رفتن به مطلب

کجا می تونم یه نفر رو پیدا کنم که بتونه باهام انگلیسی صحبت کنه؟

ارسال های توصیه شده

بچه ها خیلی دوست دارم زبانمو (مکالمه ) رو تقویت کنم کلاس هم میرم فیلم هم می بینم (تا جایی که وختم اجازه بده) و موسیقی هم همین طور

ولی بازم حس می کنم موقع صحبت کردن مشکل دارم می خوام بدونم جایی هست که بشه توش کسی رو پیدا کرد (ترجیحا فارسی زبون ) که بتونم باهاش هر روز انگلیسی مکالمه کنم سطحش هم از خودم بالاتر باشه ولی به حرف زدن من نخنده و پای به پای من بیاد تا منم زبانم خوب بشه

اگه جایی می شناسید یا حتی نرم افزاری لطف کنید معرفی کنید

درضمن از مدیرا خواهش می کنم این تاپیک رو منتقل نکنند چون اینجا پر رفت امد ترین مکان سایته واسه همین اینجا زدمش

بازم ممنون:wubpink:

• Like 23
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 263
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها خیلی دوست دارم زبانمو (مکالمه ) رو تقویت کنم کلاس هم میرم فیلم هم می بینم (تا جایی که وختم اجازه بده) و موسیقی هم همین طور

ولی بازم حس می کنم موقع صحبت کردن مشکل دارم می خوام بدونم جایی هست که بشه توش کسی رو پیدا کرد (ترجیحا فارسی زبون ) که بتونم باهاش هر روز انگلیسی مکالمه کنم سطحش هم از خودم بالاتر باشه ولی به حرف زدن من نخنده و پای به پای من بیاد تا منم زبانم خوب بشه

اگه جایی می شناسید یا حتی نرم افزاری لطف کنید معرفی کنید

درضمن از مدیرا خواهش می کنم این تاپیک رو منتقل نکنند چون اینجا پر رفت امد ترین مکان سایته واسه همین اینجا زدمش

بازم ممنون:wubpink:

چت رووم برین

اونجا با خارجکی ا انگلیسی بحرف

-----------------------------------------

سایت مخصوص این کار هم هست فکر کنم

جمع میشن ملت ... توش مکالمه میکنند که زبانشون قوی شه و یاد بگیرند

یه سرچی بزنیم ببینم چی میشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

من یه سری نرم افزار داشتم که انگلیسی صوبت کردنو یاد میداد....فکر کنم2006 student و lets talk بود...اسمشو پیدا کردم میگم...

ولی تا میتونی فیلم انگلیسی زبان ببین...این خودش خیلی موثره!

چت رووم برین

اونجا با خارجکی ا انگلیسی بحرف

داره میگه طرف فارسی زبون باشه گولاخ....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
من یه سری نرم افزار داشتم که انگلیسی صوبت کردنو یاد میداد....فکر کنم student یا lets talk بود...اسمشو پیدا کردم میگم...

ولی تا میتونی فیلم انگلیسی زبان ببین...این خودش خیلی موثره!

داره میگه طرف فارسی زبون باشه گولاخ....:banel_smiley_4:

نرم افزار یه چن تایی تابستون نصب کرده بودم ولی زیاد موثر نبود

هیچی مثل ادم زنده نمیشه چون می تونی باهاش اینتراکت داشته باشی

مثلا همین امروزتو کلاس یکی رو پیدا کردم باهاش دوساعت انگلیسی صحبت کردم بعد اومدنی گرفتم خوابیدم انقده موثر بود که تو خواب داشتم با یه گربه:w58: انگلیسی صحبت می کردم :w58::w58::w58:

• Like 16
لینک به دیدگاه

تو همین انجمن یه تاپیک بزن که همه فقط توش انگلیسی صحبت کنن. تو تالار زبان نباشه. یه جایی مثل این جا یا زنگ تفریح یا تالار خودتون.

یا این که یه قانون بذار برا که هر کی میاد تو پروفت فقط باهات انگلیسی صحبت کنه. خودتم برو تو فقط بقیه حرفای روزمره و مکالمات روزمره رو انگلیش بگو. چون مشکل اصلی همین حرفای عادی و معمولیه.

کتاب داستان انگلیسی از اینایی که نوار هم داره بگیر هر شب گوش کن ترجیحا اگه جایی نمی فهمیدی از روش بخون. یا این که یه دور هم گوش کن هم بخون بعد دور بعد فقط گوش کن.

دست آخرم از این مملکت برو:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
تو همین انجمن یه تاپیک بزن که همه فقط توش انگلیسی صحبت کنن. تو تالار زبان نباشه. یه جایی مثل این جا یا زنگ تفریح یا تالار خودتون.

یا این که یه قانون بذار برا که هر کی میاد تو پروفت فقط باهات انگلیسی صحبت کنه. خودتم برو تو فقط بقیه حرفای روزمره و مکالمات روزمره رو انگلیش بگو. چون مشکل اصلی همین حرفای عادی و معمولیه.

کتاب داستان انگلیسی از اینایی که نوار هم داره بگیر هر شب گوش کن ترجیحا اگه جایی نمی فهمیدی از روش بخون. یا این که یه دور هم گوش کن هم بخون بعد دور بعد فقط گوش کن.

همه اینایی که گفتی writing و leasening شو تقویت میکنه....ربطی به speaking نداره...:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من صحبت کردنم خوبه

اینکه بتونی با یکی حرف بزنی اونم رودر رو خیلی کمک میکنه چون همه ی کلماتی که در گوشه کنار مغزت راکد مونده مجبوری که بیاری وسط

من تو همین تهران چند بار تونستم تو خیابون یه خارجی پیدا کنم . و چند ساعتی رو باهاشون سپری کنم ... خیلی بیشتر از کلاسهایی که رفته بودم چیز یاد گرفتم

یه بار با یه آمریکاییه تو چهار را ولی عصر که می خواست خرید بکنه اما نمی تونست با کسی ارتباط برقرار بکنه رفیق شدم ... اینقد باهم قدم زدیم تا همه خریداشو کرد و من می رفتم تو مغازه ها کار ترجمه شو میکردم ...یه 5 ساعتی با هم بودیم

خیلی از ایرادای مکالمه ام همون روز حل شد

اینقد با هم رفیق شده بودیم که موقع خداحافظی تو چشاش اشک جمع شد:ws44:

الانم از طریق ایمیل باهم ارتباط داریم:w16:

• Like 14
لینک به دیدگاه
همه اینایی که گفتی writing و leasening شو تقویت میکنه....ربطی به speaking نداره...:banel_smiley_4:

همین که این جا انگلیسی توی پروفش یا یه تاپیک مخصوص بیاد صحبت کنه SPEAKING تقویت نمی کنه؟:w58:

الان من با تو دارم speak می کنم ، نمی کنم؟ جنبه نوشتاری داره ولی به هر حال مکالمه است دیگه.

مثلا همین حرفای این تاپیکو تا این جا اگه بتونه به انگلیسو برگردون کنه، خیلی خوبه. چه فرقی می کنه این که این جا تایپ شه یا این که رو در رو گفته شه. به هر مشکل اصلی که وجود داره مکالمه است.

writing یعنی شروع کنی خودت راجع به یه موضوع بنویسی. ولی این گفتگو های این چنینی speaking می شه:JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
من صحبت کردنم خوبه

اینکه بتونی با یکی حرف بزنی اونم رودر رو خیلی کمک میکنه چون همه ی کلماتی که در گوشه کنار مغزت راکد مونده مجبوری که بیاری وسط

من تو همین تهران چند بار تونستم تو خیابون یه خارجی پیدا کنم . و چند ساعتی رو باهاشون سپری کنم ... خیلی بیشتر از کلاسهایی که رفته بودم چیز یاد گرفتم

یه بار با یه آمریکاییه تو چهار را ولی عصر که می خواست خرید بکنه اما نمی تونست با کسی ارتباط برقرار بکنه رفیق شدم ... اینقد باهم قدم زدیم تا همه خریداشو کرد و من می رفتم تو مغازه ها کار ترجمه شو میکردم ...یه 5 ساعتی با هم بودیم

خیلی از ایرادای مکالمه ام همون روز حل شد

اینقد با هم رفیق شده بودیم که موقع خداحافظی تو چشاش اشک جمع شد:ws44:

الانم از طریق ایمیل باهم ارتباط داریم:w16:

این روش خیلی خوبه....ولی خیلیا روشو ندارن که قدم اولو بردارن....:banel_smiley_4:

خیلیای دیگه هم قدم اولو برمیدارن...ولی طرف ایرانی از آب در میادو ضایع میشن....مثل من!:icon_pf (34):

حالا راستشو بگو....طرف دختر بود یا پسر؟!:ws3:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
همین که این جا انگلیسی توی پروفش یا یه تاپیک مخصوص بیاد صحبت کنه SPEAKING تقویت نمی کنه؟:w58:

الان من با تو دارم speak می کنم ، نمی کنم؟ جنبه نوشتاری داره ولی به هر حال مکالمه است دیگه.

مثلا همین حرفای این تاپیکو تا این جا اگه بتونه به انگلیسو برگردون کنه، خیلی خوبه. چه فرقی می کنه این که این جا تایپ شه یا این که رو در رو گفته شه. به هر مشکل اصلی که وجود داره مکالمه است.

writing یعنی شروع کنی خودت راجع به یه موضوع بنویسی. ولی این گفتگو های این چنینی speaking می شه:JC_thinking:

نمیدونم چن ساعت مکالمه انگلیسی داشتی...ولی نوشتار با گفتار خیلی فرق داره!

تو تو گفتار ممکنه خیلی ایرادایی داشته باشی که عمراً تو نوشتارت معلوم شه...:ws3:(بهترین روش برای سنجش میزان مرغوبیت مکالمتون،ضبط کردن صداتون موقع خوندن یه متنی و بازپخش کردنشه...اینم تو برطرف کردن اون ایرادا خیلی موثره!)

اکثر دیپلماتا و اساتید دانشگاها نوشتار خیلی قوی دارن....ولی موقع صوبت کردن کم میارن!

بحث speaking از writing کلاً جداست...توضیحشم خیلی مفصله...فقط به این بسنده میکنم که اگر این دو وجه مشترکی داشتن،تو کتابای آموزش زبان این دو رو تلفیق میکردن...:a030:

لینک به دیدگاه
این روش خیلی خوبه....ولی خیلیا روشو ندارن که قدم اولو بردارن....:banel_smiley_4:

خیلیای دیگه هم قدم اولو برمیدارن...ولی طرف ایرانی از آب در میادو ضایع میشن....مثل من!:icon_pf (34):

حالا راستشو بگو....طرف دختر بود یا پسر؟!:ws3:

مهم علم آموزیه ... چه فرقی میکنه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو تو گفتار ممکنه خیلی ایرادایی داشته باشی که عمراً تو نوشتارت معلوم شه...:ws3:(بهترین روش برای سنجش میزان مرغوبیت مکالمتون،ضبط کردن صداتون موقع خوندن یه متنی و بازپخش کردنشه...اینم تو برطرف کردن اون ایرادا خیلی موثره!)

اکثر دیپلماتا و اساتید دانشگاها نوشتار خیلی قوی دارن....ولی موقع صوبت کردن کم میارن!

بحث speaking از writing کلاً جداست...توضیحشم خیلی مفصله...فقط به این بسنده میکنم که اگر این دو وجه مشترکی داشتن،تو کتابای آموزش زبان این دو رو تلفیق میکردن...:a030:

کاملا درست.

گفتار قضیش از نوشتار جداست. نمونه بارزشم خودم که توی سنی که باید فقط رو نوشتار تمرین کردم. الان راحت می تونم بنویسم. ولی تو حرف زدن کم میارم.

ولی حرف من الان این نیست. یعنی من فکر می کنم من همین الان کاری که دارم می کنم speaking هست و دارم با تو مکالمه می کنم. نه writting. برا همینه که می گم تاپیکای این چنینی بهش خیلی کمک می کنه. چون به نظرم اینا بیشتر جنبه speaking داره:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهتره تو free discusion شرکت کنی

آدرس بده:ws3:

یه مدت با پیانیست و حسین تی و قدیما با سهیل اینکارو می کردیم ولی بعدا نشد با پیانیست تابستون حتی کتاب داستان هم می خوندیم خیلی خوب بود تاثیر داشت ولی وختی ول کردم بازم برگشتم سرجای اولم

اصلا واسه رفتن از این مملکت میخوام یاد بگیرم :4chsmu1:

چرا یارو فارسی زبون باشه حالا؟ :ws52:

خب بهتر میشه از لحاظ فرهنگی مچ شد:w58:

چه میدونم گیر دادیا یه چی گفتم:w58:

نه تاثیر داره ولی موقع صحبت کردن تازه معلوم میشه چقدر تلفظ هارو اشتب می گم اما خب بازم برا شروع خوبه

موافقم 123/5 درصد داداشی:ws3:

اوووكي اووكي نوفرابلم خودم بهت ليرن ميدم:ws33:

شوما اول اون تفنگتو از رو دوشت بزار زمین

هدف گرفتی ادم می ترسه بهت نیگا کنه چه برسه حرف بزنه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...