Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ امروز برام یه اس ام اس اومد. نوشته بود یادش به خیر بچه های دیروز یه تیکه زغال برمیداشتن و برای خودشون سیبیل میزاشتن تا شبیه پدرانشون بشن ولی بچه های امروز ابرو برمیدارن تا شبیه مادرانشون بشن. هرچند که ظاهر افراد از نظر من ملاک شخصیت تلقی نمیشه ولی بی تاثیر هم نیست. هر روزه افرادی رو از طبقه های مختلف اجتماعی با سن و سال مختلف میبینم که ابروهاشون رو دستخوش تغییرات قرار میدن. دکتر، مهندس، استاد، پدر خانواده، دانشجو و محصل به کرات. من خودم به آراستگی چهره و شیک پوشی عقیده دارم ولی احساس میکنم در این زمینه یه مشکلی داریم. و این موضوع اگر تا 4، 5 سال پیش دور از شان بود الان یه امر طبیعی تلقی میشه. هرچند بعضی به صورت نامحسوس اقدام میکنن و بعضی مدل هشتی و شیطانی و حتی تتو هم دیدم این اواخر. و البته آرایشگاهی که میرم موهامو اصلاح کنم چند بار خواسته دستی در ابروهای بنده ببره. :banel_smiley_52: قبول دارم که مردانگی هم به سبیل و ظاهر افراد نیست ولی خلق و خو و اطفار زنانه هم چندان شایسته نیست. علت چیه؟ من اشتباه میکنم؟ ضمنا راجع به غرب کسی چیزی نگه چون من مرد شیک پوش غربی ندیدم که ابرو برداره. اونم مثل اینها: 35 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ یادمه یه بار استادم میگفت دخترا بخاطر قیافه مردونه جذب جنس مخالفشون میشن.درستم میگه ولی بعضی اقایون اگه برای جلب توجه چهرشونو تغییر میدن باید بدونن اونجوری جذابترن. 15 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خوش تيپ بودن با برداشتن ابرو و رنگ كردن مو و قيافه هاي عجيب غريب فرق داره زيبايي و جذابيت مرد به مردانگيش هست نه اينكه مثل خانما ابرو برداره و تيپ بزنه 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من از اینکه پسری ابرو برداره انقد بدم میاد پریروزا رفته بودم بیرون یه پسریو دیدم واقعا مث دخترا بود انقدم تو خیلبون ناز و ادا داشت که حالم به هم خورد بابا باید تفاوتی بین زن و مرد باشه یانه.تو دانشگامون زیاد داریم واقعا خیلی زشته 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خدارو شکر تو این یه موضوع با سلیقه ی من داره پیش میره البته با سرعت لاک پشت 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خدارو شکر تو این یه موضوع با سلیقه ی من داره پیش میره البته با سرعت لاک پشت منظورتون روال تاپیکه؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ منظورتون روال تاپیکه؟ نه روال جامعه است 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ نه روال جامعه است یعنی شما موافقید؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی شما موافقید؟ آره من هر چی پسر دخترونه تر باشه بیشتر خوشم میاد قبلا راجع به این موضوع خیلی بحث شده چون یه تاپیکی بود که هر چی جامعه ای پیشرفته تر زنانش از مردان با ظاهری زنونه بیشتر خوششون میاد یه همچین چیزی بود 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ آره من هر چی پسر دخترونه تر باشه بیشتر خوشم میادقبلا راجع به این موضوع خیلی بحث شده چون یه تاپیکی بود که هر چی جامعه ای پیشرفته تر زنانش از مردان با ظاهری زنونه بیشتر خوششون میاد یه همچین چیزی بود نظرتون برام قابل احترامه. :flowerysmile: ولی فکر نمیکنم تعریف من و شما از پیشرفت یکی باشه. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ امروز تو ایران،زن ها از مردها خیلی مردترند،نمیدونم چرا !!!!! مرد ها دارند تبدیل میشن به یک مشت آدم لوس و سوسول که یا یا موهاشونو سیخ میکنن یا شلوار پاره میپوشند..... علتش را هم در محدودیت زیادی در رابطه با جنس مخالف میدونم..... 13 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ نظرتون برام قابل احترامه. :flowerysmile: ولی فکر نمیکنم تعریف من و شما از پیشرفت یکی باشه. مرسی من این پیشرفت نگفتم که تو اون تاپیک اینو گفته بود 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ امروز تو ایران،زن ها از مردها خیلی مردترند،نمیدونم چرا !!!!! مرد ها دارند تبدیل میشن به یک مشت آدم لوس و سوسول که یا یا موهاشونو سیخ میکنن یا شلوار پاره میپوشند..... علتش را هم در محدودیت زیادی در رابطه با جنس مخالف میدونم..... مرسی. ممکنه همینی که شما میگید باشه. ولی برای یک مرد متاهل چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ به نظرتون وارونگی ارزشها نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ حالم بهم میخوره وقتی میبینم مردی ابرو برداشته 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی. ممکنه همینی که شما میگید باشه. ولی برای یک مرد متاهل چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ به نظرتون وارونگی ارزشها نیست؟ مرد متاهل ندیدم ابرو برداره،مگر اینکه زنش مثل خودش باشه..... البته ممکنه بعضی ها بیماری جنســی هم داشته باشند. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ مرد متاهل ندیدم ابرو برداره،مگر اینکه زنش مثل خودش باشه..... البته ممکنه بعضی ها بیماری جنســی هم داشته باشند. چرا. دقت نکردید. سه تا از دوستان من جدیدا اینکار رو انجام دادن. یکی کارشناس ارشد برق و مدیر عامل یکی پزشک و استاد دانشگاه دیگری مهندس مکانیک :icon_pf (34): در حالی که همه از خانواده های سنتی و مذهبی هم هستند. 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ البته یه حدی فکر میکنم اشکالی نداشته باشه اما اینکه مثل خانوما ابرو بردارن ، فکر میکنم جالب نباشه 4 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ علت چیه؟ جلب توجه و دگر هیچ...! چنین جلب توجه هایی هم ناشی از عقده های درونیه! 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بیکاری و نیاز به جلب توجه و ابراز وجود در جامعه، وی را به این سمت سوق می دهد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده