رفتن به مطلب

دوست داريد صاحب چه تعداد فرزند باشيد؟

mohsen 88

شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟  

117 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟

• 21
    • 46
    • 18
    • 14
    • 18

ارسال های توصیه شده

من دوتا بچه رو میخوام یکی کمه...

البته دلم میخواد بچه اولم پسر باشه...

حالا شوهرمون کجا بود که داریم برا تعداد بچه تصمیم گیری میکنیم :ws27:

قضيه قضيه مريم مقدسه......گرفتين چطوري؟!!:jawdrop::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 253
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه دوست ندارم....

کلا آدم دوست ندارم....همون آدم به این دنیای لعنتی نیاد بهتره.....چرا آدما برای خودخواهی و دل خودشون یکی دیگه رو به این دنیای مسخره بیارن....

پس یه سر به جنگل سبز بزن همه اینجورین:ws3::ws3::ws3::w127::w127::w127::mood (23)::mood (23):

لینک به دیدگاه
واااااااايييييييييييييييييي...يه دنيا بچه:icon_redface:

باهات موافقم یه دنیا بچه ولی من خودم چهار تا بیشتر ندارم جیگر همشونو خام خام تو بچگی اینجوری بودن:w165:

بعدش اینجوری شدن:w330:ولی باور کنین الان همشون

نفس منن به اضافه دو عضو جدید:ws41:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این خوبه! وقتی از ایران رفتم و چهل-پنجاه سالم شد شاید رفتم 2-3 تا بچه بی سرپرست آوردم.:ws44:

در اینده جنگ برسر ابه سعی کن گلهای باغچه ای رو

اب بدی که مال خودته:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:تمام محبتتو بپای بچه هات

بریز:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اینقده دوس دارم بچه هام چهارقلو باشن و دو تا پسر و دو تا دختر ....خیلی قشنگه:w36:

چون هم یه بار درد باراداریو اینا تحمل میکنم هم بچه ها هم بازی دارن :ws37:

شوخو بود من اعصاب گریه بچه ندارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
در اینده جنگ برسر ابه سعی کن گلهای باغچه ای رو

اب بدی که مال خودته:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:تمام محبتتو بپای بچه هات

بریز:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اول اینکه احساس خودمه..به پای هرکی بخوام میریزم. مادر بودن فقط داشتن ژن های مشترک نیست.

دوم اینکه آب با احساس خیلی فرق داره. مثال و تشبیه خیلی بی موردی بود هرچند وقتی آدمیت داشته باشی همون 1 جرعه آبی هم که داری با بقیه تشنه ها قسمت میکنی.

سوم اینکه مشکل آدمیزاد همینه که مثل گرگ شده. فقط گله کوچیک خودش و دوروبریاش براش مهم هستن. حالا سر بقیه هرچی میاد به جهنم. میره ضعیفتر از خودشم پاره میکنه.

همه بچه های دنیا و همه آدمهای دنیا برای من یکی هستن. من هم برای بچه های هایتی که تو زلزله بی سرپناه شدن گریه کردم و هم برای چه های پاکستانی که تو سیل آواره شدن. من هم برای ندا گریه کردم هم برای محمد بو عزیزی. بچه ، بچه است. آدم هم آدمه. فرقی نمیکنه مال کجای این دنیا باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من سه تا دخمل میخوام دو تا پسمل :ws3: دو تا دخملم از پرورشگا میاریم . با یه خونه بزرگ که تو حیاطش یه حوض بزرگ باشه .

بچه از پرورشگاه آوردن کار پسندیده ای هست،اما بهمین سادگی ها نیست،چه از لحاظ حقوقی و چه شرایط زندگی.من ترجیح میدم اگر فرزندی رو سرپرستی کنم پدر و مادرش رو بشناسم و با اخلاقیاتشون آشنا باشم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

تصور خود من از نتيجه نظر سنجي اين بود كه با در صد خيلي بالا (حتي بيشتر از 63 در صد)تك فرزندي راي بياره...اما نتيجه چيز ديگه اي رو نشون ميده...جالبه

• Like 5
لینک به دیدگاه
تصور خود من از نتيجه نظر سنجي اين بود كه با در صد خيلي بالا (حتي بيشتر از 63 در صد)تك فرزندي راي بياره...اما نتيجه چيز ديگه اي رو نشون ميده...جالبه

چون اکثر کسایی که اینجا شرکت کردن مجرد هستند و هنوز مسئولیت خانواده را قبول نکردن. برای همین فقط چیزی را که دوست دارند نظر میدن.

به نظر من باید متاهل بودن یا مجرد بودن را هم توی نظر سنجی مشخص میکردید.

اما اکثر زوجهای جوان که من میشناسم فقط یه بچه دارند. تعداد کمی دوتا دارن و بیشتر اصلا ندیدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چون اکثر کسایی که اینجا شرکت کردن مجرد هستند و هنوز مسئولیت خانواده را قبول نکردن. برای همین فقط چیزی را که دوست دارند نظر میدن.

به نظر من باید متاهل بودن یا مجرد بودن را هم توی نظر سنجی مشخص میکردید.

اما اکثر زوجهای جوان که من میشناسم فقط یه بچه دارند. تعداد کمی دوتا دارن و بیشتر اصلا ندیدم.

البته بيشتر تمايل داشتم دوستان نظر خودشونو بگن صرفنظر از واقعيتهايي كه ممكنه بعدها باهاش روبرو ميشن.با همه اين اوصاف فكر ميكردم تك فرزندي بيشتر راي بياره......

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته بيشتر تمايل داشتم دوستان نظر خودشونو بگن صرفنظر از واقعيتهايي كه ممكنه بعدها باهاش روبرو ميشن.با همه اين اوصاف فكر ميكردم تك فرزندي بيشتر راي بياره......

برداشتی که من از جامعه کردم اینه که الان بیشتر تک فرزندی را ترجیح میدهند.

من مجردم ولی چیزی که از توی خانواده خودم دیدم با توجه به این که ما دوتا بچه هستیم . اگه فقط یه نفر بودم خوب امکانات بهتر بود مثلا ماشین و کامپیوتر و تلویزیون و همه چی مال همون یکی بود.

ولی من خوشحالم که یه برادر دارم . میدونید پدر مادر هرچقدر هم تلاش کنن بازهم یه اختلاف سنی و دنیای متفاوت با بچه خودشون دارن. ولی یکی هم سن خودت دقیقا در جریان همه چی هست . مثلا ما درباره فیلمایی حرف میزنیم که فقط ما خوشمون میاد. یا اگه بریم مسافرت سلیقه ما دوتا مثل همه باهم میگردیم. ولی پدر مادر نمیتونن این کارا بکنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من دوست داشتم 8 تا داشته باشم

ولی هم سنم بالا رفته هم پدر خونواده توانایی مالی نداره...

پس هیچی دیگه... فعلا به 4 تا رضایت دادم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...