masi eng 47046 ارسال شده در 11 مهر، 2015 امیدوارم فقط شاد باشی بقیه چیزا مهم نیست ممنونم همچنین شما 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 11 مهر، 2015 .....خوابیدید تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk: تقصیر اون دادشه بی غیرتته 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اعتماد به نفس منو برای همه نوشتم :ws28: تقدیم به روزبه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به افشین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به مهناز : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزبه برا منم بنویس :)) 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 مهر، 2015 تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk:تقصیر اون دادشه بی غیرتته پشت درو قفل کرده بودی......از رو دیوار داشتم میومدم.....پلیس گرفتم...........از پاسگا زنگ زدن خونه جواب ندادی........منم همشونو زدم فرار کردم..... از بس کتک خورده.....از دستم له شده..... 2
afshin18 11176 ارسال شده در 11 مهر، 2015 افشین کجایی؟:vahidrk:دخترمو چی کار کردی ؟:vahidrk: هر چیمیگردم نیست:vahidrk: فرستادمش گاوا رو بدوشه تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk:تقصیر اون دادشه بی غیرتته تقصیر من چیه بهش می گم کجا می ری بهم فحش می ده اعتماد به نفس منو برای همه نوشتم :ws28: تقدیم به روزبه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به افشین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به مهناز : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزبه برا منم بنویس :)) خیلی عالی بود دمت گرم 5
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام مهناز خانوم سلام مامان مریمی.....:hapydancsmil:.......مرســــــــی خیلی زیبا بود..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 11 مهر، 2015 باشه هر کی خواست براش مینویسم این تقدیم به روزبه عزیزم واسه همه مینویسماااااااااا وسواس دارم یکمی..طول میکشه فقط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
afshin18 11176 ارسال شده در 11 مهر، 2015 چی شده افشین ؟؟؟ اور دوز کردی ؟؟؟ وای من عاشق این قرصام خیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم 5
afshin18 11176 ارسال شده در 11 مهر، 2015 بچه ها منم دوس دارم بنویسم ولی دست خطم خیلی افتضاح هست بی خیال شم بهتره 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 11 مهر، 2015 وای من عاشق این قرصامخیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم :vahidrk: چقدر پول داری ؟ ببین معاملمون بشه برات دو بسته میارم :)) 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 مهر، 2015 وای من عاشق این قرصامخیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم :vahidrk:......خودت دلت میخواد کتک بخوری...:vahidrk:......پس تو بودی 2سال پیش از تو اتاقم برداشتیش..... 4
afshin18 11176 ارسال شده در 11 مهر، 2015 :vahidrk: چقدر پول داری ؟ ببین معاملمون بشه برات دو بسته میارم :)) یه بار بود اصلا فردا میرم دکتر می گم برام بنویسه سر لجبازی با تو بسته ای چند می فروشی؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 11 مهر، 2015 :vahidrk:......خودت دلت میخواد کتک بخوری...:vahidrk:......پس تو بودی 2سال پیش از تو اتاقم برداشتیش..... نه اون سری کار بابات بود 3
ارسالهای توصیه شده