Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نه من رهبر اینجام و وظیفه ام تعیین ساقی فرماندار و رئیس هست مامان سوده ات رو می اندازم تو زیرزمین برو از روزبه بگیر جنسای خوبی می آره شبت خوش رشوه رو بی خیال ناقابله ... واسه تاکستانه .... فقط نگاشون کن 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خانم شئونات اسلامی رو رعایت کن این حرفا رو بذار برا یه جا دیگه برا کجا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ رشوه رو بی خیالناقابله ... واسه تاکستانه .... فقط نگاشون کن به به خیلی تیزی حکم حکومتی می دم برات فراهم کنن برا کجا:icon_razz: پشت مشتا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ برو بچه برو برو نذار من این دهنم وا شه میدونی که وا کنم بد میشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ برو بچهبرو برو نذار من این دهنم وا شه میدونی که وا کنم بد میشه جان؟ مردم چه عصبی شدن خب بیایین همینجا فحش کشی کنید به من چه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ جان؟مردم چه عصبی شدن خب بیایین همینجا فحش کشی کنید به من چه من ب تو فحش بلدم بدم به بقیه نه بکشم فوشو یا نه؟؟؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ من ب تو فحش بلدم بدمبه بقیه نه بکشم فوشو یا نه؟؟؟:icon_razz: بگو تا گزارشت رو بدم اخراج شی منم فحش بلدم برخلاف ظاهرم بی تربیت هم هستم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بگو تا گزارشت رو بدم اخراج شیمنم فحش بلدم برخلاف ظاهرم بی تربیت هم هستم همچین ظاهرتم علیه السلام نی:icon_razz: ببین من سایتو خرابم کنم کسی منو اخراج نمیکنه دوتا فوش +۱۸ که چیزی نیس اونم به شخص تو:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ همچین ظاهرتم علیه السلام نی:icon_razz:ببین من سایتو خرابم کنم کسی منو اخراج نمیکنه دوتا فوش +۱۸ که چیزی نیس اونم به شخص تو:icon_razz: خب نسبت به فحش هام علیه السلام هست اگه اخراج نمی شی بگو خب جنگ درست می کنم اخراج شی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب نسبت به فحش هام علیه السلام هستاگه اخراج نمی شی بگو خب جنگ درست می کنم اخراج شی هرکاریم بکنی منو اخراج نمیکنن زور نزن بچه چیه؟؟؟دراومدی از تو لاکت؟؟ جو تموم شد؟ ب توافق رسیدین؟ خو الحمدالله:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ هرکاریم بکنی منو اخراج نمیکننزور نزن بچه چیه؟؟؟دراومدی از تو لاکت؟؟ جو تموم شد؟ ب توافق رسیدین؟ خو الحمدالله:icon_razz: فکر می کردم داریم شوخی می کنیم الان خب ناراحتی من دیگه اینجا پیام نمی دم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ فکر می کردم داریم شوخی می کنیم الانخب ناراحتی من دیگه اینجا پیام نمی دم خواستم ببینی تشعشعاتم یکیو بگیره چ شکلی میشه ارث بابامه مگه اینجا بیا اتفاقا طفل شیرازیه من... جات خالیه اما ادم شو خوب؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خواستم ببینی تشعشعاتم یکیو بگیره چ شکلی میشهارث بابامه مگه اینجا بیا اتفاقا طفل شیرازیه من... جات خالیه اما ادم شو خوب؟؟؟؟ ببین تشعاتت رو روی من امتحان نکن چون اون سری بهت فحش دادم این سری لهت نکردم نه دیگه تا نگی غلط کردم نمی آم تنهایی سخته بیا با هم آدم شیم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ببین تشعاتت رو روی من امتحان نکن چون اون سری بهت فحش دادم این سری لهت نکردمنه دیگه تا نگی غلط نمی آم تنهایی سخته بیا با هم آدم شیم باز قرصاتو پشت و رو خوردی؟؟ کی غلط اضافه کردی ب من فوش دادی؟؟؟ ققط ی نفر به من میتونه فوش بده اونم مشکل نداره تورو کی بهت اجازه داد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ باز قرصاتو پشت و رو خوردی؟؟کی غلط اضافه کردی ب من فوش دادی؟؟؟ ققط ی نفر به من میتونه فوش بده اونم مشکل نداره تورو کی بهت اجازه داد خب به نظر می آد امروز حالت خوب نیست من برا فحش دادن از کسی اجازه نمی گیرم به هر دوس داشتم فحش می دم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب به نظر می آد امروز حالت خوب نیستمن برا فحش دادن از کسی اجازه نمی گیرم به هر دوس داشتم فحش می دم خوبه که فهمیدی دیگه واسه رفیقات چیز کلاس نیای میخوام فازمو عوض کنم و فلان و بهمان هاااااااااااااا فهمیدی؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه که فهمیدیدیگه واسه رفیقات چیز کلاس نیای میخوام فازمو عوض کنم و فلان و بهمان هاااااااااااااا فهمیدی؟؟؟:vahidrk: قبلا هم گفتم یه مدت بعد برمی گردم اینجا آیا تعقل نمی کنی ولی خب فازم رو عوض کردم دیگه بعد تغییر فاز کجاش با کلاسه وقتی آدم می فهمه ر ی د ه فازش رو عوض می کنه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ قبلا هم گفتم یه مدت بعد برمی گردم اینجا آیا تعقل نمی کنیولی خب فازم رو عوض کردم دیگه بعد تغییر فاز کجاش با کلاسه وقتی آدم می فهمه ر ی د ه فازش رو عوض می کنه اون تن بمیره نمیخواستی جلب توجه کنی؟؟ میخواستی نه؟؟ اگه جواب داده بگو مام بریم تو فازش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده