shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 13 تیر، 2011 اخه چرا نمیای:w00:غ:w00:رفه داره دانشگاه شیراز:w00:همه ی شهرها میان:w00:سال پیش تربیت معلم کردستانم بوداینقد حال داد میگند نیاید خب نمیایم بعدش کتابها رو میفرستند شهرمون میرم ازشون استفاده میکنم پولشم نمیدم بهترم هست خرجمم کمتره الکی نیست میگند شیرازیها مهمون نوازند .......تهرانیهای بددددد 4
ooraman 22216 ارسال شده در 13 تیر، 2011 میگند نیاید خب نمیایم بعدش کتابها رو میفرستند شهرمون میرم ازشون استفاده میکنم پولشم نمیدم بهترم هست خرجمم کمتره الکی نیست میگند شیرازیها مهمون نوازند .......تهرانیهای بددددد چرا بابا؟...کی گفت نیاین؟ بیاین...من که دوست دارم همه بچه ها رو ببینم 3
Ehsan 112350 ارسال شده در 13 تیر، 2011 میگند نیاید خب نمیایم بعدش کتابها رو میفرستند شهرمون میرم ازشون استفاده میکنم پولشم نمیدم بهترم هست خرجمم کمتره الکی نیست میگند شیرازیها مهمون نوازند .......تهرانیهای بددددد این نمایشگاه فقط ماله اهالی تهران است. من خودم با چوب دم در ایستادم بچه شهرستانی ها را میزنم. :167: چه دلیل داره از یک شهر دیگه بیایین تو شهر ما و هوای مارو مصرف کنین و پوفک بخورین بندازین زمین !!!! 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 13 تیر، 2011 این نمایشگاه فقط ماله اهالی تهران است. من خودم با چوب دم در ایستادم بچه شهرستانی ها را میزنم. :167: چه دلیل داره از یک شهر دیگه بیایین تو شهر ما و هوای مارو مصرف کنین و پوفک بخورین بندازین زمین !!!! هوا هم مگه دارید شما:jawdrop::icon_razz: بچه شهرستانیم خودتی:w589:خب ساکن تهرانم نیستید اینقدر قلدر بازی در میاری...... همچین تحفه هم نیست :w00: 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 13 تیر، 2011 چرا بابا؟...کی گفت نیاین؟ بیاین...من که دوست دارم همه بچه ها رو ببینم این حاج آقاتون گفت منم دوست دارم بچه هامو ببینم ولی شماها بیاین 2
R@M!N 2978 ارسال شده در 13 تیر، 2011 از دوست دارانم تقاضا دارم برای دیدن روی ماه من فقط در روز جمعه به نمایشگاه بیان و برای جلوگیری از ترافیک در منطقه از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید !! :Ghelyon: 1
hakan_68 2446 ارسال شده در 13 تیر، 2011 منم 17 و 18 هستم کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ essi جون واست کلی پارچه میارم که روش غلط بخوری بعدش پخش میکنیم بین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: 4
Ehsan 112350 ارسال شده در 13 تیر، 2011 منم 17 و 18 هستم کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟essi جون واست کلی پارچه میارم که روش غلط بخوری بعدش پخش میکنیم بین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: تو واسه من پارچه میاری !!!! الان نگاه کردم زیر آواتارت نوشته تعداد تشکرها صفر !!!!!!! :w00: یک تشکر از ملت نمیکنی،اونوقت پارچه میاری که من تبرک بدم !!!!!!! 3
میلاد 24047 ارسال شده در 13 تیر، 2011 این نمایشگاه فقط ماله اهالی تهران است. من خودم با چوب دم در ایستادم بچه شهرستانی ها را میزنم. :167: چه دلیل داره از یک شهر دیگه بیایین تو شهر ما و هوای مارو مصرف کنین و پوفک بخورین بندازین زمین !!!! بیت خودت هم تهران نیست که استان البرزی:4chsmu1: 5
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 13 تیر، 2011 هر روزی به جز شنبه تا سه شنبه :4chsmu1: البته اون شنبه که تعطیله خوبه 3
hakan_68 2446 ارسال شده در 13 تیر، 2011 تو واسه من پارچه میاری !!!! الان نگاه کردم زیر آواتارت نوشته تعداد تشکرها صفر !!!!!!! :w00: یک تشکر از ملت نمیکنی،اونوقت پارچه میاری که من تبرک بدم !!!!!!! چرا نا انصافی میکنی؟ یکی دادم دیگه!!!!!!!!!!!! بیا و خوبی کن ؟:icon_pf (34): بچه های دارالمجانین میخوان شفا پیدا کنن؟ essi تو کی هستی من اون موقع میام:ws21: 2
hakan_68 2446 ارسال شده در 13 تیر، 2011 واااااااااي منم ميام انقدر دوست دارم همتونو ببينم خودت اهل ساری هستی امضات ترکی چطور شده؟؟ 2
sweetest 4756 ارسال شده در 13 تیر، 2011 خوش به حالتون منم وقتی دانشجو بودم هر سال میرفتم چقدر هم خوش میگذشت .......یادش بخیر ولی حالا .. . . . 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 13 تیر، 2011 خودت اهل ساری هستی امضات ترکی چطور شده؟؟ بله الان خدمتتون عرض ميكنم بنده ساري به دنيا اومدم.امااصالتا ترك هستم.تركي بلد نيستم صحبت كنم و فقط ميفهمم كه كي چي ميگههمين. توضيحاتم جامع بود؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 تیر، 2011 میگند نیاید خب نمیایم بعدش کتابها رو میفرستند شهرمون میرم ازشون استفاده میکنم پولشم نمیدم بهترم هست خرجمم کمتره الکی نیست میگند شیرازیها مهمون نوازند .......تهرانیهای بددددد بیا بابا:w00:بیا ما هستیم دیگه:w00:اینهمه ما میکیم تو اکتفا کردی به حرف یه نفر این نمایشگاه فقط ماله اهالی تهران است. من خودم با چوب دم در ایستادم بچه شهرستانی ها را میزنم. :167: چه دلیل داره از یک شهر دیگه بیایین تو شهر ما و هوای مارو مصرف کنین و پوفک بخورین بندازین زمین !!!! خودتم مال شهرستان کرجیا:4chsmu1: تهرام خودش یه شهرستانه الان یکی بخواد بره تهران بگن کجا باید بگه شهرستان اینم من نگفتمااا یه جا دیدم یا خوندم هوا هم مگه دارید شما:jawdrop::icon_razz: بچه شهرستانیم خودتی:w589:خب ساکن تهرانم نیستید اینقدر قلدر بازی در میاری...... همچین تحفه هم نیست :w00: بچه شیراز بودن افتخار دارهیه عالمه چیزای خوشگل دارید تو شهرتون [ چرا نا انصافی میکنی؟ یکی دادم دیگه!!!!!!!!!!!!بیا و خوبی کن ؟:icon_pf (34): بچه های دارالمجانین میخوان شفا پیدا کنن؟ essi تو کی هستی من اون موقع میام:ws21: اسی خودتو کاندید کن رای میاری:jawdrop: 5
ارسالهای توصیه شده