M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ کوره های دسته شیمی !!! اگر امکانش هست، انگلیسیش رو بنویسید. دو سه مورد از اون 15 موردی که گفتید رو هم بنویسید. با نام انگلیسی ! در همون تصویری که شما گذاشتید میشه شماره های 1-15 در بالای این جدول در همین کتاب یه نمودار هم هست که ارتباط بین کوره ها رو میگه 2 لینک به دیدگاه
pjk 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آقا پيمان اين ليست مواد بكار رفته در ماشينه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون قطعه خاص هم كه جنس رو خواسته بوديد رديف 3 ( چدن خاكستري ) هست . با تشكر 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ در همون تصویری که شما گذاشتید میشه شماره های 1-15در بالای این جدول در همین کتاب یه نمودار هم هست که ارتباط بین کوره ها رو میگه بله چشم البته من همه کوره ها رو نمی شناسم، ولی سعی می کنم، تا اونجایی که ممکنه، یه مطلب هر چند کوتاه پیدا کنم و به ترتیب در همین تاپیک قرار بدم. با این حساب شما به دنبال یه مطلب یکی دو صفحه ای در مورد هر کوره هستید، البته با عکس سعی می کنم مطالب کلی باشه اما یه چیز، فرضا در مورد کوره های Rotary ، به عنوان مثال یه روشی در آهن سازی وجود داره به نام SL/RN که از Rotary Kiln استفاده می کنه ! احیانا اگر در مورد کوره ای مطلب خوبی پیدا نشد، بهتره که به یکی از کاربردهای اون نوع کوره پرداخته بشه ! 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ آقا پيمان اين ليست مواد بكار رفته در ماشينه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون قطعه خاص هم كه جنس رو خواسته بوديد رديف 3 ( چدن خاكستري ) هست . با تشكر ممنونم آقا پژمان مشخصات این فولاد ها و چدن ها رو براتون می ذارم به انضمام اینکه سرچ می کنم در مورد خوردگی این نوع فولادها و مقاله مناسبی پیدا شد، قرار می دم. در مورد کاتالوگی هم که فرستانید، بسیار ممنون، خیلی واضح بود. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ Rotary Kiln در سایت زیر می تونید بیشتر کوره های مد نظر خوتون رو به همراه توضیحات و عکس داشته باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت رو چک کنید، ببینید آیا اطلاعاتش کفایت می کنه و در مورد کدام کوره ها ! هر کدوم که کافی بود از لیست کم کنید و باقیمانده کوره ها رو بنویسید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ open hearth furnace برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بله چشم البته من همه کوره ها رو نمی شناسم، ولی سعی می کنم، تا اونجایی که ممکنه، یه مطلب هر چند کوتاه پیدا کنم و به ترتیب در همین تاپیک قرار بدم. با این حساب شما به دنبال یه مطلب یکی دو صفحه ای در مورد هر کوره هستید، البته با عکس سعی می کنم مطالب کلی باشه اما یه چیز، فرضا در مورد کوره های Rotary ، به عنوان مثال یه روشی در آهن سازی وجود داره به نام SL/RN که از Rotary Kiln استفاده می کنه ! احیانا اگر در مورد کوره ای مطلب خوبی پیدا نشد، بهتره که به یکی از کاربردهای اون نوع کوره پرداخته بشه ! سلام.:icon_gol: خیلی ممنون.انشاالله جبران کنم 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ fluidized bed furnace برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام flash furnace در مورد Flash و Fluidized Bed به صفحه 18 هندبوک کوره های صنعتی مراجعه کنید. معروف ترین کوره های تشعشی که در صنایع متالورژی استخراجی استفاده می شود، کوره های Outokumpu و Inco است که برای ذوب سنگ های مس کاربرد دارد. مطالب فارسی و انگلیسی در مورد این دو نوع کوره تشعشی در دسترس هست که در صورتی که نیاز داشته باشید، اینجا بذارم. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ Thermal Fluid Heater برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام water-tube boiler برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ Rotary Hearth برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام fixed or moving grate with steam tubes tube-still cabin heater در این دو مورد مطلبی پیدا نکردم. multi-hearth furnace برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ shaft kiln برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام metal reheating furnace برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از کاربردهای عمده کوره های گرمایش مجدد در صنایع فولاد برای گرم کردن شمش های فولادی است که به آن بیلت (Billet) و به برخی دیگر بلوم (Bloom) می گویند. این شمش ها پس از تولید در کاگاه ریخته گری واحد فولادسازی به کارخانه های نورد فرستاده شده تا تبدیل به ورق شوند. پیش از ورود شمش ها به دستگاه نورد، برای ساده تر کردن تغییر شکل فولاد، شمش ها را حرارت می دهند. کوره های گرمای مجدد دقیقا مثل یک گرمکن عمل می کنن. بنابراین تکنولوژی خاصی ندارند و عموما برای کاربرد مورد نظر طراحی و ساخته می شوند. بنابراین در صورت تمایل بهتره تمرکز بر روی کوره های پیشگرم شمش فولاد باشه. 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ reformer furnace برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فک می کنم فایل اول کفایت کنه ! این مطلب به رفورمر بخار مربوط می شه ! من کاربرد مستقلی برای کوره های رفورمر نمی شناسم. چیزی که از رفورمرها میدونم، معمولا بخشی از یک فرایند تولید محسوب می شن. به عبارتی دیگر محصول رفورمر، برای استفاده در مرحله بعدی فرایند، منتقل می شود. معروفترین رفورمرها، رفورمر گاز طبیعی و بخار آب است که هر دو در تکنولوژی احیای مستقیم برای تولید آهن اسفنجی استفاده می شوند. محصول خروجی این رفورمرها، گازهای احیا کننده CO و H2 برای احیا کردن اکسیدهای آهن است. لینک دوم مربوط به رفورمر میدرکس است که میدرکس یکی از روش های احیای مستقیم برای تولید آهن است. در مورد کوره های زیر متاسفانه اطلاعاتی ندارم Glass Tank refinery cracking furnace 2 لینک به دیدگاه
pjk 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ ممنونم آقا پژمان مشخصات این فولاد ها و چدن ها رو براتون می ذارم به انضمام اینکه سرچ می کنم در مورد خوردگی این نوع فولادها و مقاله مناسبی پیدا شد، قرار می دم. در مورد کاتالوگی هم که فرستانید، بسیار ممنون، خیلی واضح بود. زنده باد و ممنون . پس منتظر هستم آقا پيمان . :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
pjk 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ يك سوال داشتم ، البته شايد خيلي مبتديانه باشه : امكان افزايش سرعت زنگ زدگي و تخريب با افزودن موادي خاص به محيط وجود داره ؟ در اصل ميخوام ببينم آيا امكان داره اين مشكل با اين شدت يه كار خرابكارانه باشه ؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ يك سوال داشتم ، البته شايد خيلي مبتديانه باشه :امكان افزايش سرعت زنگ زدگي و تخريب با افزودن موادي خاص به محيط وجود داره ؟ در اصل ميخوام ببينم آيا امكان داره اين مشكل با اين شدت يه كار خرابكارانه باشه ؟ ممنون به نظر من این امکان وجود داره که تاریخ تولید این دستگاه به چند سال قبل برگرده و شرایط نامناسب انبار باعث ایجاد این شرایط شده ! البته اگر شما پیش از خرید دستگاه رو ندیده باشید، که احتمال خیلی زیاد هم ندیده اید. برای افزایش سرعت زنگ زدن کافیست که غلظت عوامل موثر بر خوردگی در محیط افزایش پیدا کند. دستگاه Salt Spray یه دستگاه شبیه ساز اتمسفر دریایی است که غلظت کلر و نمک در این دستگاه قابل تنظیم است. با افزایش غلظت این دو عامل، قطعا سرعت خوردگی هم افزایش پیدا می کند. چیزی که برای من به شخصه جالب بود، قسمتی است که از چدن خاکستری ساخته شده. این ماده معمولا در ساخت لوله های انتقال آب و فاضلاب استفاده می شود، خصوصا لوله هایی که در زیر زمین مدفون می شوند. من چند تا مطلب رو درباره چدن خاکستری اینجا گذاشتم، درباره مکانیزم خوردگی چدن های خاکستری. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قطعات دیگه مانند فولاد زنگ نزن و فولادهای ساده کربنی، عناصر آلیاژی مختلفی دارند، حضور درصد مشخصی از نیکل و کروم به ویژه در ساختار فولادهای زنگ نزن مقاومت خوردگی این فولادهای رو افزایش می دهد. بهتره که تمرکز روی همین بخش چدن خاکستری باشه، زیرا بیشتر حجم محصولات خوردگی در این ناحیه است، در حالیکه این قسمت در تماس مستقیم با آب قرار داره. پیشنهادی که می تونم بدم اینه که شما اگر با دستگاه های برش آشنا هستید، نمونه های مشابه این دستگاه رو بررسی کنید که در آنها قطعات مختلف از چه جنسی ساخته می شوند. برای اینکه مدارک محکمی برای محکوم کردن یک طرف داشته باشید، حتما باید آزمایش هایی روی قطعات معیوب انجام بشه. مثلا ممکنه شرکت های دیگر سازنده در ساخت همان قطعه خاص از جنس چدن خاکستری، از نوع ویژه ای عملیات حرارتی استفاده می کنند و یا پوشش های خاصی رو به کار می برند و یا با عناصر خاصی آلیاژ می کنند که شرکت طرف شما این کار رو نکرده است. صرفا با چند تا مقاله نمی شه همه چیز رو رد کرد و یا پذیرفت. 3 لینک به دیدگاه
mikev1 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام آقا پیمان شرمنده مزاحمت شدم آقا من دنبال یه مقاله درباره آلیاژهای برنج یا آلیاژهای برنز می گردم، ولی متاسفانه پیدا نمی کنم. می شه یه کمک به من بکنی دستت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام آقا پیمان شرمنده مزاحمت شدم آقا من دنبال یه مقاله درباره آلیاژهای برنج یا آلیاژهای برنز می گردم، ولی متاسفانه پیدا نمی کنم. می شه یه کمک به من بکنی دستت درد نکنه لطفا نوع آلیاژ برنز مورد نظر خودتون رو بنویسید. اگر تفاوتی نداره، براتون چندتا مقاله در مورد ساختار و عملیات حرارتی برنز آلومینیم نیکل NAB بذارم. 1 لینک به دیدگاه
mikev1 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ آقا پیمان اگر اشکال نداره همون چندتا مقاله که در مورد آلیاژ های برنز هست هستش رو برای من بذارید خیلی از کمکتون متشکرم. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ آقا پیمان اگر اشکال نداره همون چندتا مقاله که در مورد آلیاژ های برنز هست هستش رو برای من بذارید خیلی از کمکتون متشکرم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
شهريار 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ با سلام من نياز فوري به يه گزارش كار در مورد تست كشش نمونه فولاد كم كربن دارم ممنون ميشم اگه برام بفرستين. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده