سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ you can say : the penny is dropped! :mornincoffee: really? you'r kidding:ws3: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ میشه منم راهنمایی کنین: من کجا میتونم یه نفر رو پیدا کنم که بتونه باهام صحبت کنه؟ انگلیسی یا فارسیش فرق نمیکنه، فقط صحبت کنه باهام! :icon_pf (44): my hug is always open for you honey:icon_pf (17): لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این همه اسپم کردین آخرش به نتیجه رسیدین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این همه اسپم کردین آخرش به نتیجه رسیدین؟؟ مکالمه زبان انگلیسی فقط دراینجا 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ really?you'r kidding:ws3: what kidding!! you can use this phrase as you need! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ what kidding!!you can use this phrase as you need! ok my penny is droped:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ first one here i only came to declare my presence the rest is up to the group لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ Ich dich kish mish کیشمیششو(همون کشمش) من فهمیدم:ws3: بالاخره چی شد؟ میشه هنوزم عضو اضافه بشه؟ شما درچ ه حدی قراره شروع کنین خیلی همتون سطح بالایین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ کیشمیششو(همون کشمش) من فهمیدم:ws3:بالاخره چی شد؟ میشه هنوزم عضو اضافه بشه؟ شما درچ ه حدی قراره شروع کنین خیلی همتون سطح بالایین برای المانی اگه منظورت هست بیا اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=51042 نه اتفاقا از صفر صفر میخوایم شروع کنیم :w16: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من 2 سال پیش با یگی از دوستام تمرین مکالمه انجام می دادم. کلاسامون طوری بود که اکثر روزها با هم می رفتیم. قرار گذاشتیم تو مسیر فقط انگلیسی با هم صحبت کنیم. اولش سخت بود اما بعد از 1 هفته انقدر زبانمون پیشرفت کرد که در مورد هر موضوعی که به فکرمون می رسید می تونستیم راحت صحبت کنیم 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ برای المانی اگه منظورت هست بیا اینجا:http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=51042 نه اتفاقا از صفر صفر میخوایم شروع کنیم :w16: بیششتر منظورم انگلیسیه ولی خوب آلمانی هم اگه یاد بگیریم که خوبه ولی انگلیس تو اولویت باشه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ موضوع امشب خیلی سختهههههههههههههه:w74: من هیچی به ذهنم نمیرسهههههه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مثل من ... خسته نباشی ... چرا اینقدر دیر گفتی ...؟ :icon_pf (34): حالا یکم در مورد تاپیک به فارسی حرف بزن، ببینم چی بلدی ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مثل من ... خسته نباشی ... چرا اینقدر دیر گفتی ...؟ :icon_pf (34): حالا یکم در مورد تاپیک به فارسی حرف بزن، ببینم چی بلدی ... والا تا یکی دو ساعت پیش کلاس بودم از دیشب هم وقت پیدا میکردم فکر میکردم چی بگم که یکم ربط داشته باشه به موضوع ولی دریغ از یه جمله انگلیسی سمنی میگه میخوایم با این موضوع پی ببریم که چرا میترسیم از مواجه شدن با خطر و ریسک و این صحبتا؟از چه چیزایی میترسیم و اینا موضوع رو گرفتم ولی نو ریسپانسم ولی خو اینو میدونم که از حیوانات و حشرات و خیلی میترسم حالا اینا انگلیسیش چی میشه؟ بدیم مترجم گوگل حلش کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ به به... به به... چه دوستان جویای علمی... هنوز 2 ساعت مونده به شروع کلاس اومدن دارند در موردش حرف میزنند... به به... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ والا تا یکی دو ساعت پیش کلاس بودم از دیشب هم وقت پیدا میکردم فکر میکردم چی بگم که یکم ربط داشته باشه به موضوع ولی دریغ از یه جمله انگلیسی:4chsmu1: سمنی میگه میخوایم با این موضوع پی ببریم که چرا میترسیم از مواجه شدن با خطر و ریسک و این صحبتا؟از چه چیزایی میترسیم و اینا موضوع رو گرفتم ولی نو ریسپانسم:4chsmu1: ولی خو اینو میدونم که از حیوانات و حشرات و خیلی میترسم:4chsmu1: حالا اینا انگلیسیش چی میشه؟ بدیم مترجم گوگل حلش کنه؟ i afraid of animals and insects:ws3: SO Easy , SO Delicious 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ به به... به به... چه دوستان جویای علمی... هنوز 2 ساعت مونده به شروع کلاس اومدن دارند در موردش حرف میزنند... به به... استاد وافن کمکککککککککک i afraid of animals and insects:ws3: من همین یه جمله رو امشب ارائه میدم so Easy , so Delicious ROSHD cake Powder 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ استاد وافن کمکککککککککک:mornincoffee: نگو استاد... میترسم... :shame: بنده کمک یار شمام... والا موضوعش چیزی نیست که من بهش فکر کرده باشم... برای همین چیزی برای گفتن ندارم... عجب موضوعی هم انتخاب کرد این سمنی... ولی قانون در این موارد اینه که شما حرف بزنید... مهم نیست عقیدتون یا فکرتون چیه... فقط یه چیزی بنویسید و زیاد هم بنویسید... من استادم همیشه همین بلا رو سرم میاورد... حالا شمام همین کار رو بکن... منم تا جایی که بتونم مشکلات دستوری و قواعد رو میگم... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ i afraid of animals and insects:ws3:SO Easy , SO Delicious Ooops لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نگو استاد... میترسم... :shame:بنده کمک یار شمام... والا موضوعش چیزی نیست که من بهش فکر کرده باشم... برای همین چیزی برای گفتن ندارم... عجب موضوعی هم انتخاب کرد این سمنی... ولی قانون در این موارد اینه که شما حرف بزنید... مهم نیست عقیدتون یا فکرتون چیه... فقط یه چیزی بنویسید و زیاد هم بنویسید... من استادم همیشه همین بلا رو سرم میاورد... حالا شمام همین کار رو بکن... منم تا جایی که بتونم مشکلات دستوری و قواعد رو میگم... پس باید واستم یکی دو نفر یکم موضوع رو شروع کنن بلکه جرقه های کوچکی در ذهنم جرقیده بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده