز کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مریمی مریمی مریمی مریمی مریمی:hapydancsmil: اومدم عزیزم .... بچه ها شما شروع کنید منم بهتون ملحق میشم برای مسابقه اطلاعات عمومی دنبال سوالم وقتمون کمه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اومدم عزیزم .... بچه ها شما شروع کنید منم بهتون ملحق میشم برای مسابقه اطلاعات عمومی دنبال سوالم وقتمون کمه قدمت روی چشمای روزبه من همسر و مادر خونواده رو برگردوندم... بیاین همه منو ماچ کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده