Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ نرم افزار یه چن تایی تابستون نصب کرده بودم ولی زیاد موثر نبود هیچی مثل ادم زنده نمیشه چون می تونی باهاش اینتراکت داشته باشی مثلا همین امروزتو کلاس یکی رو پیدا کردم باهاش دوساعت انگلیسی صحبت کردم بعد اومدنی گرفتم خوابیدم انقده موثر بود که تو خواب داشتم با یه گربه انگلیسی صحبت می کردم :w58: :ws28: استاد منم بهم میگفت باید اینقدر تمرین کنی که به انگلیسی خواب ببینی... منم یک شب خواب دیدم بعد داشتم با دوستم انگلیسی حرف میزدم... بعد رفتم با هزار شوق به استادم گفتم... خجالت نکشین. هیچکسی بلد نیست. الان بریم تو فرومهای آمریکایی یه سری بچرخونیم میبینیم هیچکدوم هیچی بلت نیستیم. ولی باید از یه جا شروع کرد دیگه من صبح تا شب تو فروم های انگلیسی هستم... خیلیم بلتم تازه... :w589: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جان چرا بیخودی خود آزاری میکنید آخه... هرکی دلش میخواد مکالمه یاد بگیره بره کلاس تافل... اینقدر باهاتون مکالمه کار میکنند که دیگه فارسی با انگلیسی رو از هم تشخیص نمیدید... شرایط سارا رو خوندی؟ میخوایم هممون با شرایط سارا پیش بریم دسته جمعی یاد بگیریم که ایشالا دسته جمعی هم بریم از اینجا خجالت نکشین. هیچکسی بلد نیست. الان بریم تو فرومهای آمریکایی یه سری بچرخونیم میبینیم هیچکدوم هیچی بلت نیستیم. ولی باید از یه جا شروع کرد دیگه دخیخا شروع کنیم دیگه یکی بیاد به من آلمانی یاد بده... :shame:یکیم بهم یونانی یاد بده... پروژه انگلیسی به نتیجه برسه میریم سراغ این دو تا، من خودم زبان آلمانی تو برنامم هست 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جان چرا بیخودی خود آزاری میکنید آخه... هرکی دلش میخواد مکالمه یاد بگیره بره کلاس تافل... اینقدر باهاتون مکالمه کار میکنند که دیگه فارسی با انگلیسی رو از هم تشخیص نمیدید... اولا داداشی سال جهاد اقتصادیه نمیشه پول مفت خرج کرد ثانیا تو بیا مردونگی کن باهمون به صورت نوشتاری کنفرانس بزار هر شب سر ساعت معینی در پایان ذکات علم نشر آن است 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد به من آلمانی یاد بده... :shame:یکیم بهم یونانی یاد بده... ich dakh makh 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شرایط سارا رو خوندی؟میخوایم هممون با شرایط سارا پیش بریم دسته جمعی یاد بگیریم که ایشالا دسته جمعی هم بریم از اینجا پروژه انگلیسی به نتیجه برسه میریم سراغ این دو تا، من خودم زبان آلمانی تو برنامم هست آره خوب خوندم... ولی آخه اون شرایطی که شما میخواید درست کنید تا یاد بگیرید از اون کلاس هم سخت تر میشه... منظورم اینه که ممکنه پایدار نباشه و نتیجه نده... البته امیدوارم نتیجه بده... نمیخوام... تا اون موقع پیر شدیم... بیایید به شکل موازی کار کنیم خوب... آلمانی رو از اول شروع کنیم... من یه کوچولو بلتم ها... ولی هنوز یه عمر جای کار دارم... واقعا عاشق آلمانی و یونانی هستم... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ich dakh makh Ich dich kish mish 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم میام پیشته بابا.... وااااااااااا نمیشه که گیجالت کشید من از تو بدترم ولی یه چیزی مثل زبان رو باید خجالت مجالت گذاشت کنار البت یه چیزه خیلی مهم هست اینه که بچه هایی که میان فقز با هدف اینکه اسپیکینگ بیتر بشه بیان، نه اینکه بیان کلا جو و بحث رو عوض کنن! نیتونم...من فقط میام گوش کنم...شاید بعد یه مدت منم شرکت کردم...:45645: خجالت نکشین. هیچکسی بلد نیست. الان بریم تو فرومهای آمریکایی یه سری بچرخونیم میبینیم هیچکدوم هیچی بلت نیستیم. ولی باید از یه جا شروع کرد دیگه بابا من میفهمم چی میگن...هرچقدرم با سرعت حرف بزنن اصل موضوعو میفهمم... انقدر رپ گوش دادمو فیلم نیگا کردم لیسینینگم فوله....فقط تو اسپکینک ضعفم مونده...:45645: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: استاد منم بهم میگفت باید اینقدر تمرین کنی که به انگلیسی خواب ببینی... منم یک شب خواب دیدم بعد داشتم با دوستم انگلیسی حرف میزدم... بعد رفتم با هزار شوق به استادم گفتم... من صبح تا شب تو فروم های انگلیسی هستم... خیلیم بلتم تازه... :w589: من خیلی جو زده هستم ترم پیش یه دوستی داشتم هم اتاقیم بود حدود دو هفته ای باهم فقط انگلیسی صحبت می کردیم اولش تموم گوشتای تنم موقع حرف زدن آب میشدن ولی کم کم (بعد حدود یه روز) راه افتادم حتی موقع خوابیدن باهم به انگلیسی درد دل می کردیم طوری که من بعدش توخواب انگلیسی حرف میزدم خب دیگه حجت تمومه خودت اعتراف کردی داداشی 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ Ich dich kish mish Ishlibidish.... لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اولا داداشی سال جهاد اقتصادیه نمیشه پول مفت خرج کردثانیا تو بیا مردونگی کن باهمون به صورت نوشتاری کنفرانس بزار هر شب سر ساعت معینی در پایان ذکات علم نشر آن است یه ده بیست نفری اینجا هستند که از من خیلی بیشتر بلدن ها... منم خیلی دوست دارم اونکار رو بکنیم... حتما هم میام... کنفرانس یعنی تو یاهو ؟ نمیشه همینجا تاپیک بزنیم ؟ آخه یاهو همیشه خرابه... :shame: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: استاد منم بهم میگفت باید اینقدر تمرین کنی که به انگلیسی خواب ببینی... منم یک شب خواب دیدم بعد داشتم با دوستم انگلیسی حرف میزدم... بعد رفتم با هزار شوق به استادم گفتم... من صبح تا شب تو فروم های انگلیسی هستم... خیلیم بلتم تازه... :w589: من که خیلی وقت هست انگلیسی صحبت نکردم و خیلی هم ضعیف شده. ولی تو فروم ها هیچ مشکلی ندارم. فروم باحال میشناسی.یک امار بده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ich dakh makh آره خوب خوندم... ولی آخه اون شرایطی که شما میخواید درست کنید تا یاد بگیرید از اون کلاس هم سخت تر میشه... منظورم اینه که ممکنه پایدار نباشه و نتیجه نده... البته امیدوارم نتیجه بده... نمیخوام... تا اون موقع پیر شدیم... بیایید به شکل موازی کار کنیم خوب... آلمانی رو از اول شروع کنیم... من یه کوچولو بلتم ها... ولی هنوز یه عمر جای کار دارم... واقعا عاشق آلمانی و یونانی هستم... ویفری من با این کاملا موافقم میدونی که . تازه آموزش ها ی خیلی مفیدی هم پیمان زیز تو تالار زبان گذاشته. بیا اینو راش بندازیم Ich dich kish mish :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد به من آلمانی یاد بده... :shame:یکیم بهم یونانی یاد بده... ya ya lee ber waffen:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آره خوب خوندم... ولی آخه اون شرایطی که شما میخواید درست کنید تا یاد بگیرید از اون کلاس هم سخت تر میشه... منظورم اینه که ممکنه پایدار نباشه و نتیجه نده... البته امیدوارم نتیجه بده... نمیخوام... تا اون موقع پیر شدیم... بیایید به شکل موازی کار کنیم خوب... آلمانی رو از اول شروع کنیم... من یه کوچولو بلتم ها... ولی هنوز یه عمر جای کار دارم... واقعا عاشق آلمانی و یونانی هستم... کی آلمانی یاد بده؟ من که بلت نیستم ولی خیلی دوست میدارم یاد بگیرم من شنیدم که اگر دو زبان رو همزمان یاد بگیریم تاثیرش بیتره پس آلمانی هم اومد تو برنامه! شبی دو ساعت شد کنفرانس نیتونم...من فقط میام گوش کنم...شاید بعد یه مدت منم شرکت کردم...:45645: هرکس میاد باید بحرفه،وگرنه دعوتش نمیکنیم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم میام خوش اومدی عزیزم بیا تو بغلم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یه ده بیست نفری اینجا هستند که از من خیلی بیشتر بلدن ها... منم خیلی دوست دارم اونکار رو بکنیم... حتما هم میام... کنفرانس یعنی تو یاهو ؟ نمیشه همینجا تاپیک بزنیم ؟ آخه یاهو همیشه خرابه... :shame: ببین داداشی دم در نایستادی که تعارف میزنی خودتم خوب میدونی بلدی خیلی خوب هم بلدی باشه المانی هم میاد تو کار ولی المانی باید از اون پایه پایه شروع بشه حروف 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ Ich dich kish mish Du bist verruckt 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ کی آلمانی یاد بده؟من که بلت نیستم ولی خیلی دوست میدارم یاد بگیرم من شنیدم که اگر دو زبان رو همزمان یاد بگیریم تاثیرش بیتره پس آلمانی هم اومد تو برنامه! شبی دو ساعت شد کنفرانس هرکس میاد باید بحرفه،وگرنه دعوتش نمیکنیم عهههه....چرا اذیت میکنی؟ من فقط میام میگم های.... بیاید بیلوکس....اونجا میشه راحت کنفرانس انداخت...:smiley (18): من اونجا اسمم همینه....amin202 شما هم با همین اسما بیاید اونجا ثبت نام کنید... الان لینک دانلودشو میدم بهتون... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ عهههه....چرا اذیت میکنی؟من فقط میام میگم های.... بیاید بیلوکس....اونجا میشه راحت کنفرانس انداخت...:smiley (18): من اونجا اسمم همینه....amin202 آدرس بده بررسی بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده