beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم بابت هر کاری قرار نیست به شما جواب پس بدم . حتما موردی بوده که مجبور شدم تاپیکو ببندم. 2 لینک به دیدگاه
beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بابت هر کاری قرار نیست به شما جواب پس بدم . حتما موردی بوده که مجبور شدم تاپیکو ببندم. یه پادشاه باید پاسخگوی مردمش باشه (دیکتاتور) 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ یه پادشاه باید پاسخگوی مردمش باشه (دیکتاتور) دیکتاتور؟ عجب ... نه من پادشاهم نه کاربرای اینجا رعیت ... همه مسائل رو هم نمیشه به همه گفت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه 1 لینک به دیدگاه
beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دیکتاتور؟ عجب ... نه من پادشاهم نه کاربرای اینجا رعیت ... همه مسائل رو هم نمیشه به همه گفت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه هی فرمانروا گنده لات محل کوو نوچه هاتو؟ هی تاپیک قفل کن تاپیک اوپن کن بیا خودمو و خودت بخندیم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دل و روده منو در آوردن تا اومدم دیدم تاپیک قفل شده از صمیم قلب بخاطر ضعف مدیریتیت متاسفم باش تا اموراتت بگذره دیگه نبینم اینجا کوچولو بدو برو خونتون. اینجا همینه ناراحتی به سلامت 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ باش تا اموراتت بگذره دیگه نبینم اینجا کوچولو بدو برو خونتون.اینجا همینه ناراحتی به سلامت این پسره روزبه .... هر چی از دهنش دراومده تو خصوصی بهم گفته .... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ این پسره روزبه .... هر چی از دهنش دراومده تو خصوصی بهم گفته .... کپی پیست کن همه بحونننمیذاری من بذارم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ کپی پیست کن همه بحونننمیذاری من بذارم حرفای بیشرمانش رو نمیشه عمومی کرد ... به هر حال به ارشد عارف گزارش دادم بنش کنن 2 لینک به دیدگاه
behr002 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها اینجا چه خبره یکی به ما هم بگه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام بچه هااینجا چه خبره یکی به ما هم بگه سلام بهروز جان یکیو کشتیم تموم شد رفت. امن و امنه دیگه خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ کجایید؟نکنه دوباره خسته اید؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ تا اطلاع ثانوی من نیستم اینجا 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ بهت نمی آد چی؟مظلومیت؟ منه طفلک که مظلومم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ تو خشم نکن باشه مظلومی من خشمم کجا بود آخه تی بَلا میسر 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مربوط به کودک درونت هستبه چه زبونی هست خط دوم شمالی میگم انجمن چه آرومه..هیجان نداره خسته شدیم کی برمیگردی؟ 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ فکر کردم لری لرستان کوچک هستمی خوای بریم یقه ی یکی رو بگیریم و دعوا راه بندازیم به قول عسل انگار از جنگ برگشتیم عسل دیگه کیه ویندوز بلدی عوض کنی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده