beautiful mind 62 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم بابت هر کاری قرار نیست به شما جواب پس بدم . حتما موردی بوده که مجبور شدم تاپیکو ببندم. 2
beautiful mind 62 ارسال شده در 9 مهر، 2015 بابت هر کاری قرار نیست به شما جواب پس بدم . حتما موردی بوده که مجبور شدم تاپیکو ببندم. یه پادشاه باید پاسخگوی مردمش باشه (دیکتاتور) 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 یه پادشاه باید پاسخگوی مردمش باشه (دیکتاتور) دیکتاتور؟ عجب ... نه من پادشاهم نه کاربرای اینجا رعیت ... همه مسائل رو هم نمیشه به همه گفت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه 1
beautiful mind 62 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دیکتاتور؟ عجب ... نه من پادشاهم نه کاربرای اینجا رعیت ... همه مسائل رو هم نمیشه به همه گفت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه هی فرمانروا گنده لات محل کوو نوچه هاتو؟ هی تاپیک قفل کن تاپیک اوپن کن بیا خودمو و خودت بخندیم 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم باش تا اموراتت بگذره دیگه نبینم اینجا کوچولو بدو برو خونتون. اینجا همینه ناراحتی به سلامت 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 باش تا اموراتت بگذره دیگه نبینم اینجا کوچولو بدو برو خونتون.اینجا همینه ناراحتی به سلامت این پسره روزبه .... هر چی از دهنش دراومده تو خصوصی بهم گفته .... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 این پسره روزبه .... هر چی از دهنش دراومده تو خصوصی بهم گفته .... کپی پیست کن همه بحونننمیذاری من بذارم 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 کپی پیست کن همه بحونننمیذاری من بذارم حرفای بیشرمانش رو نمیشه عمومی کرد ... به هر حال به ارشد عارف گزارش دادم بنش کنن 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سلام بچه هااینجا چه خبره یکی به ما هم بگه سلام بهروز جان یکیو کشتیم تموم شد رفت. امن و امنه دیگه خوبی؟ 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 11 مهر، 2015 مربوط به کودک درونت هستبه چه زبونی هست خط دوم شمالی میگم انجمن چه آرومه..هیجان نداره خسته شدیم کی برمیگردی؟ 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 11 مهر، 2015 فکر کردم لری لرستان کوچک هستمی خوای بریم یقه ی یکی رو بگیریم و دعوا راه بندازیم به قول عسل انگار از جنگ برگشتیم عسل دیگه کیه ویندوز بلدی عوض کنی؟؟ 1
ارسالهای توصیه شده