roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 من میگم کف دستم مو نداره تو میگی بکن :icon_razz: بیاید اینم ستاره هر کی میخواد برداره ( شعر شد :)) ) پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 مهر، 2015 پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: سوژه ای نبود تو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... 2
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 :ws28: افشین این بچه کجا رفت بگو بیاد اینارو ور داره بزنه همونجا که میخواست بزنه.ولی بهش بگو عکس بگیره برامون بفرسته ببینیم بهش میاد یا نه:ws28::ws28: والا نمی دونم فعلا کمین کنیم تا اومد اهداش کنیم بعد بریم ببینیم ارزش ستاره داره یا نه پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: چیز خاصی از دست ندادی اعصاب خردی و دعوای مزخرف بود ولی دهن سرویس این سینه رو چه جوری پیدا کردی؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سوژه ای نبودتو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... دیوار نداری شاید 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: :banel_smiley_4: 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دیوار نداری شاید شایدم... هرکی حوصلش سر بره میاد دوتا ب من میگه میره جوابشونم میدم بی حیا میشم.. ای بابا 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سوژه ای نبودتو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... شعر سرش نمشده غصه نخور والا نمی دونم فعلا کمین کنیم تا اومد اهداش کنیم بعد بریم ببینیم ارزش ستاره داره یا نه چیز خاصی از دست ندادی اعصاب خردی و دعوای مزخرف بود ولی دهن سرویس این سینه رو چه جوری پیدا کردی؟ یهو چشم خورد ترکیدم از خنده.یه لحظه تصور کن ستاره های مریمو رو ... شایدم...هرکی حوصلش سر بره میاد دوتا ب من میگه میره جوابشونم میدم بی حیا میشم.. ای بابا :banel_smiley_4: زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: بیا بریم طلاقت بدم :vahidrk: 1
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 شعر سرش نمشده غصه نخور یهو چشم خورد ترکیدم از خنده.یه لحظه تصور کن ستاره های مریمو رو ... زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: مهریه 2
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 بیا بریم طلاقت بدم :vahidrk: مامان دهنش رو سرویس کن 10000 هزار سکه رو از حلقومش بکش بیرون 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 مامان دهنش رو سرویس کن 10000 هزار سکه رو از حلقومش بکش بیرون یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه 2
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 دوتا ربع سکه به نیت دو طفلان مسلم نذار کارمون به دادگاه بکشه یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 نذار کارمون به دادگاه بکشه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه کجا مثلا ؟ میخوای مهاجرت کنیم دارالمجانین شعبه آمریکا 2
afshin18 11176 ارسال شده در 9 مهر، 2015 کجا مثلا ؟ میخوای مهاجرت کنیم دارالمجانین شعبه آمریکا نه اونجا خطرناک هست بریم آلپ اسکی کنیم 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 9 مهر، 2015 نه اونجا خطرناک هست بریم آلپ اسکی کنیم باشه بذار مهریمو از روزبه بگیرم میریم 2
beautiful mind 62 ارسال شده در 9 مهر، 2015 :ws28:دریمی 2 3 تا بده بهش بذاره فک کنم بهش بیاد:ws28: چیه؟ نوشتم سینه هام به وجد اومدی؟ کف نکنی رو دستمون بمونی:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه نذار کارمون به دادگاه بکشه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه چیه؟ نوشتم سینه هام به وجد اومدی؟کف نکنی رو دستمون بمونی:icon_pf (34)::icon_pf (34): به به خوش اومدی.بستنی میخوری؟ 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مهر، 2015 باشه بذار مهریمو از روزبه بگیرم میریم بشین تا بدم:ws28: 1
ارسالهای توصیه شده