الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم شما مال کدوم بخشی اومدی تو راهروی ما داد و بیداد میکنی ؟دمپاییت اینجا نیست اگه دنبالشی :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکتر دکتر جوننننننننننننن تو که خودت مریضی قربون شکلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اینجوری شدی دکتر جونننننننن ببین اینا دمپاییه منو ورداشتن :w821: من دمپاییمو میخوام ساعت 1 شب تو راهرو پام رو زمین میمونه سرده بگو اذیت نکنن:w821: دمپاییییییییییی منو کی ورداشته ؟:ws18: کیههههههههههههههههههههههههه ژزفین تویییییییییییییی لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من آن موجم که آرامش ندارد. 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب که فکر میکنم میبینم نه مشکل شما از دمپایی گم کردن حاد تره مشکلتو بگو من منتقل میکنم به خانوم دکتر 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب که فکر میکنم میبینم نه مشکل شما از دمپایی گم کردن حاد تره مشکلتو بگو من منتقل میکنم به خانوم دکتر 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکتر دکتر جوننننننننننننن تو که خودت مریضی قربون شکلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اینجوری شدی دکتر جونننننننن ببین اینا دمپاییه منو ورداشتن :w821: من دمپاییمو میخوام ساعت 1 شب تو راهرو پام رو زمین میمونه سرده بگو اذیت نکنن:w821: دمپاییییییییییی منو کی ورداشته ؟:ws18: کیههههههههههههههههههههههههه اذیتش نکنین گفتم عزیزم پس بدو بیا امپولتو بزنم!:دیییییی من آن موجم که آرامش ندارد. 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم شما به دکتر پرتو مراجعه کن مشکلت حل میشه چندتا میخ جدید تازه از روسیه وارد کردن خاصیت اتمی داره درش یه سری تقویت کننده جرانم به کار رفته بزنی تو پریز تضمینی 3 روز میخوابی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هوم؟ هدف کجاست دقیقاً؟ در واقه ما میخوایم یه ابر میکروبو نابود کنیم هدفمون داخل میکروسکوپه ببین منوووووووو یه سیگاری بهت میدم بکش خیلی فاز میده با هم میریم تو جو میکروسکوپ واقیا الکی نمیگم بعد میریم اون تو باید یه ابر میکروبو شناسایی کنیم بکشیمش اون سلاحتن بذار کنار میزنی میکروسکوپو میپکونی ما باید جنگ چریکی بکنیم با سلاح سرد پایه ای؟:w963: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من آن موجم که آرامش ندارد. شما رفیق خودمی مهدی جان پس همیشه یه ارامش قشنگ داری من میدونم همش میزنی تو ساحل رو شنا نقاشی میکنی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در واقه ما میخوایم یه ابر میکروبو نابود کنیم هدفمون داخل میکروسکوپه ببین منوووووووو یه سیگاری بهت میدم بکش خیلی فاز میده با هم میریم تو جو میکروسکوپ واقیا الکی نمیگم بعد میریم اون تو باید یه ابر میکروبو شناسایی کنیم بکشیمش اون سلاحتن بذار کنار میزنی میکروسکوپو میپکونی ما باید جنگ چریکی بکنیم با سلاح سرد پایه ای؟:w963: من یه میخ الکترونی دارم تو مقیاس نانو ، به دردتون میخوره ؟ تیر که میزنی بوووووووووووومب صدا میده لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ژزفین تویییییییییییییی مسعود آمپولتو کی زدیییییییی:w963: من دمپایییم گم شده بود نه الهام تو دمپاییمو ورداشتییییییییییییییییییییییییییی:w821: زود باش پسش بده:w821: من عمه ژزفینم چیکارش داری ؟بگو من بهش میگم:w74: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ شما رفیق خودمی مهدی جان پس همیشه یه ارامش قشنگ داری من میدونم همش میزنی تو ساحل رو شنا نقاشی میکنی ساحلمون سنگی شد. بازم اومدم با انگشتان نقش خاطره برکشم. به امید آن که بر سنگ است. شنی نیست که با بادی برود. برسنگ با نوک انگشت طرح خاطره زدم. اولش اومدم سیاه قلم کار کنم. اما ... سنگش سنگ بود سخت سخت سخت خونین قلم شد. ... 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من یه میخ الکترونی دارم تو مقیاس نانو ، به دردتون میخوره ؟ تیر که میزنی بوووووووووووومب صدا میده توام میای؟:w963:آخ جون بیار با خودت لازم میشه :smiley (18): دمپاییمو پس بده تا نزدم تو مخت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خو الان از مهمونی اومدیم اومدم داروهای قبل خابمو بگیرم یه میخم میکنم تو پریز که خوب خوابم ببره ، خرخر هم نکنم آفرین به تو گلم ... من آن موجم که آرامش ندارد. شما به بیماران بخش شعر و ادبیات منتقل خواهید شد... من میگم شما به دکتر پرتو مراجعه کن مشکلت حل میشه چندتا میخ جدید تازه از روسیه وارد کردن خاصیت اتمی داره درش یه سری تقویت کننده جرانم به کار رفته بزنی تو پریز تضمینی 3 روز میخوابی وقت قبلی یادتون نره ... در واقه ما میخوایم یه ابر میکروبو نابود کنیم هدفمون داخل میکروسکوپه ببین منوووووووو یه سیگاری بهت میدم بکش خیلی فاز میده با هم میریم تو جو میکروسکوپ واقیا الکی نمیگم بعد میریم اون تو باید یه ابر میکروبو شناسایی کنیم بکشیمش اون سلاحتن بذار کنار میزنی میکروسکوپو میپکونی ما باید جنگ چریکی بکنیم با سلاح سرد پایه ای؟:w963: ابر میکروب؟ ایهیم ... چهار پایه ام ... تو دست نزن ...اصلاً نیا نزدیک.... خطرناکه... سیگار هم نکش ... طرف دود میشه، میره تو هوا ... طرف چه شکلی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود آمپولتو کی زدیییییییی:w963:من دمپایییم گم شده بود نه الهام تو دمپاییمو ورداشتییییییییییییییییییییییییییی:w821: زود باش پسش بده:w821: من عمه ژزفینم چیکارش داری ؟بگو من بهش میگم:w74: راستش دکتر که میخواست امپول بزنه حواسشو پرت کردم اپول مخفی کردم ، اونم فراموش کرد واسه چی اومده تو اتاق حالا مگه تابلو میزنم ؟ نه من بر نداشتم اما دیدم دست کی بود یه زامبی دیشب داشت تو راهرو قدم میزد یه پا نداشت ! تو اون یکی پاشم دمپایی تو بود میگم ابر میکروبی رو بیخیال بیا بریم جنگ این یکی خصوصیه خانوم رفتم تو پروفش گفتم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم شما به دکتر پرتو مراجعه کن مشکلت حل میشه چندتا میخ جدید تازه از روسیه وارد کردن خاصیت اتمی داره درش یه سری تقویت کننده جرانم به کار رفته بزنی تو پریز تضمینی 3 روز میخوابی مسعود آمپولتو کی زدیییییییی:w963:من دمپایییم گم شده بود نه الهام تو دمپاییمو ورداشتییییییییییییییییییییییییییی:w821: زود باش پسش بده:w821: من عمه ژزفینم چیکارش داری ؟بگو من بهش میگم:w74: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من سرعت نتم زیاده یا خیلی سریع اسپم میکنم ؟ یکی بگه تارگت کجاس من از تو کمد بابا اصلحه مناسبو کش برم دیگه :167: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ داد نکش گلم ... :mornincoffee: بچه ها خوابیدن ... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ابر میکروب؟ ایهیم ... چهار پایه ام ... تو دست نزن ...اصلاً نیا نزدیک.... خطرناکه... سیگار هم نکش ... طرف دود میشه، میره تو هوا ... طرف چه شکلی هست؟ اینجوریه راستش دکتر که میخواست امپول بزنه حواسشو پرت کردم اپول مخفی کردم ، اونم فراموش کرد واسه چی اومده تو اتاق حالا مگه تابلو میزنم ؟ نه من بر نداشتم اما دیدم دست کی بود یه زامبی دیشب داشت تو راهرو قدم میزد یه پا نداشت ! تو اون یکی پاشم دمپایی تو بود میگم ابر میکروبی رو بیخیال بیا بریم جنگ این یکی خصوصیه خانوم رفتم تو پروفش گفتم پای کی بود دمپاییم همون یه پاشم با کارد دو شقه میکنم:w74: بله بله تو با ژوزفین بدون اجازه من چه حرف خصوصی دارین بزنین؟ :w74:دفعه دیگه بیای دم بخش ما سراغ ژوزفینو بگیری من میدونم با تو بر وووووووووو بینم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده